Logotip del Club Natació Terrassa
Logotip del Club Natació Terrassa

Club Natació Terrassa

Seccions
Waterpolo

El sènior femení de waterpolo rep el Boadilla abans del repte de la Copa de la Reina

Premsa Club Natació Terrassa
Premsa Club Natació Terrassa

El sènior femení de waterpolo rep el Boadilla abans del repte de la Copa de la Reina

 

 

El sènior femení de waterpolo rebrà demà (17.00h) el CDN Boadilla en partit corresponent a la setzena jornada de la Lliga Divisió d’Honor Femenina. El conjunt de Xavi Pérez, tercer amb 37 punts, encara un matx assequible sobre el paper abans del repte de la Copa de la Reina, atès que les madrilenyes són desenes amb 10 punts.

El tècnic egarenc, que compta amb el planter al complet, remarca la importància d’obtenir la victòria demà abans de centrar-se en la Copa. “Primer, ve la Lliga. La Copa ja arribarà. Portem una línia molt positiva i es tracta de mantenir-la. Estic molt satisfet del rendiment de l’equip després de l’aturada nadalenca. Hem resolt els partits amb solvència i hem estat capaces d’empatar a la piscina del Mataró”.

Dit això, Pérez entén que tenir la Copa com a objectiu tampoc no és contraproduent. “La Copa ens il·lusiona i és bo que sigui així. El partit contra el Boadilla ha d’esdevenir un estímul per arribar-hi amb les millors sensacions. De fet, competir és la millor manera de preparar-la. Ara bé, quan arrenqui el matx de demà, només pensarem en el Boadilla”.

L’exportera internacional Patricia Herrera exerceix d’entrenadora del conjunt madrileny, al qual el tècnic terrassenc defineix com a “coral”. “És un equip que es caracteritza per no abaixar els braços en cap moment”. D’entre el planter, Pérez esmenta l’aportació des de l’arc d’Elisa Portillo i Giorgia Gallinato, màximes anotadores de l’equip amb 27 i 26 gols, respectivament, ben secundades per María Ramos.

 

Força, Terrassa!

Icona de l'aplicació Mi Club Online

Aplicació

Descarrega l’aplicació Mi Club Online al teu mòbil. Un cop instal·lada, escaneja el següent codi QR quan t’ho sol·liciti. D’aquesta manera, es carregarà l’àrea de socis/es del club i podràs iniciar sessió amb el teu codi d’usuari i contrasenya (prem aquí si has oblidat alguna d’aquestes dades).

Codi: GkYTJ1Ir56

Política de cessió de dades

* Li informem que, en compliment del que preveu la normativa aplicable en matèria de protecció de dades de caràcter personal (Reglament Europeu de Protecció de Dades (UE 2016/679) i Ley Orgánica 3/2018, de 5 de diciembre, de Protección de Datos Personales y garantía de los derechos digitales), les dades sol·licitades en el present document passaran a formar part d’un fitxer titularitat i responsabilitat de CLUB NATACIÓ TERRASSA, amb domicili a Avinguda de l’Abat Marcet, s/n · 08225 · Terrassa, i proveïda de CIF G08360463, Club privat inscrit en el Registre de Clubs i Associacions Esportives, amb el nombre 3163.

Informació bàsica de Protecció de Dades
ResponsableCLUB NATACIÓ TERRASSA
FinalitatRecollida de dades amb formulari de contacte
LegitimacióConsentiment explícit de l’interessat/da
DestinatarisNo se cediran dades a tercers, excepte obligació legal
DretsAccés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea
Informació addicionalPot accedir a la informació detallada de Protecció de Dades a la pagina web del Club, https://clubnatacioterrassa.cat/avis-legal/


El soci / usuari coneix i consent el tractament de les seves dades per a les finalitats descrites, i en aquells casos que es requereixi del seu consentiment,  podrà exercir els seus drets d’accés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea, mitjançant correu electrònic al Delegat de Protecció de Dades a l’adreça rgpd@clubnatacioterrassa.cat, identificant-se com a soci / usuari o representant legal, especificant l’exercici dels seus drets en la seva sol·licitud, o bé exercitar els seus drets per comunicació postal, per correu ordinari a l’adreça (domicili social) anteriorment indicada.