Logotip del Club Natació Terrassa
Club Natació Terrassa
Seccions
Waterpolo

El sènior femení de waterpolo comença la segona fase amb un partit vital contra el Mediterrani

Premsa Club Natació Terrassa
Premsa Club Natació Terrassa

El sènior femení de waterpolo comença la segona fase amb un partit vital contra el Mediterrani

 

 

El sènior femení de waterpolo visitarà demà la piscina Josep Vallès per enfrontar-se al CE Mediterrani (12.00h) en partit ajornat corresponent a l’onzena jornada de la Lliga Divisió d’Honor Femenina RFEN, la primera de la segona fase. El conjunt de Xavi Pérez, que parteix com a quart classificat del grup C amb sis punts, afronta un partit cabdal, atès que l’equip del barri de Sants és tercer amb només un punt més.

L’entrenador egarenc compta amb tot el planter disponible per encarar aquest repte. “Es tracta del nostre rival directe per tal d’aconseguir la tercera posició. Van ser segones de l’altre grup a la primera fase. Ho hem d’afrontar amb la màxima intensitat”. Pérez explica que, durant aquesta nova pausa competitiva, l’equip ha estat treballant aspectes físics i tàctics. “Respecte al matx contra el Sant Andreu, caldrà ajustar millor la defensa i ser més incisives en atac. També caldrà potenciar el joc interior, aprofitar les nostres boies per treure accions de superioritat. En cas que ens plantegin una defensa tancada, haurem de ser molt efectives en el llançament exterior i insistir en la nostra sortida al contracop”.

El tècnic local adverteix del potencial del Mediterrani. “Estem parlant d’un equip molt complet que, a més, arriba més rodat, ja que ha disputat una fase d’Eurolliga. Aquest estímul extra és molt valuós, t’aporta més ritme de partit”. El conjunt que dirigeix Marc Comas presenta dues cares noves enguany, la internacional Paula Crespi i la boia holandesa Iris Wolves. “Són dues waterpolistes d’altíssim nivell, que suposen una gran millora, sobretot en el joc interior”. Pérez destaca també el trio que formen Helena Dalmases, segona màxima anotadora de la lliga amb 31 dianes, Clara Espar i Roser Tarragó, així com la solvència de Paula Rutgers sota els pals. “Compten també amb un seguit de jugadores que acompanyen molt bé, com ara Sarah Lizotte o Carla Toha. És un equip amb molts recursos que ens exigirà la nostra millor versió”.

Força, Terrassa!

Icona de l'aplicació Mi Club Online

Aplicació

Descarrega l’aplicació Mi Club Online al teu mòbil. Un cop instal·lada, escaneja el següent codi QR quan t’ho sol·liciti. D’aquesta manera, es carregarà l’àrea de socis/es del club i podràs iniciar sessió amb el teu codi d’usuari i contrasenya (prem aquí si has oblidat alguna d’aquestes dades).

Codi: GkYTJ1Ir56

Política de cessió de dades

* Li informem que, en compliment del que preveu la normativa aplicable en matèria de protecció de dades de caràcter personal (Reglament Europeu de Protecció de Dades (UE 2016/679) i Ley Orgánica 3/2018, de 5 de diciembre, de Protección de Datos Personales y garantía de los derechos digitales), les dades sol·licitades en el present document passaran a formar part d’un fitxer titularitat i responsabilitat de CLUB NATACIÓ TERRASSA, amb domicili a Avinguda de l’Abat Marcet, s/n · 08225 · Terrassa, i proveïda de CIF G08360463, Club privat inscrit en el Registre de Clubs i Associacions Esportives, amb el nombre 3163.

Informació bàsica de Protecció de Dades
ResponsableCLUB NATACIÓ TERRASSA
FinalitatRecollida de dades amb formulari de contacte
LegitimacióConsentiment explícit de l’interessat/da
DestinatarisNo se cediran dades a tercers, excepte obligació legal
DretsAccés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea
Informació addicionalPot accedir a la informació detallada de Protecció de Dades a la pagina web del Club, https://clubnatacioterrassa.cat/avis-legal/


El soci / usuari coneix i consent el tractament de les seves dades per a les finalitats descrites, i en aquells casos que es requereixi del seu consentiment,  podrà exercir els seus drets d’accés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea, mitjançant correu electrònic al Delegat de Protecció de Dades a l’adreça rgpd@clubnatacioterrassa.cat, identificant-se com a soci / usuari o representant legal, especificant l’exercici dels seus drets en la seva sol·licitud, o bé exercitar els seus drets per comunicació postal, per correu ordinari a l’adreça (domicili social) anteriorment indicada.