Logotip del Club Natació Terrassa
Club Natació Terrassa
Seccions
Waterpolo

El sènior femení de waterpolo s’enfronta a un partit clau davant del CN Sant Feliu

Premsa Club Natació Terrassa
Premsa Club Natació Terrassa

El sènior femení de waterpolo del Club Natació Terrassa es prepara per enfrontar-se dissabte 6 d’abril al CN Sant Feliu en el partit corresponent a la dissetena jornada de Lliga. El matx es disputarà a la piscina del CN Sant Feliu a les 18:00 hores.

El tècnic Xavi Pérez comenta que tot i ser un rival de la part baixa de la classificació, és un equip fort quan juga de local “marquen molts gols i tenen jugadores amb molt protagonisme ofensiu”. Pérez remarca la importància de tenir una defensa forta per poder sumar els tres punts del matx “és molt important guanyar aquest enfrontament per tal de poder estar en les primeres posicions de la classificació, que són les que donaran accés al play-off de la temporada”.

Pérez, esmenta que l’equip està en bones condicions tot i ser una setmana atípica “tenim tres jugadores entrenant amb la selecció espanyola i dues amb l’holandesa, per la qual cosa no tindrem l’equip sencer fins al divendres a la tarda”.

Força, Terrassa!

Icona de l'aplicació Mi Club Online

Aplicació

Descarrega l’aplicació Mi Club Online al teu mòbil. Un cop instal·lada, escaneja el següent codi QR quan t’ho sol·liciti. D’aquesta manera, es carregarà l’àrea de socis/es del club i podràs iniciar sessió amb el teu codi d’usuari i contrasenya (prem aquí si has oblidat alguna d’aquestes dades).

Codi: GkYTJ1Ir56

Política de cessió de dades

* Li informem que, en compliment del que preveu la normativa aplicable en matèria de protecció de dades de caràcter personal (Reglament Europeu de Protecció de Dades (UE 2016/679) i Ley Orgánica 3/2018, de 5 de diciembre, de Protección de Datos Personales y garantía de los derechos digitales), les dades sol·licitades en el present document passaran a formar part d’un fitxer titularitat i responsabilitat de CLUB NATACIÓ TERRASSA, amb domicili a Avinguda de l’Abat Marcet, s/n · 08225 · Terrassa, i proveïda de CIF G08360463, Club privat inscrit en el Registre de Clubs i Associacions Esportives, amb el nombre 3163.

Informació bàsica de Protecció de Dades
ResponsableCLUB NATACIÓ TERRASSA
FinalitatRecollida de dades amb formulari de contacte
LegitimacióConsentiment explícit de l’interessat/da
DestinatarisNo se cediran dades a tercers, excepte obligació legal
DretsAccés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea
Informació addicionalPot accedir a la informació detallada de Protecció de Dades a la pagina web del Club, https://clubnatacioterrassa.cat/avis-legal/


El soci / usuari coneix i consent el tractament de les seves dades per a les finalitats descrites, i en aquells casos que es requereixi del seu consentiment,  podrà exercir els seus drets d’accés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea, mitjançant correu electrònic al Delegat de Protecció de Dades a l’adreça rgpd@clubnatacioterrassa.cat, identificant-se com a soci / usuari o representant legal, especificant l’exercici dels seus drets en la seva sol·licitud, o bé exercitar els seus drets per comunicació postal, per correu ordinari a l’adreça (domicili social) anteriorment indicada.