Logotip del Club Natació Terrassa
Club Natació Terrassa
Seccions
Waterpolo

Visita a la piscina del cuer

Premsa Club Natació Terrassa
Premsa Club Natació Terrassa

El sènior femení de waterpolo s’estrena l’any 2019 a la piscina del cuer

 

El sènior femení de waterpolo visitarà demà (17.30h) l’AR Concepción Ciudad Lineal en partit corresponent a la novena jornada de la Lliga Premaat Divisió d’Honor, la darrera de la primera volta. El conjunt de Xavi Pérez, cinquè amb dotze punts, afronta el xoc amb la victòria entre cella i cella, atès que les madrilenyes, nouvingudes a la categoria, són cueres i encara no han puntuat.

El tècnic local encara el desafiament amb la bona notícia de la recuperació d’Ángela Ruiz, que ja ha superat les molèsties a l’espatlla dreta que la van deixar fora del matx contra el Madrid Moscardó previ a l’aturada nadalenca. Pérez adverteix de la dificultat del matx. “És un equip més perillós del que mostra la seva classificació, especialment a casa. Sense anar més lluny, el Sant Feliu va guanyar de només un gol. La piscina és petita, viatgem pel matí… A més, venim de la interrupció de la competició per festes i és el primer partit sense l’Olga. Serà més complicat del que sembla”.

Dit això, l’entrenador egarenc explica que l’equip ja sap què és començar un any amb una absència. “En el seu moment, va ser la Marta Recio qui va deixar l’equip per Nadal. I vam respondre perfectament. No pateixo gens per aquest tema, ja que parlem de processos d’adaptació que ja hem viscut. Hem de seguir treballant com fins ara i mantenir la màxima concentració”.

Quant al planter que dirigeix Sergio García, Pérez assenyala tres waterpolistes a les quals cal prestar una atenció especial, la boia Carlota Quemada, “capaç de finalitzar les seves accions i protagonista en les situacions de superioritat”; Beatriz Benavides, “una bona llançadora que juga per l’extrem i el lateral esquerre”; i Clara Aller, “que aporta veterania i experiència”.

 

Força, Terrassa!

Icona de l'aplicació Mi Club Online

Aplicació

Descarrega l’aplicació Mi Club Online al teu mòbil. Un cop instal·lada, escaneja el següent codi QR quan t’ho sol·liciti. D’aquesta manera, es carregarà l’àrea de socis/es del club i podràs iniciar sessió amb el teu codi d’usuari i contrasenya (prem aquí si has oblidat alguna d’aquestes dades).

Codi: GkYTJ1Ir56

Política de cessió de dades

* Li informem que, en compliment del que preveu la normativa aplicable en matèria de protecció de dades de caràcter personal (Reglament Europeu de Protecció de Dades (UE 2016/679) i Ley Orgánica 3/2018, de 5 de diciembre, de Protección de Datos Personales y garantía de los derechos digitales), les dades sol·licitades en el present document passaran a formar part d’un fitxer titularitat i responsabilitat de CLUB NATACIÓ TERRASSA, amb domicili a Avinguda de l’Abat Marcet, s/n · 08225 · Terrassa, i proveïda de CIF G08360463, Club privat inscrit en el Registre de Clubs i Associacions Esportives, amb el nombre 3163.

Informació bàsica de Protecció de Dades
ResponsableCLUB NATACIÓ TERRASSA
FinalitatRecollida de dades amb formulari de contacte
LegitimacióConsentiment explícit de l’interessat/da
DestinatarisNo se cediran dades a tercers, excepte obligació legal
DretsAccés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea
Informació addicionalPot accedir a la informació detallada de Protecció de Dades a la pagina web del Club, https://clubnatacioterrassa.cat/avis-legal/


El soci / usuari coneix i consent el tractament de les seves dades per a les finalitats descrites, i en aquells casos que es requereixi del seu consentiment,  podrà exercir els seus drets d’accés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea, mitjançant correu electrònic al Delegat de Protecció de Dades a l’adreça rgpd@clubnatacioterrassa.cat, identificant-se com a soci / usuari o representant legal, especificant l’exercici dels seus drets en la seva sol·licitud, o bé exercitar els seus drets per comunicació postal, per correu ordinari a l’adreça (domicili social) anteriorment indicada.