Logotip del Club Natació Terrassa
Club Natació Terrassa
Seccions
Waterpolo

El sènior femení de waterpolo torna a rebre el Rubí dues setmanes després

Premsa Club Natació Terrassa
Premsa Club Natació Terrassa

El sènior femení de waterpolo torna a rebre el Rubí dues setmanes després

 

 

El sènior femení de waterpolo s’enfrontarà al CN Rubí demà (18.00h) en partit corresponent a la segona jornada de la Lliga Divisió d’Honor Femenina RFEN. Els dos conjunts, emmarcats en el grup B, s’enfrontaran per tercera vegada en aquest mes d’octubre després dels dos enfrontaments de quarts de final de Copa Catalunya. En principi, les jugadores locals parteixen com a favorites en el derbi vallesà, ateses les victòries àmplies assolides en els dos precedents anteriors (9-17 i 23-16). El Rubí va debutar en lliga amb una derrota clara contra el CN Mataró (4-14).

El tècnic local Xavi Pérez valora molt positivament l’esforç en els entrenaments durant tota aquesta setmana. “Hem entrenat molt dur, amb molta càrrega física. L’equip sap què hem de millorar respecte al partit de dissabte passat contra l’Escuela WP Zaragoza”. Pérez explica que han estat recalcant conceptes defensius.

Malgrat els bons resultats recents contra el Rubí, l’entrenador egarenc considera que el pròxim partit serà totalment diferent. “Els partits de Copa Catalunya ens van permetre temptejar el funcionament del nostre bloc de jugadores. Vam provar sistemes distints tant en atac com en defensa, però ara això ja no serveix”. Per aconseguir sumar els tres punts, entén que cal defensar molt bé per encaixar menys gols que en els dos partits recents.

Quant al plantejament del CN Rubí, el tècnic local creu que ajustaran la defensa i combinaran diferents tipus de zona amb pressing en els segons finals de l’atac. “L’entrenador, Manel Llobregat, prepara força bé els partits a nivell ofensiu. A més, la setmana passada va fer un gran marcador amb un dels equips favorits en la Lliga com és el Mataró. Va encaixar menys gols que en els partits de Copa Catalunya, cosa que demostra que han millorat la defensa”. El conjunt de Llobregat encara el partit amb el dubte d’una de les seves jugadores de referència la temporada passada, Amanda Triviño. Respecte a la resta del planter, Pérez remarca la capacitat anotadora de les joves Elena Ruiz i Carlota Alonso.

 

Força, Terrassa!

Icona de l'aplicació Mi Club Online

Aplicació

Descarrega l’aplicació Mi Club Online al teu mòbil. Un cop instal·lada, escaneja el següent codi QR quan t’ho sol·liciti. D’aquesta manera, es carregarà l’àrea de socis/es del club i podràs iniciar sessió amb el teu codi d’usuari i contrasenya (prem aquí si has oblidat alguna d’aquestes dades).

Codi: GkYTJ1Ir56

Política de cessió de dades

* Li informem que, en compliment del que preveu la normativa aplicable en matèria de protecció de dades de caràcter personal (Reglament Europeu de Protecció de Dades (UE 2016/679) i Ley Orgánica 3/2018, de 5 de diciembre, de Protección de Datos Personales y garantía de los derechos digitales), les dades sol·licitades en el present document passaran a formar part d’un fitxer titularitat i responsabilitat de CLUB NATACIÓ TERRASSA, amb domicili a Avinguda de l’Abat Marcet, s/n · 08225 · Terrassa, i proveïda de CIF G08360463, Club privat inscrit en el Registre de Clubs i Associacions Esportives, amb el nombre 3163.

Informació bàsica de Protecció de Dades
ResponsableCLUB NATACIÓ TERRASSA
FinalitatRecollida de dades amb formulari de contacte
LegitimacióConsentiment explícit de l’interessat/da
DestinatarisNo se cediran dades a tercers, excepte obligació legal
DretsAccés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea
Informació addicionalPot accedir a la informació detallada de Protecció de Dades a la pagina web del Club, https://clubnatacioterrassa.cat/avis-legal/


El soci / usuari coneix i consent el tractament de les seves dades per a les finalitats descrites, i en aquells casos que es requereixi del seu consentiment,  podrà exercir els seus drets d’accés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea, mitjançant correu electrònic al Delegat de Protecció de Dades a l’adreça rgpd@clubnatacioterrassa.cat, identificant-se com a soci / usuari o representant legal, especificant l’exercici dels seus drets en la seva sol·licitud, o bé exercitar els seus drets per comunicació postal, per correu ordinari a l’adreça (domicili social) anteriorment indicada.