Logotip del Club Natació Terrassa
Logotip del Club Natació Terrassa
Club Natació Terrassa
Seccions
Waterpolo

El sènior femení de waterpolo torna a la lliga contra el Sant Andreu

Picture of Premsa Club Natació Terrassa
Premsa Club Natació Terrassa

El sènior femení de waterpolo torna a la lliga contra el Sant Andreu

 

 

El sènior femení de waterpolo rebrà demà (13.30h) el CN Sant Andreu en partit de la desena jornada de la Lliga Divisió d’Honor Femenina, que va ser ajornat per la participació de les egarenques a la segona fase de l’Eurolliga. El conjunt de Xavi Pérez, tercer amb 21 punts, s’enfronta amb un rival directe per a les places de privilegi, atès que l’equip de Javier Aznar és cinquè amb divuit.

El tècnic local, que compta amb el planter al complet, afirma que l’equip encara una setmana clau. “Demà juguem contra el Sant Andreu i dissabte tanquem la primera volta contra el Mediterrani. Són dos partits cabdals per mantenir-nos en la tercera posició”. Pérez entén que l’equip arriba al desafiament en bon moment. “Gràcies a la participació a l’Eurolliga, portem molts minuts de qualitat a sobre que ens han servit per créixer”. L’entrenador egarenc considera que, concretament, l’equip “ha millorat en defensa i s’ha acostumat a atacar grans equips amb bona estructura defensiva i amb porteres de nivell”.

Pérez remarca que, de cara al xoc de demà, caldrà “màxima concentració”, atès que el Sant Andreu s’ha reforçat a consciència enguany i “anirà a més a mesura que avanci la temporada”. Ha incorporat sis jugadores, cinc de les quals molt rellevants, l’ex del Sabadell Marina Cordobés, les estatunidenques Denise Mammolito i Hannah Ruckelshaus Shabb, la boia neerlandesa Marit Van der Weijden i l’australiana Hayley Louise Ballesty. El tècnic local destaca l’aportació ofensiva d’Ariadna Ruiz, màxima anotadora de l’equip amb 23 dianes, i de Mammolito, que en porta 19, així com la tasca defensiva de Cordobés. “Els equips de Javier Aznar sempre són ordenats, no es precipiten en atac i competeixen fins al final”, afegeix.

Força, Terrassa!

Aplicació

Descarrega l’aplicació Mi Club Online al teu mòbil. Un cop instal·lada, escaneja el següent codi QR quan t’ho sol·liciti. D’aquesta manera, es carregarà l’àrea de socis/es del club i podràs iniciar sessió amb el teu codi d’usuari i contrasenya (prem aquí si has oblidat alguna d’aquestes dades).

Codi: GkYTJ1Ir56

POLÍTICA DE PROTECCIÓ DE DADES

L’informem que, en compliment del que preveu la normativa aplicable en matèria de protecció de dades de caràcter personal (Reglament Europeu de Protecció de Dades (UE 2016/679) i Llei Orgànica 3/2018, de 5 de desembre, de Protecció de Dades Personals i garantia dels drets digitals), les dades sol·licitades en quants formularis o espais en què es requereixi la seva identificació dins de la present pàgina web passaran a formar part d’un fitxer titularitat i responsabilitat de CLUB NATACIÓ TERRASSA, amb domicili a Avinguda de l’Abat Marcet, s/n · 08225 · Terrassa, i proveïda de CIF G08360463, Club privat inscrit en el Registre de Clubs i Associacions Esportives, amb el número 3163. L’ús d’aquest lloc web implica l’acceptació d’aquests termes. Si no està d’acord amb ells, li preguem que no utilitzi aquest lloc web.

Informació bàsica de Protecció de Dades
ResponsableCLUB NATACIÓ TERRASSA
FinalitatRecollida de dades amb formulari de contacte
LegitimacióConsentiment explícit de l’interessat/da
DestinatarisNo se cediran dades a tercers, excepte obligació legal
DretsAccés, rectificació, supressió, oposició, portabilitat, limitació del tractament, i dret d’oposició a les decisions automatitzades (Clica aquí per sol·licitud de Drets ARCOPOL)
Informació addicionalPot accedir al detall de la Política de privacitat completa del Club Natació Terrassa a través del següent enllaç

El soci / usuari coneix i consent el tractament de les seves dades per a les finalitats descrites, i en aquells casos que es requereixi el seu consentiment, podrà exercir els seus drets d’accés, rectificació, supressió (“dret a l’oblit”), oposició, portabilitat, limitació del tractament, i dret d’oposició a les decisions automatitzades (drets ARCOPOL) recollits al Reglament (UE) 2016/679 relatiu a la protecció de les persones físiques pel que fa al tractament de dades personals i a la lliure circulació d’aquestes dades, a traves de l’espai web: https://clubnatacioterrassa.cat/club/proteccio-de-dades/, o bé exercir els seus drets per comunicació postal, per correu ordinari a l’adreça Avinguda de l’Abat Marcet, s/n · 08225 · Terrassa.

Els afectats també poden realitzar una reclamació davant l’Autoritat Catalana de Protecció de Dades (APDCAT) o de l’Agència Espanyola de Protecció de Dades (AEPD).