Logotip del Club Natació Terrassa
Club Natació Terrassa
Seccions
Waterpolo

El sènior femení de waterpolo enceta la segona volta a la piscina del CN Sant Feliu

Premsa Club Natació Terrassa
Premsa Club Natació Terrassa

El sènior femení de waterpolo enceta la segona volta a la piscina del CN Sant Feliu

 

 

Després de batre brillantment el FTC Telekom Budapest en l’anada de quarts de final de l’Euro Cup, el sènior femení de waterpolo es retroba amb la lliga amb la visita a la piscina del CN Sant Feliu (21.00h) en partit corresponent a la 12a jornada de la Lliga Divisió d’Honor Femenina, la primera de la segona volta. El conjunt de Xavi Pérez, que acumula un balanç de set victòries i quatre derrotes, afronta un matx assequible sobre el paper, ja que les del Baix Llobregat només han guanyat tres partits dels dotze que han disputat.

El tècnic local encara el xoc amb el contratemps de l’estat físic de Fleurien Bosveld, amb molèsties intestinals, i de Cristina Cantero, que pateix febre. En principi, la neerlandesa estarà entre les tretze convocades, mentre que l’egarenca, hores d’ara, és dubte. Pérez reconeix que, després de la càrrega emocional i física del partit europeu de dissabte, toca canviar el xip. “Cal passar pàgina i centrar-nos de nou en la lliga, en aquest cas, en el Sant Feliu. Estem molt contentes i satisfetes, però el calendari és exigent i no podem mirar enrere”.

L’entrenador terrassenc destaca l’oposició que planteja el conjunt de Jordi Timblau com a local. “A casa sempre posen dificultats. A més, es tracta d’un equip que va fer moltes incorporacions i que ha necessitat temps per acoblar les noves peces. Segur que anirà a més progressivament”. “Hem de sortir mentalitzades i serioses per evitar sorpreses”, afegeix.

D’entre el planter rival, el tècnic en subratlla el potencial en les posicions de l’arc. Sobresurt l’aportació golejadora de Judith Panicello, quarta màxima anotadora de la lliga amb 32 dianes. “Va estar amb nosaltres molts anys i la coneixem molt bé. Arma el braç amb facilitat, així que haurem d’estar atentes”. Pérez esmenta també la capacitat de llançament de Mireia Bargalló, Laura Roca i Blanca Goset.

 

Força, Terrassa!

Icona de l'aplicació Mi Club Online

Aplicació

Descarrega l’aplicació Mi Club Online al teu mòbil. Un cop instal·lada, escaneja el següent codi QR quan t’ho sol·liciti. D’aquesta manera, es carregarà l’àrea de socis/es del club i podràs iniciar sessió amb el teu codi d’usuari i contrasenya (prem aquí si has oblidat alguna d’aquestes dades).

Codi: GkYTJ1Ir56

Política de cessió de dades

* Li informem que, en compliment del que preveu la normativa aplicable en matèria de protecció de dades de caràcter personal (Reglament Europeu de Protecció de Dades (UE 2016/679) i Ley Orgánica 3/2018, de 5 de diciembre, de Protección de Datos Personales y garantía de los derechos digitales), les dades sol·licitades en el present document passaran a formar part d’un fitxer titularitat i responsabilitat de CLUB NATACIÓ TERRASSA, amb domicili a Avinguda de l’Abat Marcet, s/n · 08225 · Terrassa, i proveïda de CIF G08360463, Club privat inscrit en el Registre de Clubs i Associacions Esportives, amb el nombre 3163.

Informació bàsica de Protecció de Dades
ResponsableCLUB NATACIÓ TERRASSA
FinalitatRecollida de dades amb formulari de contacte
LegitimacióConsentiment explícit de l’interessat/da
DestinatarisNo se cediran dades a tercers, excepte obligació legal
DretsAccés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea
Informació addicionalPot accedir a la informació detallada de Protecció de Dades a la pagina web del Club, https://clubnatacioterrassa.cat/avis-legal/


El soci / usuari coneix i consent el tractament de les seves dades per a les finalitats descrites, i en aquells casos que es requereixi del seu consentiment,  podrà exercir els seus drets d’accés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea, mitjançant correu electrònic al Delegat de Protecció de Dades a l’adreça rgpd@clubnatacioterrassa.cat, identificant-se com a soci / usuari o representant legal, especificant l’exercici dels seus drets en la seva sol·licitud, o bé exercitar els seus drets per comunicació postal, per correu ordinari a l’adreça (domicili social) anteriorment indicada.