Logotip del Club Natació Terrassa
Logotip del Club Natació Terrassa

Club Natació Terrassa

Seccions
Waterpolo

El sènior femení de waterpolo rep un feble Boadilla

Premsa Club Natació Terrassa
Premsa Club Natació Terrassa

El sènior femení de waterpolo rep un feble Boadilla

 

 

Després de vèncer el Tenerife Echeyde ahir dijous, el sènior femení de waterpolo rebrà diumenge (13.00h) el CDN Boadilla en partit ajornat corresponent a la 3a jornada de la Lliga Divisió d’Honor Femenina. Sobre el paper, el conjunt de Xavi Pérez afronta un dels compromisos més assequibles de la temporada, atès que les madrilenyes són cueres i han perdut els sis partits que han disputat.

El tècnic local, que compta amb el planter al complet, explica que l’equip va mostrar una imatge prou convicent en el matx d’ahir. “Vam estar molt bé. Crec que la diferència que es va veure en el marcador va ser més mèrit nostre que demèrit seu. Vam saber com atacar-les i vam estar molt intenses en defensa. Cal valorar que el Tenerife arribava amb molt bons números a la cita”.

Pérez reconeix que el partit de demà ha de ser un dels més còmodes de la campanya. “En principi, és l’equip més dèbil de la categoria, però també cal tenir en compte que no té res a perdre i que jugar sense cap pressió ni cap por és, de vegades, perillós per al rival”.

El CN Terrassa s’enfrontarà per segon matx consecutiu contra un equip dirigit per una dona, ja que Mar Rodríguez és la tècnica del CDN Boadilla. L’entrenador egarenc defineix les madrilenyes com un conjunt “jove, que ha experimentat molts canvis respecte a la temporada passada”.

 

Força, Terrassa!

Icona de l'aplicació Mi Club Online

Aplicació

Descarrega l’aplicació Mi Club Online al teu mòbil. Un cop instal·lada, escaneja el següent codi QR quan t’ho sol·liciti. D’aquesta manera, es carregarà l’àrea de socis/es del club i podràs iniciar sessió amb el teu codi d’usuari i contrasenya (prem aquí si has oblidat alguna d’aquestes dades).

Codi: GkYTJ1Ir56

Política de cessió de dades

* Li informem que, en compliment del que preveu la normativa aplicable en matèria de protecció de dades de caràcter personal (Reglament Europeu de Protecció de Dades (UE 2016/679) i Ley Orgánica 3/2018, de 5 de diciembre, de Protección de Datos Personales y garantía de los derechos digitales), les dades sol·licitades en el present document passaran a formar part d’un fitxer titularitat i responsabilitat de CLUB NATACIÓ TERRASSA, amb domicili a Avinguda de l’Abat Marcet, s/n · 08225 · Terrassa, i proveïda de CIF G08360463, Club privat inscrit en el Registre de Clubs i Associacions Esportives, amb el nombre 3163.

Informació bàsica de Protecció de Dades
ResponsableCLUB NATACIÓ TERRASSA
FinalitatRecollida de dades amb formulari de contacte
LegitimacióConsentiment explícit de l’interessat/da
DestinatarisNo se cediran dades a tercers, excepte obligació legal
DretsAccés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea
Informació addicionalPot accedir a la informació detallada de Protecció de Dades a la pagina web del Club, https://clubnatacioterrassa.cat/avis-legal/


El soci / usuari coneix i consent el tractament de les seves dades per a les finalitats descrites, i en aquells casos que es requereixi del seu consentiment,  podrà exercir els seus drets d’accés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea, mitjançant correu electrònic al Delegat de Protecció de Dades a l’adreça rgpd@clubnatacioterrassa.cat, identificant-se com a soci / usuari o representant legal, especificant l’exercici dels seus drets en la seva sol·licitud, o bé exercitar els seus drets per comunicació postal, per correu ordinari a l’adreça (domicili social) anteriorment indicada.