Logotip del Club Natació Terrassa
Logotip del Club Natació Terrassa

Club Natació Terrassa

Seccions
Waterpolo

El sènior femení de waterpolo torna a la lliga a la piscina de l’EW Zaragoza

Premsa Club Natació Terrassa
Premsa Club Natació Terrassa

El sènior femení de waterpolo torna a la lliga a la piscina de l’EW Zaragoza

 

 

Després de classificar-se brillantment per als quarts de final de l’Euro Cup, el sènior femení de waterpolo torna a la lliga amb la visita a la piscina del Parque de Bomberos per enfrontar-se a l’EW Zaragoza (18.30h) en partit corresponent a l’11a jornada de la Lliga Divisió d’Honor Femenina, la darrera de la primera volta. El conjunt de Xavi Pérez, que acumula un balanç de sis victòries i quatre derrotes, afronta un matx assequible sobre el paper, atès que les aragoneses han perdut els onze partits que han disputat.

El tècnic local, que compta amb el planter al complet, reconeix el paper de favorit del seu equip però fa una crida a mantenir la tensió. “És cert que som millors, però no ens podem despistar en absolut. És una piscina incòmoda i hem de sortir molt concentrades”. Pérez explica que l’equip arriba molt bé a aquest retorn de la lliga. “Evidentment, la classificació per a quarts de l’Euro Cup va suposar una injecció de confiança, encara més per la forma com es va produir, i va reforçar la feina que estem fent, cosa que és molt important en un equip jove. Aquesta temporada, en tots els desenllaços ajustats, ens havia sortit creu. Esperem haver canviat la dinàmica, tenint en compte sobretot el mes tan decisiu que tenim per davant”.

D’entre el planter que dirigeix Paula Esteban, l’entrenador egarenc destaca l’aportació de Míriam Ciudad i Julia Tazueco, màximes anotadores del conjunt aragonès amb 26 i 17 dianes, respectivament. “Són les waterpolistes de referència i les hem de vigilar”. Pérez també subratlla el rendiment sota el pals d’Inmaculada Bello.

Força, Terrassa!

Icona de l'aplicació Mi Club Online

Aplicació

Descarrega l’aplicació Mi Club Online al teu mòbil. Un cop instal·lada, escaneja el següent codi QR quan t’ho sol·liciti. D’aquesta manera, es carregarà l’àrea de socis/es del club i podràs iniciar sessió amb el teu codi d’usuari i contrasenya (prem aquí si has oblidat alguna d’aquestes dades).

Codi: GkYTJ1Ir56

Política de cessió de dades

* Li informem que, en compliment del que preveu la normativa aplicable en matèria de protecció de dades de caràcter personal (Reglament Europeu de Protecció de Dades (UE 2016/679) i Ley Orgánica 3/2018, de 5 de diciembre, de Protección de Datos Personales y garantía de los derechos digitales), les dades sol·licitades en el present document passaran a formar part d’un fitxer titularitat i responsabilitat de CLUB NATACIÓ TERRASSA, amb domicili a Avinguda de l’Abat Marcet, s/n · 08225 · Terrassa, i proveïda de CIF G08360463, Club privat inscrit en el Registre de Clubs i Associacions Esportives, amb el nombre 3163.

Informació bàsica de Protecció de Dades
ResponsableCLUB NATACIÓ TERRASSA
FinalitatRecollida de dades amb formulari de contacte
LegitimacióConsentiment explícit de l’interessat/da
DestinatarisNo se cediran dades a tercers, excepte obligació legal
DretsAccés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea
Informació addicionalPot accedir a la informació detallada de Protecció de Dades a la pagina web del Club, https://clubnatacioterrassa.cat/avis-legal/


El soci / usuari coneix i consent el tractament de les seves dades per a les finalitats descrites, i en aquells casos que es requereixi del seu consentiment,  podrà exercir els seus drets d’accés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea, mitjançant correu electrònic al Delegat de Protecció de Dades a l’adreça rgpd@clubnatacioterrassa.cat, identificant-se com a soci / usuari o representant legal, especificant l’exercici dels seus drets en la seva sol·licitud, o bé exercitar els seus drets per comunicació postal, per correu ordinari a l’adreça (domicili social) anteriorment indicada.