Logotip del Club Natació Terrassa
Club Natació Terrassa
Seccions
Waterpolo

El sènior femení de waterpolo enceta la segona volta a Saragossa en quadre

Premsa Club Natació Terrassa
Premsa Club Natació Terrassa

El sènior femení de waterpolo enceta la segona volta a Saragossa en quadre

 

 

El tècnic Xavi Pérez i les jugadores Cristina Cantero i Olga Descalzi no es desplaçaran per haver estat en contacte amb un cas positiu de COVID-19

 

 

El sènior femení de waterpolo visitarà demà (18.00h) la piscina de l’EM El Olivar per enfrontar-se a l’Escuela WP Zaragoza en partit corresponent a la sisena jornada de la Lliga Divisió d’Honor Femenina RFEN, la primera de la segona volta. El conjunt de Xavi Pérez, segon del grup B amb dotze punts, afronta un desplaçament que han complicat circumstàncies alienes a l’esport. Tal com recull el protocol de la competició, el tècnic local i les jugadores Cristina Cantero i Olga Descalzi no viatjaran a la capital aragonesa per haver estat en contacte amb un cas positiu de COVID-19. El segon entrenador Eduard Vera exercirà de màxim responsable, amb Ana Copado com a ajudant, d’una expedició que integraran només dotze jugadores.

L’entrenador egarenc reconeix que tot plegat ha provocat que la setmana hagi estat atípica. “Hem entrenat menys de l’habitual, ja que hem hagut d’esperar l’aprovació de les autoritats corresponents, de manera que la preparació no ha pogut ser tant acurada com normalment”. Pérez explica que les absències de Cantero i Descalzi suposen un contratemps, atès que ambdues ocupen la posició de defensora de boia. “Ja hem estat treballant amb altres jugadores que poden assumir aquest rol”, assegura, i afegeix que tothom era conscient que ens trobem davant d’una temporada especial. “Sabíem que això podia passar tard o d’hora”.

En tot cas, el tècnic terrassenc entén que el seu equip segueix sent el favorit per endur-se el triomf. “No ens hem desviat del nostre objectiu, sumar tots els punts en joc fins a l’aturada nadalenca”. Les dades avalen la tesi de Pérez, atès que el conjunt que dirigeix Fran Orizo ha perdut els quatre partits que ha disputat fins ara.

Respecte al planter rival, l’entrenador esmenta Míriam Ciudad i Julia Tazueco com les waterpolistes que cal vigilar. “Són dues bones llançadores que poden intentar-ho des de qualsevol posició”. Pérez també subratlla la polivalència de Laura Gómez i l’aportació d’Immaculada Bello sota els pals.

 

Força, Terrassa!

Icona de l'aplicació Mi Club Online

Aplicació

Descarrega l’aplicació Mi Club Online al teu mòbil. Un cop instal·lada, escaneja el següent codi QR quan t’ho sol·liciti. D’aquesta manera, es carregarà l’àrea de socis/es del club i podràs iniciar sessió amb el teu codi d’usuari i contrasenya (prem aquí si has oblidat alguna d’aquestes dades).

Codi: GkYTJ1Ir56

Política de cessió de dades

* Li informem que, en compliment del que preveu la normativa aplicable en matèria de protecció de dades de caràcter personal (Reglament Europeu de Protecció de Dades (UE 2016/679) i Ley Orgánica 3/2018, de 5 de diciembre, de Protección de Datos Personales y garantía de los derechos digitales), les dades sol·licitades en el present document passaran a formar part d’un fitxer titularitat i responsabilitat de CLUB NATACIÓ TERRASSA, amb domicili a Avinguda de l’Abat Marcet, s/n · 08225 · Terrassa, i proveïda de CIF G08360463, Club privat inscrit en el Registre de Clubs i Associacions Esportives, amb el nombre 3163.

Informació bàsica de Protecció de Dades
ResponsableCLUB NATACIÓ TERRASSA
FinalitatRecollida de dades amb formulari de contacte
LegitimacióConsentiment explícit de l’interessat/da
DestinatarisNo se cediran dades a tercers, excepte obligació legal
DretsAccés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea
Informació addicionalPot accedir a la informació detallada de Protecció de Dades a la pagina web del Club, https://clubnatacioterrassa.cat/avis-legal/


El soci / usuari coneix i consent el tractament de les seves dades per a les finalitats descrites, i en aquells casos que es requereixi del seu consentiment,  podrà exercir els seus drets d’accés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea, mitjançant correu electrònic al Delegat de Protecció de Dades a l’adreça rgpd@clubnatacioterrassa.cat, identificant-se com a soci / usuari o representant legal, especificant l’exercici dels seus drets en la seva sol·licitud, o bé exercitar els seus drets per comunicació postal, per correu ordinari a l’adreça (domicili social) anteriorment indicada.