Logotip del Club Natació Terrassa
Logotip del Club Natació Terrassa

Club Natació Terrassa

Seccions
Waterpolo

El sènior femení de waterpolo supera còmodament el Boadilla a domicili

Premsa Club Natació Terrassa
Premsa Club Natació Terrassa

El sènior femení de waterpolo supera còmodament el Boadilla a domicili

 

 

 

CDN Boadilla 4 – CN Terrassa 12

 

Fitxa tècnica

 

CDN Boadilla: Gutiérrez, Ruano, Portillo (2), Campos, S. González, Dueñas (1), A. González (1), De Quinta, Hagen, Alcón, Ramos, Gallinato, Moreno.

Entrenadora: Patricia Herrera.

 

CN Terrassa: Domene, Tevar, Panicello (2), Ortiz (2), Cantero (2), Cardona (1), Ten Broek, Peña, Cuenda, Quinzada, Domènech (1), Leitón (4), Arcas.

Entrenador: Xavi Pérez.

 

Àrbitres: García i Dessources.

 

Parcials: 0-3, 1-1, 1-2 i 2-6.

Resultat acumulat: 0-3, 1-4, 2-6, 4-12.

Evolució del marcador: (0-1, 0-2, 0-3), (1-3, 1-4), (1-5, 1-6, 2-6), (2-7, 3-7, 3-8, 3-9, 3-10, 3-11, 4-11, 4-12).

 

El sènior femení de waterpolo  va superar còmodament el CDN Boadilla a domicili (4-12) en partit corresponent a la cinquena jornada de la Lliga Divisió d’Honor Femenina. El conjunt de Xavi Pérez va controlar la situació des del principi i va rematar la feina amb un parcial de 2 a 6 en el quart final.

Les egarenques van prendre les regnes del matx des de l’inici tal com demostra el parcial de 0 a 3 que van assolir en el primer període. Domènech, en jugadora de més, va anotar el primer. Leitón va marcar el segon dos minuts més tard i Ortiz, de penal, va completar el parcial.

En el segon quart, el matx es va equilibrar. La producció ofensiva es va reduir, però les de Xavi Pérez, sòlides en defensa, van conservar els tres gols de diferència fins al descans. Portillo va inaugurar el compte madrileny i Cardona va establir l’1 a 4 amb què es va arribar al descans.

A la represa, el CN Terrassa va continuar dominant el ritme de joc. Dues dianes de Panicello van enfilar l’electrònic fins a l’1 a 6. En els darrers segons del tercer període, González va reduir distàncies (2-6).

Malgrat que la victòria ja estava al sarró, l’equip de Xavi Pérez va esvair qualsevol dubte en l’últim quart. Les egarenques van tancar el partit amb un parcial concloent de 2 a 6. Leitón va marcar el setè només arrencar el període. Portillo va signar la tímida rèplica local. Però el CN Terrassa va mostrar la seva voracitat ofensiva amb quatre dianes consecutives, obra de Cantero, per partida doble, Leitón i Ortiz (3-11). Leitón, en el darrer segon, va situar el 4 a 12 definitiu.

Força, Terrassa!

Icona de l'aplicació Mi Club Online

Aplicació

Descarrega l’aplicació Mi Club Online al teu mòbil. Un cop instal·lada, escaneja el següent codi QR quan t’ho sol·liciti. D’aquesta manera, es carregarà l’àrea de socis/es del club i podràs iniciar sessió amb el teu codi d’usuari i contrasenya (prem aquí si has oblidat alguna d’aquestes dades).

Codi: GkYTJ1Ir56

Política de cessió de dades

* Li informem que, en compliment del que preveu la normativa aplicable en matèria de protecció de dades de caràcter personal (Reglament Europeu de Protecció de Dades (UE 2016/679) i Ley Orgánica 3/2018, de 5 de diciembre, de Protección de Datos Personales y garantía de los derechos digitales), les dades sol·licitades en el present document passaran a formar part d’un fitxer titularitat i responsabilitat de CLUB NATACIÓ TERRASSA, amb domicili a Avinguda de l’Abat Marcet, s/n · 08225 · Terrassa, i proveïda de CIF G08360463, Club privat inscrit en el Registre de Clubs i Associacions Esportives, amb el nombre 3163.

Informació bàsica de Protecció de Dades
ResponsableCLUB NATACIÓ TERRASSA
FinalitatRecollida de dades amb formulari de contacte
LegitimacióConsentiment explícit de l’interessat/da
DestinatarisNo se cediran dades a tercers, excepte obligació legal
DretsAccés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea
Informació addicionalPot accedir a la informació detallada de Protecció de Dades a la pagina web del Club, https://clubnatacioterrassa.cat/avis-legal/


El soci / usuari coneix i consent el tractament de les seves dades per a les finalitats descrites, i en aquells casos que es requereixi del seu consentiment,  podrà exercir els seus drets d’accés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea, mitjançant correu electrònic al Delegat de Protecció de Dades a l’adreça rgpd@clubnatacioterrassa.cat, identificant-se com a soci / usuari o representant legal, especificant l’exercici dels seus drets en la seva sol·licitud, o bé exercitar els seus drets per comunicació postal, per correu ordinari a l’adreça (domicili social) anteriorment indicada.