Logotip del Club Natació Terrassa
Club Natació Terrassa
Seccions
Waterpolo

El sènior femení de waterpolo buscarà una victòria contra el Catalunya abans de la pausa nadalenca

Premsa Club Natació Terrassa
Premsa Club Natació Terrassa

El sènior femení de waterpolo buscarà una victòria contra el Catalunya abans de la pausa nadalenca

 

 

Després de caure ahir per penals a la piscina del CE Mediterrani, el sènior femení de waterpolo rebrà demà el CN Catalunya (10.30h) en partit corresponent a la 10a jornada de la Lliga Divisió d’Honor Femenina. El conjunt de Xavi Pérez, amb un balanç de cinc victòries i quatre derrotes, mirarà de retrobar-se amb el triomf contra un rival que acumula quatre victòries i quatre derrotes en vuit partits disputats.

El tècnic local, que compta amb el planter al complet, considera que l’equip va competir bé ahir contra el Mediterrani. “Va ser un partit molt equilibrat en el qual vam generar moltes opcions ofensives, però fallar quatre penals va acabar sent decisiu. El desenllaç va ser dur, però estem tranquil·les. Estem treballant bé i els resultats arribaran”. L’equip ha fet avui una sessió de recuperació i de vídeo per preparar el xoc de demà. “M’espero un partit dur i exigent, més encara per la càrrega de partits que portem”.

Pérez defineix el Catalunya com un equip “molt lluitador i intens”. D’entre el planter que dirigeix Gabor Egedi, l’entrenador egarenc destaca l’aportació de la neerlandesa Maartje Van Rijn, autora de disset dianes, ben secundada per Clara Díaz, que n’acumula catorze.

 

Segueix-lo per streaming a:

https://share.myplay.com/public-live/LEWaterpolo-TER

 

Força, Terrassa!

Icona de l'aplicació Mi Club Online

Aplicació

Descarrega l’aplicació Mi Club Online al teu mòbil. Un cop instal·lada, escaneja el següent codi QR quan t’ho sol·liciti. D’aquesta manera, es carregarà l’àrea de socis/es del club i podràs iniciar sessió amb el teu codi d’usuari i contrasenya (prem aquí si has oblidat alguna d’aquestes dades).

Codi: GkYTJ1Ir56

Política de cessió de dades

* Li informem que, en compliment del que preveu la normativa aplicable en matèria de protecció de dades de caràcter personal (Reglament Europeu de Protecció de Dades (UE 2016/679) i Ley Orgánica 3/2018, de 5 de diciembre, de Protección de Datos Personales y garantía de los derechos digitales), les dades sol·licitades en el present document passaran a formar part d’un fitxer titularitat i responsabilitat de CLUB NATACIÓ TERRASSA, amb domicili a Avinguda de l’Abat Marcet, s/n · 08225 · Terrassa, i proveïda de CIF G08360463, Club privat inscrit en el Registre de Clubs i Associacions Esportives, amb el nombre 3163.

Informació bàsica de Protecció de Dades
ResponsableCLUB NATACIÓ TERRASSA
FinalitatRecollida de dades amb formulari de contacte
LegitimacióConsentiment explícit de l’interessat/da
DestinatarisNo se cediran dades a tercers, excepte obligació legal
DretsAccés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea
Informació addicionalPot accedir a la informació detallada de Protecció de Dades a la pagina web del Club, https://clubnatacioterrassa.cat/avis-legal/


El soci / usuari coneix i consent el tractament de les seves dades per a les finalitats descrites, i en aquells casos que es requereixi del seu consentiment,  podrà exercir els seus drets d’accés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea, mitjançant correu electrònic al Delegat de Protecció de Dades a l’adreça rgpd@clubnatacioterrassa.cat, identificant-se com a soci / usuari o representant legal, especificant l’exercici dels seus drets en la seva sol·licitud, o bé exercitar els seus drets per comunicació postal, per correu ordinari a l’adreça (domicili social) anteriorment indicada.