Logotip del Club Natació Terrassa
Club Natació Terrassa
Seccions
Waterpolo

El sènior femení de waterpolo del CN Terrassa s’enfronta al CN Sant Andreu en un partit molt important de la Champions

Premsa Club Natació Terrassa
Premsa Club Natació Terrassa

El sènior femení de waterpolo del Club Natació Terrassa està a punt de disputar el seu cinquè partit de la Champions. Dissabte 9 de març de 2024, l’equip disputarà el cinquè partit de la fase de grups de la Champions. Les instal·lacions de l’Àrea Olímpica acolliran a les 13:30 hores el partit on s’enfrontaran el CN Terrassa al CN Sant Andreu, un partit clau pels dos equips.

L’entrenador de l’equip, Xavi Pérez, expressa el seu sentiment compartit d’il·lusió amb la resta de cos tècnic i jugadores “estem amb molta il·lusió, ganes i ambició de jugar aquest partit. Volem gaudir jugant tenint la nostra gent animant-nos al nostre costat”.

Amb relació al seu rival, el CN Sant Andreu, un equip a qui coneixen molt bé, Pérez subratlla que “tenen un equip molt sòlid en defensa i encaixen molt pocs gols”.

El tècnic egarenc ha elogiat el creixement tan gran de l’equip des de l’inici de la temporada “hem crescut molt com equip i hem millorat tant en aspectes ofensius com defensius. Les jugadores més joves han guanyat més experiència i confiança, la qual cosa es reflecteix en el nostre joc”.

Es preveu que l’Àrea Olímpica, dissabte, es converteixi en una gran festa del waterpolo femení, que tant aficionats del CN Sant Andreu que es desplaçaran fins al club egarenc com els seguidors del CN Terrassa ompliran les graderies de la piscina del Club Natació Terrassa per donar suport i animar al seu equip.

Força, Terrassa!

Icona de l'aplicació Mi Club Online

Aplicació

Descarrega l’aplicació Mi Club Online al teu mòbil. Un cop instal·lada, escaneja el següent codi QR quan t’ho sol·liciti. D’aquesta manera, es carregarà l’àrea de socis/es del club i podràs iniciar sessió amb el teu codi d’usuari i contrasenya (prem aquí si has oblidat alguna d’aquestes dades).

Codi: GkYTJ1Ir56

Política de cessió de dades

* Li informem que, en compliment del que preveu la normativa aplicable en matèria de protecció de dades de caràcter personal (Reglament Europeu de Protecció de Dades (UE 2016/679) i Ley Orgánica 3/2018, de 5 de diciembre, de Protección de Datos Personales y garantía de los derechos digitales), les dades sol·licitades en el present document passaran a formar part d’un fitxer titularitat i responsabilitat de CLUB NATACIÓ TERRASSA, amb domicili a Avinguda de l’Abat Marcet, s/n · 08225 · Terrassa, i proveïda de CIF G08360463, Club privat inscrit en el Registre de Clubs i Associacions Esportives, amb el nombre 3163.

Informació bàsica de Protecció de Dades
ResponsableCLUB NATACIÓ TERRASSA
FinalitatRecollida de dades amb formulari de contacte
LegitimacióConsentiment explícit de l’interessat/da
DestinatarisNo se cediran dades a tercers, excepte obligació legal
DretsAccés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea
Informació addicionalPot accedir a la informació detallada de Protecció de Dades a la pagina web del Club, https://clubnatacioterrassa.cat/avis-legal/


El soci / usuari coneix i consent el tractament de les seves dades per a les finalitats descrites, i en aquells casos que es requereixi del seu consentiment,  podrà exercir els seus drets d’accés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea, mitjançant correu electrònic al Delegat de Protecció de Dades a l’adreça rgpd@clubnatacioterrassa.cat, identificant-se com a soci / usuari o representant legal, especificant l’exercici dels seus drets en la seva sol·licitud, o bé exercitar els seus drets per comunicació postal, per correu ordinari a l’adreça (domicili social) anteriorment indicada.