Logotip del Club Natació Terrassa
Club Natació Terrassa
Seccions
Waterpolo

El sènior femení de waterpolo debutarà a la Copa Catalunya el dimarts 28 de setembre

Premsa Club Natació Terrassa
Premsa Club Natació Terrassa

El sènior femení de waterpolo debutarà a la Copa Catalunya el dimarts 28 de setembre

 

 

El sènior femení de waterpolo s’estrenarà oficialment enguany en el partit de quarts de final de la Copa Catalunya Femenina que es disputarà el dimarts 28 de setembre a les instal·lacions de l’Àrea Olímpica. Com a cap de sèrie de la competició, el conjunt de Xavi Pérez afrontarà aquesta eliminatòria com a local contra el guanyador de l’eliminatòria prèvia a doble partit que enfrontarà la UE Horta i el CN Catalunya el 22 i el 25 de setembre.

La Copa Catalunya Femenina aplega els nou equips catalans de Divisió d’Honor de la temporada 2021-2022 i els tres equips de Primera Divisió. La competició contempla una eliminatòria prèvia a doble partit amb quatre aparellaments: CN Molins de Rei-CN Sant Andreu, AE Santa Eulàlia-CN Rubí, CN Atlètic-Barceloneta-CN Sant Feliu i l’Horta-Catalunya esmentat anteriorment.

Els quarts de final estan programats per al dimarts 28 de setembre, a partit únic, a la piscina dels quatre caps de sèrie de la competició, CN Sabadell, CN Mataró, CN Terrassa i CE Mediterrani.

Les semifinals se celebraran el dimecres 27 d’octubre, mentre que el partit pel tercer i quart lloc i la gran final tindran lloc el dilluns 1 de novembre. Les seus d’aquestes fases encara estan per determinar.

 

Copa Catalunya Femenina Divisió d’Honor
 
Eliminatòria prèvia. Dimecres 22 i dissabte 25 de setembre

 

VF1. CN Molins de Rei – CN Sant Andreu

VF2. AE Santa Eulàlia – CN Rubí

VF3. CN Atlètic-Barceloneta – CN Sant Feliu

VF4. UE Horta – CN Catalunya

 

Quarts de final. Dimarts 28 de setembre

 

QF1. CN Sabadell-guanyador VF2

QF2. CN Mataró-guanyador VF1

QF3. CN Terrassa-guanyador VF4

QF4. CE Mediterrani-guanyador VF3

 

Semifinals. Dimecres 27 d’octubre

 

SF1. Guanyador QF1 – Guanyador QF2

SF2. Guanyador QF3 – Guanyador QF4

 

Dilluns 1 de novembre

 

Partit pel 3r i 4t lloc. Perdedor SF1 – Perdedor SF2

Final. Guanyador SF1 – Guanyador SF2

 

Força, Terrassa!

Icona de l'aplicació Mi Club Online

Aplicació

Descarrega l’aplicació Mi Club Online al teu mòbil. Un cop instal·lada, escaneja el següent codi QR quan t’ho sol·liciti. D’aquesta manera, es carregarà l’àrea de socis/es del club i podràs iniciar sessió amb el teu codi d’usuari i contrasenya (prem aquí si has oblidat alguna d’aquestes dades).

Codi: GkYTJ1Ir56

Política de cessió de dades

* Li informem que, en compliment del que preveu la normativa aplicable en matèria de protecció de dades de caràcter personal (Reglament Europeu de Protecció de Dades (UE 2016/679) i Ley Orgánica 3/2018, de 5 de diciembre, de Protección de Datos Personales y garantía de los derechos digitales), les dades sol·licitades en el present document passaran a formar part d’un fitxer titularitat i responsabilitat de CLUB NATACIÓ TERRASSA, amb domicili a Avinguda de l’Abat Marcet, s/n · 08225 · Terrassa, i proveïda de CIF G08360463, Club privat inscrit en el Registre de Clubs i Associacions Esportives, amb el nombre 3163.

Informació bàsica de Protecció de Dades
ResponsableCLUB NATACIÓ TERRASSA
FinalitatRecollida de dades amb formulari de contacte
LegitimacióConsentiment explícit de l’interessat/da
DestinatarisNo se cediran dades a tercers, excepte obligació legal
DretsAccés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea
Informació addicionalPot accedir a la informació detallada de Protecció de Dades a la pagina web del Club, https://clubnatacioterrassa.cat/avis-legal/


El soci / usuari coneix i consent el tractament de les seves dades per a les finalitats descrites, i en aquells casos que es requereixi del seu consentiment,  podrà exercir els seus drets d’accés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea, mitjançant correu electrònic al Delegat de Protecció de Dades a l’adreça rgpd@clubnatacioterrassa.cat, identificant-se com a soci / usuari o representant legal, especificant l’exercici dels seus drets en la seva sol·licitud, o bé exercitar els seus drets per comunicació postal, per correu ordinari a l’adreça (domicili social) anteriorment indicada.