Logotip del Club Natació Terrassa
Logotip del Club Natació Terrassa
Club Natació Terrassa
Seccions
Waterpolo

El sènior femení de waterpolo torna a la lliga a la piscina de l’EW Zaragoza

Picture of Premsa Club Natació Terrassa
Premsa Club Natació Terrassa

El sènior femení de waterpolo torna a la lliga a la piscina de l’EW Zaragoza

 

 

Després de classificar-se brillantment per als quarts de final de l’Euro Cup, el sènior femení de waterpolo torna a la lliga amb la visita a la piscina del Parque de Bomberos per enfrontar-se a l’EW Zaragoza (18.30h) en partit corresponent a l’11a jornada de la Lliga Divisió d’Honor Femenina, la darrera de la primera volta. El conjunt de Xavi Pérez, que acumula un balanç de sis victòries i quatre derrotes, afronta un matx assequible sobre el paper, atès que les aragoneses han perdut els onze partits que han disputat.

El tècnic local, que compta amb el planter al complet, reconeix el paper de favorit del seu equip però fa una crida a mantenir la tensió. “És cert que som millors, però no ens podem despistar en absolut. És una piscina incòmoda i hem de sortir molt concentrades”. Pérez explica que l’equip arriba molt bé a aquest retorn de la lliga. “Evidentment, la classificació per a quarts de l’Euro Cup va suposar una injecció de confiança, encara més per la forma com es va produir, i va reforçar la feina que estem fent, cosa que és molt important en un equip jove. Aquesta temporada, en tots els desenllaços ajustats, ens havia sortit creu. Esperem haver canviat la dinàmica, tenint en compte sobretot el mes tan decisiu que tenim per davant”.

D’entre el planter que dirigeix Paula Esteban, l’entrenador egarenc destaca l’aportació de Míriam Ciudad i Julia Tazueco, màximes anotadores del conjunt aragonès amb 26 i 17 dianes, respectivament. “Són les waterpolistes de referència i les hem de vigilar”. Pérez també subratlla el rendiment sota el pals d’Inmaculada Bello.

Força, Terrassa!

Aplicació

Descarrega l’aplicació Mi Club Online al teu mòbil. Un cop instal·lada, escaneja el següent codi QR quan t’ho sol·liciti. D’aquesta manera, es carregarà l’àrea de socis/es del club i podràs iniciar sessió amb el teu codi d’usuari i contrasenya (prem aquí si has oblidat alguna d’aquestes dades).

Codi: GkYTJ1Ir56

POLÍTICA DE PROTECCIÓ DE DADES

L’informem que, en compliment del que preveu la normativa aplicable en matèria de protecció de dades de caràcter personal (Reglament Europeu de Protecció de Dades (UE 2016/679) i Llei Orgànica 3/2018, de 5 de desembre, de Protecció de Dades Personals i garantia dels drets digitals), les dades sol·licitades en quants formularis o espais en què es requereixi la seva identificació dins de la present pàgina web passaran a formar part d’un fitxer titularitat i responsabilitat de CLUB NATACIÓ TERRASSA, amb domicili a Avinguda de l’Abat Marcet, s/n · 08225 · Terrassa, i proveïda de CIF G08360463, Club privat inscrit en el Registre de Clubs i Associacions Esportives, amb el número 3163. L’ús d’aquest lloc web implica l’acceptació d’aquests termes. Si no està d’acord amb ells, li preguem que no utilitzi aquest lloc web.

Informació bàsica de Protecció de Dades
ResponsableCLUB NATACIÓ TERRASSA
FinalitatRecollida de dades amb formulari de contacte
LegitimacióConsentiment explícit de l’interessat/da
DestinatarisNo se cediran dades a tercers, excepte obligació legal
DretsAccés, rectificació, supressió, oposició, portabilitat, limitació del tractament, i dret d’oposició a les decisions automatitzades (Clica aquí per sol·licitud de Drets ARCOPOL)
Informació addicionalPot accedir al detall de la Política de privacitat completa del Club Natació Terrassa a través del següent enllaç

El soci / usuari coneix i consent el tractament de les seves dades per a les finalitats descrites, i en aquells casos que es requereixi el seu consentiment, podrà exercir els seus drets d’accés, rectificació, supressió (“dret a l’oblit”), oposició, portabilitat, limitació del tractament, i dret d’oposició a les decisions automatitzades (drets ARCOPOL) recollits al Reglament (UE) 2016/679 relatiu a la protecció de les persones físiques pel que fa al tractament de dades personals i a la lliure circulació d’aquestes dades, a traves de l’espai web: https://clubnatacioterrassa.cat/club/proteccio-de-dades/, o bé exercir els seus drets per comunicació postal, per correu ordinari a l’adreça Avinguda de l’Abat Marcet, s/n · 08225 · Terrassa.

Els afectats també poden realitzar una reclamació davant l’Autoritat Catalana de Protecció de Dades (APDCAT) o de l’Agència Espanyola de Protecció de Dades (AEPD).