Logotip del Club Natació Terrassa
Logotip del Club Natació Terrassa

Club Natació Terrassa

Seccions
Waterpolo

El sènior femení de waterpolo tanca el Torneig de la Represa contra el CN Sant Andreu

Premsa Club Natació Terrassa
Premsa Club Natació Terrassa

El sènior femení de waterpolo tanca el Torneig de la Represa de la Copa Catalunya contra el CN Sant Andreu

 

 

El sènior femení de waterpolo rebrà demà (20.45h, Esport 3) el CN Sant Andreu en partit corresponent a la cinquena i última jornada del Torneig de la Represa, nom que ha atorgat la Federació Catalana de Natació a la fase de grups de la Copa Catalunya. El conjunt de Xavi Pérez, segon del grup A amb un balanç de tres victòries i una derrota, s’enfronta al rival directe per mantenir aquesta posició, que, a priori, proporciona un encreuament de quarts de final més assequible, contra el tercer classificat del grup B.

El tècnic terrassenc remarca l’interès del xoc. “És el nostre contrincant directe per a la segona plaça i, a més, està al nostre grup de la Lliga Premaat. Per tant, el matx ens servirà per mesurar-nos contra elles”. Pérez explica que el Sant Andreu compta amb jugadores internacionals en categories anteriors. “És un equip jove, amb força i molt gol”. El conjunt de Javier Aznar presenta quatre cares noves, l’esquerrana Ariadna Ruiz, procedent del CN Rubí, la defensora de boia Marta Ungría, que jugava al Mediterrani, l’holandesa Rozanne Voolvert i la sèrbia Nada Mandic. Aquestes incorporacions miraran de compensar la pèrdua de tres peces clau de la temporada passada, l’esquerrana Alejandra Aznar, la portera María Elena Sánchez i la boia Paula Crespi.

 

Dues fases més

 

La Copa Catalunya 2020-2021 contempla dues fases més. Els quatre primers classificats de cadascun dels dos grups en competició es classificaran per als quarts de final, que se celebraran a doble partit el dissabte 3 i el dimarts 6 d’octubre. El segon partit es disputarà a casa de l’equip amb millor classificació dins els seus respectius grups.

La competició s’aturarà fins al mes de desembre, quan tindran lloc les semifinals, que es desenvoluparan a doble partit el dissabte 5 i el dijous 10. La final pel títol està prevista per al 31 de gener a les instal·lacions del CN Mataró. La resta de finals, per atorgar les posicions compreses entre la tercera i la desena, es disputaran el 30 de gener.

 

 

 

Força, Terrassa!

Icona de l'aplicació Mi Club Online

Aplicació

Descarrega l’aplicació Mi Club Online al teu mòbil. Un cop instal·lada, escaneja el següent codi QR quan t’ho sol·liciti. D’aquesta manera, es carregarà l’àrea de socis/es del club i podràs iniciar sessió amb el teu codi d’usuari i contrasenya (prem aquí si has oblidat alguna d’aquestes dades).

Codi: GkYTJ1Ir56

Política de cessió de dades

* Li informem que, en compliment del que preveu la normativa aplicable en matèria de protecció de dades de caràcter personal (Reglament Europeu de Protecció de Dades (UE 2016/679) i Ley Orgánica 3/2018, de 5 de diciembre, de Protección de Datos Personales y garantía de los derechos digitales), les dades sol·licitades en el present document passaran a formar part d’un fitxer titularitat i responsabilitat de CLUB NATACIÓ TERRASSA, amb domicili a Avinguda de l’Abat Marcet, s/n · 08225 · Terrassa, i proveïda de CIF G08360463, Club privat inscrit en el Registre de Clubs i Associacions Esportives, amb el nombre 3163.

Informació bàsica de Protecció de Dades
ResponsableCLUB NATACIÓ TERRASSA
FinalitatRecollida de dades amb formulari de contacte
LegitimacióConsentiment explícit de l’interessat/da
DestinatarisNo se cediran dades a tercers, excepte obligació legal
DretsAccés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea
Informació addicionalPot accedir a la informació detallada de Protecció de Dades a la pagina web del Club, https://clubnatacioterrassa.cat/avis-legal/


El soci / usuari coneix i consent el tractament de les seves dades per a les finalitats descrites, i en aquells casos que es requereixi del seu consentiment,  podrà exercir els seus drets d’accés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea, mitjançant correu electrònic al Delegat de Protecció de Dades a l’adreça rgpd@clubnatacioterrassa.cat, identificant-se com a soci / usuari o representant legal, especificant l’exercici dels seus drets en la seva sol·licitud, o bé exercitar els seus drets per comunicació postal, per correu ordinari a l’adreça (domicili social) anteriorment indicada.