Logotip del Club Natació Terrassa
Club Natació Terrassa
Seccions
Waterpolo

El sènior femení de waterpolo busca la cinquena victòria consecutiva en la lliga

Premsa Club Natació Terrassa
Premsa Club Natació Terrassa
Anna López

L’equip sènior femení de waterpolo s’enfronta aquesta nit a casa a les 21:00 h contra el Club Natació Atlètic-Barceloneta en el partit corresponent a la 13a jornada de la Lliga Divisió d’Honor Femenina. El partit va ser ajornat el passat 28 de gener, ja que el CN Terrassa disputava l’anada dels quarts de final de l’Euro Cup Women contra el FTC Telekom Budapest.

Així, només cinc dies més tard d’enfrontar-se en els quarts de final de la Copa de la Reina Iberdrola, amb victòria egarenca, el CN Terrassa i el CN Atlètic-Barceloneta tornen a veure’s les cares, aquesta vegada en lliga regular.

Essent sisenes a la classificació de la lliga, amb dos partits menys que el seu rival, l’equip de Terrassa busca aconseguir la cinquena victòria consecutiva en aquesta competició i apujar posicions en la taula.

L’entrenador terrassenc, Xavi Pérez, destaca la bona recuperació després de l’eliminació en les semifinals de la Copa de la Reina Iberdrola, davant el CN Mataró, el vigent campió de la competició. “Vam fer un bon torneig. Sabíem que teníem una copa complicada jugant contra el Mataró, però vam fer una bona feina”. Tot i això, Pérez lamenta encara la baixa de Kindred Paul, que no va poder jugar la Copa de la Reina per molèsties i que és dubte pel match.

El tècnic de Terrassa espera un partit molt igualat, igual que en la Copa de la Reina. Apunta que són un equip jove i que “van creixent i millorant cada dia”. Destaca sobretot el paper de l’experimentada Roser Tarragó, exjugadora de la selecció espanyola de waterpolo, la qual aporta una gran qualitat a l’equip.

Força, Terrassa!

Icona de l'aplicació Mi Club Online

Aplicació

Descarrega l’aplicació Mi Club Online al teu mòbil. Un cop instal·lada, escaneja el següent codi QR quan t’ho sol·liciti. D’aquesta manera, es carregarà l’àrea de socis/es del club i podràs iniciar sessió amb el teu codi d’usuari i contrasenya (prem aquí si has oblidat alguna d’aquestes dades).

Codi: GkYTJ1Ir56

Política de cessió de dades

* Li informem que, en compliment del que preveu la normativa aplicable en matèria de protecció de dades de caràcter personal (Reglament Europeu de Protecció de Dades (UE 2016/679) i Ley Orgánica 3/2018, de 5 de diciembre, de Protección de Datos Personales y garantía de los derechos digitales), les dades sol·licitades en el present document passaran a formar part d’un fitxer titularitat i responsabilitat de CLUB NATACIÓ TERRASSA, amb domicili a Avinguda de l’Abat Marcet, s/n · 08225 · Terrassa, i proveïda de CIF G08360463, Club privat inscrit en el Registre de Clubs i Associacions Esportives, amb el nombre 3163.

Informació bàsica de Protecció de Dades
ResponsableCLUB NATACIÓ TERRASSA
FinalitatRecollida de dades amb formulari de contacte
LegitimacióConsentiment explícit de l’interessat/da
DestinatarisNo se cediran dades a tercers, excepte obligació legal
DretsAccés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea
Informació addicionalPot accedir a la informació detallada de Protecció de Dades a la pagina web del Club, https://clubnatacioterrassa.cat/avis-legal/


El soci / usuari coneix i consent el tractament de les seves dades per a les finalitats descrites, i en aquells casos que es requereixi del seu consentiment,  podrà exercir els seus drets d’accés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea, mitjançant correu electrònic al Delegat de Protecció de Dades a l’adreça rgpd@clubnatacioterrassa.cat, identificant-se com a soci / usuari o representant legal, especificant l’exercici dels seus drets en la seva sol·licitud, o bé exercitar els seus drets per comunicació postal, per correu ordinari a l’adreça (domicili social) anteriorment indicada.