Logotip del Club Natació Terrassa
Club Natació Terrassa
Seccions
Waterpolo

El sènior femení de waterpolo afronta un derbi vallesà apassionant

Premsa Club Natació Terrassa
Premsa Club Natació Terrassa

El sènior femení de waterpolo afronta un derbi vallesà apassionant

 

 

Després de sumar nou punts en menys d’una setmana, el sènior femení de waterpolo rebrà demà (18.00h) l’Astralpool CN Sabadell en partit corresponent a la sisena jornada de la Lliga Divisió d’Honor Femenina. El conjunt de Xavi Pérez, quart amb dotze punts, encara un dels duels més exigents de la temporada, atès que l’equip de David Palma és segon amb cinc victòries en els cinc partits disputats. El derbi vallesà es presenta, doncs, apassionant, ja que només tres punts separen ambdós equips.

El tècnic egarenc afronta el desafiament amb el contratemps de l’estat físic de Paula Camus, que té una ferida al peu amb punts de sutura i és dubte. “La clau passa per mantenir la solidesa defensiva que estem mostrant enguany. Sabem que el compromís defensiu col·lectiu, de totes i cadascuna de les jugadores, és el camí per poder fer grans coses. I, fins i tot, de vegades, tampoc n’hi ha prou per sumar, tal com va passar contra el Mataró”.

De cara al matx de demà, Pérez remarca la fortalesa del rival. “Cal no oblidar que el Sabadell va guanyar tots els títols estatals la temporada passada. I estem parlant d’un planter que s’ha reforçat”. L’equip de David Palma ha incorporat dues waterpolistes de primer nivell, les estatunidenques Maggie Steffens, una de les millors jugadores del món, i Brigitta Games.

“La nostra voluntat és competir fins al final”, afirma l’entrenador egarenc, que afegeix que, per aconseguir-ho, “caldrà defensar tant el seu poderós joc interior, amb Maica Garcia i Games a la boia, com el seu joc a l’arc, on compten amb llançadores com Judith Forca, Sabrina Van der Sloot, Irene González, Maartje Keuning i la mateixa Steffens. Haurem de posar molts braços i fer moltes ajudes”.

Força, Terrassa!

Icona de l'aplicació Mi Club Online

Aplicació

Descarrega l’aplicació Mi Club Online al teu mòbil. Un cop instal·lada, escaneja el següent codi QR quan t’ho sol·liciti. D’aquesta manera, es carregarà l’àrea de socis/es del club i podràs iniciar sessió amb el teu codi d’usuari i contrasenya (prem aquí si has oblidat alguna d’aquestes dades).

Codi: GkYTJ1Ir56

Política de cessió de dades

* Li informem que, en compliment del que preveu la normativa aplicable en matèria de protecció de dades de caràcter personal (Reglament Europeu de Protecció de Dades (UE 2016/679) i Ley Orgánica 3/2018, de 5 de diciembre, de Protección de Datos Personales y garantía de los derechos digitales), les dades sol·licitades en el present document passaran a formar part d’un fitxer titularitat i responsabilitat de CLUB NATACIÓ TERRASSA, amb domicili a Avinguda de l’Abat Marcet, s/n · 08225 · Terrassa, i proveïda de CIF G08360463, Club privat inscrit en el Registre de Clubs i Associacions Esportives, amb el nombre 3163.

Informació bàsica de Protecció de Dades
ResponsableCLUB NATACIÓ TERRASSA
FinalitatRecollida de dades amb formulari de contacte
LegitimacióConsentiment explícit de l’interessat/da
DestinatarisNo se cediran dades a tercers, excepte obligació legal
DretsAccés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea
Informació addicionalPot accedir a la informació detallada de Protecció de Dades a la pagina web del Club, https://clubnatacioterrassa.cat/avis-legal/


El soci / usuari coneix i consent el tractament de les seves dades per a les finalitats descrites, i en aquells casos que es requereixi del seu consentiment,  podrà exercir els seus drets d’accés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea, mitjançant correu electrònic al Delegat de Protecció de Dades a l’adreça rgpd@clubnatacioterrassa.cat, identificant-se com a soci / usuari o representant legal, especificant l’exercici dels seus drets en la seva sol·licitud, o bé exercitar els seus drets per comunicació postal, per correu ordinari a l’adreça (domicili social) anteriorment indicada.