Logotip del Club Natació Terrassa
Logotip del Club Natació Terrassa

Club Natació Terrassa

Seccions
Waterpolo

El sènior femení de waterpolo…

Premsa Club Natació Terrassa
Premsa Club Natació Terrassa

El sènior femení de waterpolo buscarà els tres primers punts contra l’Escuela Waterpolo Zaragoza

 

El sènior femení de waterpolo rebrà demà (16.00h) l’Escuela Waterpolo Zaragoza en partit corresponent a la tercera jornada de la Lliga Premaat Divisió d’Honor. Egarenques i aragoneses arriben a la cita en una situació semblant després d’haver perdut els dos primers compromisos, de manera que el conjunt de Xavi Pérez disposa d’una ocasió propícia per sumar els tres primers punts de la temporada.

El tècnic local remarca la importància del matx de demà. “Tots els partits a casa contra rivals directes són fonamentals per assolir el nostre objectiu. I demà tenim una cita clau. Toca guanyar per seguir creixent després de quedar-nos a prop de puntuar el cap de setmana passat a Mataró”. Pérez entén que els punts són cabdals en la mesura que sembla haver-hi quatre equips per sobre de la resta, Sabadell, Sant Andreu, Mediterrani i Mataró. “Les quatre primeres places estan caríssimes. Per tant, si volem aspirar a ser cinquenes, no podem fallar contra contrincants directe a casa”.

L’entrenador egarenc explica que el procés d’adaptació de les noves jugadores avança a bon ritme. “Cada cop l’equip està més conjuntat i té més assumits els conceptes que busquem com a grup i el que vull de cadascuna de les waterpolistes individualment. Esperem que aquesta millora es reflecteixi demà en punts”.

L’Escuela Waterpolo Zaragoza presenta una plantilla reforçada respecte a la temporada passada. L’equip que dirigeix Fran Orizo ha incorporat la boia estatunidenca Christina O’Beck, “molt poderosa físicament”, i la portera Marta Fuertes, ex del Mediterrani. “Ara tenen dues porteres de garanties, ja que compten també amb Immaculada Bello”. Pérez subratlla també l’aportació ofensiva de Miriam Ciudad i de Julia Tazueco i l’experiència de Patricia Genzor. “No oblidem que l’any passat van derrotar el Mediterrani”, adverteix el tècnic.

 

Força, Terrassa!

Icona de l'aplicació Mi Club Online

Aplicació

Descarrega l’aplicació Mi Club Online al teu mòbil. Un cop instal·lada, escaneja el següent codi QR quan t’ho sol·liciti. D’aquesta manera, es carregarà l’àrea de socis/es del club i podràs iniciar sessió amb el teu codi d’usuari i contrasenya (prem aquí si has oblidat alguna d’aquestes dades).

Codi: GkYTJ1Ir56

Política de cessió de dades

* Li informem que, en compliment del que preveu la normativa aplicable en matèria de protecció de dades de caràcter personal (Reglament Europeu de Protecció de Dades (UE 2016/679) i Ley Orgánica 3/2018, de 5 de diciembre, de Protección de Datos Personales y garantía de los derechos digitales), les dades sol·licitades en el present document passaran a formar part d’un fitxer titularitat i responsabilitat de CLUB NATACIÓ TERRASSA, amb domicili a Avinguda de l’Abat Marcet, s/n · 08225 · Terrassa, i proveïda de CIF G08360463, Club privat inscrit en el Registre de Clubs i Associacions Esportives, amb el nombre 3163.

Informació bàsica de Protecció de Dades
ResponsableCLUB NATACIÓ TERRASSA
FinalitatRecollida de dades amb formulari de contacte
LegitimacióConsentiment explícit de l’interessat/da
DestinatarisNo se cediran dades a tercers, excepte obligació legal
DretsAccés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea
Informació addicionalPot accedir a la informació detallada de Protecció de Dades a la pagina web del Club, https://clubnatacioterrassa.cat/avis-legal/


El soci / usuari coneix i consent el tractament de les seves dades per a les finalitats descrites, i en aquells casos que es requereixi del seu consentiment,  podrà exercir els seus drets d’accés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea, mitjançant correu electrònic al Delegat de Protecció de Dades a l’adreça rgpd@clubnatacioterrassa.cat, identificant-se com a soci / usuari o representant legal, especificant l’exercici dels seus drets en la seva sol·licitud, o bé exercitar els seus drets per comunicació postal, per correu ordinari a l’adreça (domicili social) anteriorment indicada.