Logotip del Club Natació Terrassa
Logotip del Club Natació Terrassa

Club Natació Terrassa

Seccions
Waterpolo

El sènior femení de waterpolo torna a la lliga contra el Sant Andreu

Premsa Club Natació Terrassa
Premsa Club Natació Terrassa

El sènior femení de waterpolo torna a la lliga contra el Sant Andreu

 

 

El sènior femení de waterpolo rebrà demà (13.30h) el CN Sant Andreu en partit de la desena jornada de la Lliga Divisió d’Honor Femenina, que va ser ajornat per la participació de les egarenques a la segona fase de l’Eurolliga. El conjunt de Xavi Pérez, tercer amb 21 punts, s’enfronta amb un rival directe per a les places de privilegi, atès que l’equip de Javier Aznar és cinquè amb divuit.

El tècnic local, que compta amb el planter al complet, afirma que l’equip encara una setmana clau. “Demà juguem contra el Sant Andreu i dissabte tanquem la primera volta contra el Mediterrani. Són dos partits cabdals per mantenir-nos en la tercera posició”. Pérez entén que l’equip arriba al desafiament en bon moment. “Gràcies a la participació a l’Eurolliga, portem molts minuts de qualitat a sobre que ens han servit per créixer”. L’entrenador egarenc considera que, concretament, l’equip “ha millorat en defensa i s’ha acostumat a atacar grans equips amb bona estructura defensiva i amb porteres de nivell”.

Pérez remarca que, de cara al xoc de demà, caldrà “màxima concentració”, atès que el Sant Andreu s’ha reforçat a consciència enguany i “anirà a més a mesura que avanci la temporada”. Ha incorporat sis jugadores, cinc de les quals molt rellevants, l’ex del Sabadell Marina Cordobés, les estatunidenques Denise Mammolito i Hannah Ruckelshaus Shabb, la boia neerlandesa Marit Van der Weijden i l’australiana Hayley Louise Ballesty. El tècnic local destaca l’aportació ofensiva d’Ariadna Ruiz, màxima anotadora de l’equip amb 23 dianes, i de Mammolito, que en porta 19, així com la tasca defensiva de Cordobés. “Els equips de Javier Aznar sempre són ordenats, no es precipiten en atac i competeixen fins al final”, afegeix.

Força, Terrassa!

Icona de l'aplicació Mi Club Online

Aplicació

Descarrega l’aplicació Mi Club Online al teu mòbil. Un cop instal·lada, escaneja el següent codi QR quan t’ho sol·liciti. D’aquesta manera, es carregarà l’àrea de socis/es del club i podràs iniciar sessió amb el teu codi d’usuari i contrasenya (prem aquí si has oblidat alguna d’aquestes dades).

Codi: GkYTJ1Ir56

Política de cessió de dades

* Li informem que, en compliment del que preveu la normativa aplicable en matèria de protecció de dades de caràcter personal (Reglament Europeu de Protecció de Dades (UE 2016/679) i Ley Orgánica 3/2018, de 5 de diciembre, de Protección de Datos Personales y garantía de los derechos digitales), les dades sol·licitades en el present document passaran a formar part d’un fitxer titularitat i responsabilitat de CLUB NATACIÓ TERRASSA, amb domicili a Avinguda de l’Abat Marcet, s/n · 08225 · Terrassa, i proveïda de CIF G08360463, Club privat inscrit en el Registre de Clubs i Associacions Esportives, amb el nombre 3163.

Informació bàsica de Protecció de Dades
ResponsableCLUB NATACIÓ TERRASSA
FinalitatRecollida de dades amb formulari de contacte
LegitimacióConsentiment explícit de l’interessat/da
DestinatarisNo se cediran dades a tercers, excepte obligació legal
DretsAccés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea
Informació addicionalPot accedir a la informació detallada de Protecció de Dades a la pagina web del Club, https://clubnatacioterrassa.cat/avis-legal/


El soci / usuari coneix i consent el tractament de les seves dades per a les finalitats descrites, i en aquells casos que es requereixi del seu consentiment,  podrà exercir els seus drets d’accés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea, mitjançant correu electrònic al Delegat de Protecció de Dades a l’adreça rgpd@clubnatacioterrassa.cat, identificant-se com a soci / usuari o representant legal, especificant l’exercici dels seus drets en la seva sol·licitud, o bé exercitar els seus drets per comunicació postal, per correu ordinari a l’adreça (domicili social) anteriorment indicada.