Logotip del Club Natació Terrassa
Club Natació Terrassa
Seccions
Waterpolo

El sènior femení de waterpolo torna a la lliga amb un derbi vallesà de màxima exigència

Premsa Club Natació Terrassa
Premsa Club Natació Terrassa

El sènior femení de waterpolo torna a la lliga amb un derbi vallesà de màxima exigència

 

 

El sènior femení de waterpolo visitarà demà (12.45h) les instal·lacions de Can Llong per enfrontar-se a l’Astralpool CN Sabadell en partit corresponent a la dissetena jornada de la Lliga Divisió d’Honor Femenina. El conjunt de Xavi Pérez, tercer amb 40 punts, encara un dels duels més exigents de la temporada, atès que l’equip de David Palma és líder amb quinze victòries en els quinze partits de lliga que ha disputat aquesta temporada.

El tècnic egarenc, que disposa del planter al complet, reconeix que ha costat canviar el xip després de l’eliminació en quarts a la Copa de la Reina contra el Mataró. “Hi havíem abocat molta il·lusió, és evident. Però aquesta és la nostra mentalitat. Mai encararem una cita com a perdedores. Som ambicioses i sempre sortim a guanyar a tothom, encara que, després, puguem acabar desencantades”. Pérez explica que s’ha analitzat el partit i que el grup “ha estat treballant en les errades comeses”.

L’entrenador terrassenc admet que el retorn a la lliga és de màxima dificultat. “Coneixíem el calendari. Ens enfrontarem a un equip que ha guanyat tots els partits de lliga fins ara i que, després de perdre la final de la Copa de la Reina, crec que arribarà amb ganes de reivindicar-se i demostrar que va ser una ensopegada puntual”.

Pérez remarca la fortalesa del rival. “Es tracta d’un planter que s’ha reforçat”. L’equip de David Palma ha incorporat dues waterpolistes de primer nivell, les estatunidenques Maggie Steffens, una de les millors jugadores del món, i Brigitta Games. A més, compta amb Judith Forca, segona màxima golejadora de la lliga amb 46 dianes, ben secundada per la boia Maica Garcia, que n’acumula 37. “Tampoc cal oblidar-nos de jugadores com Sabrina Van der Sloot o Irene González”, afirma el tècnic local. “Tenen potencial en totes les línies. Cal treballar molt bé en defensa, tot intentant que no participin les seves boies i que els llançaments exteriors arribin en posicions poc favorables. I, a la vegada, hem de desenvolupar el nostre joc d’atac per poder competir fins al final”.

Força, Terrassa!

Icona de l'aplicació Mi Club Online

Aplicació

Descarrega l’aplicació Mi Club Online al teu mòbil. Un cop instal·lada, escaneja el següent codi QR quan t’ho sol·liciti. D’aquesta manera, es carregarà l’àrea de socis/es del club i podràs iniciar sessió amb el teu codi d’usuari i contrasenya (prem aquí si has oblidat alguna d’aquestes dades).

Codi: GkYTJ1Ir56

Política de cessió de dades

* Li informem que, en compliment del que preveu la normativa aplicable en matèria de protecció de dades de caràcter personal (Reglament Europeu de Protecció de Dades (UE 2016/679) i Ley Orgánica 3/2018, de 5 de diciembre, de Protección de Datos Personales y garantía de los derechos digitales), les dades sol·licitades en el present document passaran a formar part d’un fitxer titularitat i responsabilitat de CLUB NATACIÓ TERRASSA, amb domicili a Avinguda de l’Abat Marcet, s/n · 08225 · Terrassa, i proveïda de CIF G08360463, Club privat inscrit en el Registre de Clubs i Associacions Esportives, amb el nombre 3163.

Informació bàsica de Protecció de Dades
ResponsableCLUB NATACIÓ TERRASSA
FinalitatRecollida de dades amb formulari de contacte
LegitimacióConsentiment explícit de l’interessat/da
DestinatarisNo se cediran dades a tercers, excepte obligació legal
DretsAccés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea
Informació addicionalPot accedir a la informació detallada de Protecció de Dades a la pagina web del Club, https://clubnatacioterrassa.cat/avis-legal/


El soci / usuari coneix i consent el tractament de les seves dades per a les finalitats descrites, i en aquells casos que es requereixi del seu consentiment,  podrà exercir els seus drets d’accés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea, mitjançant correu electrònic al Delegat de Protecció de Dades a l’adreça rgpd@clubnatacioterrassa.cat, identificant-se com a soci / usuari o representant legal, especificant l’exercici dels seus drets en la seva sol·licitud, o bé exercitar els seus drets per comunicació postal, per correu ordinari a l’adreça (domicili social) anteriorment indicada.