Logotip del Club Natació Terrassa
Club Natació Terrassa
Seccions
Waterpolo

El sènior femení de waterpolo tanca la fase regular amb la visita del CN Catalunya

Premsa Club Natació Terrassa
Premsa Club Natació Terrassa

El sènior femení de waterpolo tanca la fase regular amb la visita del CN Catalunya

 

 

El sènior femení de waterpolo rebrà la visita demà (13.00h) del CN Catalunya en partit corresponent a la setzena i última jornada de la fase regular de la Lliga Divisió d’Honor Femenina RFEN. El conjunt de Xavi Pérez, tercer de grup amb quinze punts, arriba al xoc amb la feina feta, la classificació per al play-off i per disputar competició europea la temporada vinent. L’equip del barri de Gràcia, al seu torn, és sisè de grup amb tres punts, empatat amb el CN Sant Andreu.

L’entrenador egarenc, que compta amb tot el planter disponible, remarca que l’equip vol acabar amb bones sensacions abans d’afrontar el repte del play-off. “Hem fet els deures, però ens queden aspectes per treballar de cara al futur immediat. És un partit que volem guanyar i, sobretot, en el qual volem jugar bé”. Pérez reconeix, això sí, que el grup té la mirada posada en el play-off. “Ens fa molta il·lusió i l’estem preparant a consciència”.

El tècnic local adverteix de la millora que ha experimentat el CN Catalunya les dues últimes jornades. “Just després que les guanyéssim a domicili per 6 a 14 a la tretzena jornada, van perdre de només dos gols contra el Mataró i van superar de tres gols el Sant Andreu. Són dos resultats que ens han de servir de toc d’atenció”. Pérez entén que el conjunt que dirigeix Gabor Egedi ha evolucionat de forma notable com a bloc. “Sens dubte, han progressat amb el pas de les jornades. Estan en el seu millor moment. Són cada cop més sòlides defensivament i mostren més recursos en atac”.

Quant al planter, destaca l’aportació de l’exjugadora del CN Terrassa Ángela Ruiz, que acumula 33 dianes. L’entrenador terrassenc esmenta també la polivalència d’una de les incorporacions d’enguany, l’holandesa Roline Schuijt, i els llançaments de Berta Pascual des de l’extrem i el lateral dret.

 

Força, Terrassa!

Icona de l'aplicació Mi Club Online

Aplicació

Descarrega l’aplicació Mi Club Online al teu mòbil. Un cop instal·lada, escaneja el següent codi QR quan t’ho sol·liciti. D’aquesta manera, es carregarà l’àrea de socis/es del club i podràs iniciar sessió amb el teu codi d’usuari i contrasenya (prem aquí si has oblidat alguna d’aquestes dades).

Codi: GkYTJ1Ir56

Política de cessió de dades

* Li informem que, en compliment del que preveu la normativa aplicable en matèria de protecció de dades de caràcter personal (Reglament Europeu de Protecció de Dades (UE 2016/679) i Ley Orgánica 3/2018, de 5 de diciembre, de Protección de Datos Personales y garantía de los derechos digitales), les dades sol·licitades en el present document passaran a formar part d’un fitxer titularitat i responsabilitat de CLUB NATACIÓ TERRASSA, amb domicili a Avinguda de l’Abat Marcet, s/n · 08225 · Terrassa, i proveïda de CIF G08360463, Club privat inscrit en el Registre de Clubs i Associacions Esportives, amb el nombre 3163.

Informació bàsica de Protecció de Dades
ResponsableCLUB NATACIÓ TERRASSA
FinalitatRecollida de dades amb formulari de contacte
LegitimacióConsentiment explícit de l’interessat/da
DestinatarisNo se cediran dades a tercers, excepte obligació legal
DretsAccés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea
Informació addicionalPot accedir a la informació detallada de Protecció de Dades a la pagina web del Club, https://clubnatacioterrassa.cat/avis-legal/


El soci / usuari coneix i consent el tractament de les seves dades per a les finalitats descrites, i en aquells casos que es requereixi del seu consentiment,  podrà exercir els seus drets d’accés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea, mitjançant correu electrònic al Delegat de Protecció de Dades a l’adreça rgpd@clubnatacioterrassa.cat, identificant-se com a soci / usuari o representant legal, especificant l’exercici dels seus drets en la seva sol·licitud, o bé exercitar els seus drets per comunicació postal, per correu ordinari a l’adreça (domicili social) anteriorment indicada.