Logotip del Club Natació Terrassa
Logotip del Club Natació Terrassa

Club Natació Terrassa

Seccions
Waterpolo

El sènior femení de waterpolo visita l’AR Concepción Ciudad Lineal

Premsa Club Natació Terrassa
Premsa Club Natació Terrassa

El sènior femení de waterpolo visita l’AR Concepción Ciudad Lineal

 

 

El sènior femení de waterpolo visitarà demà (16.30h) l’AR Concepción Ciudad Lineal en partit corresponent a la cinquena jornada de la Lliga Divisió d’Honor Femenina RFEN. El conjunt de Xavi Pérez, segon del grup B amb nou punts, afronta, a priori, un dels compromisos més plàcids, atès que les madrilenyes, nouvingudes a la categoria, no han puntuat en els dos partits que han disputat fins ara.

El tècnic local entén que l’equip encara un tram favorable de calendari. “El nostre objectiu, hores d’ara, és sumar tots els punts en joc fins l’aturada nadalenca. Jugarem contra l’AR Concepción, l’EW Zaragoza i el CN Rubí”, aclareix. En aquest sentit, i tenint en compte la incertesa que comporta la pandèmia, Pérez remarca que, aquesta temporada, l’èxit és “que el club estigui obert i que puguem competir”.

Respecte al rival de demà, l’entrenador egarenc reconeix que no en té gaire referències. “Ha perdut àmpliament contra dos dels equips més forts del grup, Mataró i Sant Andreu, però no ha jugat contra el Rubí o el Saragossa, enfrontaments que ens donarien més informació”. El tècnic terrassenc espera millorar les prestacions en atac que l’equip va oferir contra el Sant Andreu. “Ens va mancar dinamisme. Hem estat treballant aquesta setmana per corregir-ho i augmentar la nostra capacitat anotadora”.

Pérez explica que el planter que dirigeix Bea Espinosa és pràcticament el mateix que la temporada passada va adjudicar-se el títol a Primera Divisió. “És possible que disposin de dues waterpolistes que han tornat dels Estats Units, Andrea Arias i Sofía Díaz, cosa que els aportaria un plus de qualitat”.

 

Força, Terrassa!

Icona de l'aplicació Mi Club Online

Aplicació

Descarrega l’aplicació Mi Club Online al teu mòbil. Un cop instal·lada, escaneja el següent codi QR quan t’ho sol·liciti. D’aquesta manera, es carregarà l’àrea de socis/es del club i podràs iniciar sessió amb el teu codi d’usuari i contrasenya (prem aquí si has oblidat alguna d’aquestes dades).

Codi: GkYTJ1Ir56

Política de cessió de dades

* Li informem que, en compliment del que preveu la normativa aplicable en matèria de protecció de dades de caràcter personal (Reglament Europeu de Protecció de Dades (UE 2016/679) i Ley Orgánica 3/2018, de 5 de diciembre, de Protección de Datos Personales y garantía de los derechos digitales), les dades sol·licitades en el present document passaran a formar part d’un fitxer titularitat i responsabilitat de CLUB NATACIÓ TERRASSA, amb domicili a Avinguda de l’Abat Marcet, s/n · 08225 · Terrassa, i proveïda de CIF G08360463, Club privat inscrit en el Registre de Clubs i Associacions Esportives, amb el nombre 3163.

Informació bàsica de Protecció de Dades
ResponsableCLUB NATACIÓ TERRASSA
FinalitatRecollida de dades amb formulari de contacte
LegitimacióConsentiment explícit de l’interessat/da
DestinatarisNo se cediran dades a tercers, excepte obligació legal
DretsAccés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea
Informació addicionalPot accedir a la informació detallada de Protecció de Dades a la pagina web del Club, https://clubnatacioterrassa.cat/avis-legal/


El soci / usuari coneix i consent el tractament de les seves dades per a les finalitats descrites, i en aquells casos que es requereixi del seu consentiment,  podrà exercir els seus drets d’accés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea, mitjançant correu electrònic al Delegat de Protecció de Dades a l’adreça rgpd@clubnatacioterrassa.cat, identificant-se com a soci / usuari o representant legal, especificant l’exercici dels seus drets en la seva sol·licitud, o bé exercitar els seus drets per comunicació postal, per correu ordinari a l’adreça (domicili social) anteriorment indicada.