Logotip del Club Natació Terrassa
Club Natació Terrassa
Seccions
Waterpolo

El sènior femení de waterpolo, a per la segona victòria consecutiva contra el CN Catalunya

Premsa Club Natació Terrassa
Premsa Club Natació Terrassa

El sènior femení de waterpolo, a per la segona victòria consecutiva contra el CN Catalunya

 

 

El sènior femení de waterpolo rebrà la visita demà (20.45h) del CN Catalunya en partit avançat de la vintena jornada de la Lliga Divisió d’Honor Femenina. Després de batre l’Escuela WP Zaragoza, el conjunt de Xavi Pérez, tercer amb 43 punts, tractarà de sumar la segona victòria consecutiva davant l’equip del barri de Gràcia, que és setè a la taula amb 24 punts.

El tècnic local, que compta amb el planter al complet, es mostra satisfet de la imatge oferta dissabte contra les aragoneses. “És cert que hi ha diferència entre elles i nosaltres, però vam saber mantenir la intensitat en tot moment, fins al final, tal com havíem treballat”. Pérez adverteix que el xoc de demà no serà tan plàcid. “El Catalunya està quallant bones actuacions contra els equips de la zona alta. Sense anar més lluny, dissabte va perdre només de quatre gols contra el Mediterrani”. Per tal d’afinar la preparació del partit, l’equip va disputar ahir un amistós contra la selecció de Portugal.

L’entrenador egarenc subratlla que l’equip està a només sis punts del primer objectiu, la classificació matemàtica per al play-off. “Hem de guanyar demà el CN Catalunya i dissabte el CN Atlètic-Barceloneta per aconseguir-ho. Posteriorment, seguirem lluitant per conservar el tercer lloc que ocupem actualment”.

Quant al conjunt que dirigeix Gabor Egedi, destaca l’aportació ofensiva de la neerlandesa Maartje Elisabeth Van Rijn, màxima anotadora de l’equip amb 36 dianes. “És la seva referència en atac. Haurem de vigilar de prop el seu llançament”. Així mateix, Pérez remarca la tasca de la boia Naia Durán, “una esquerrana que també juga per u i per dos”, i la capacitat en atac d’Ángela Ruiz, Berta Pascual i Susana Díaz.

Força, Terrassa!

Icona de l'aplicació Mi Club Online

Aplicació

Descarrega l’aplicació Mi Club Online al teu mòbil. Un cop instal·lada, escaneja el següent codi QR quan t’ho sol·liciti. D’aquesta manera, es carregarà l’àrea de socis/es del club i podràs iniciar sessió amb el teu codi d’usuari i contrasenya (prem aquí si has oblidat alguna d’aquestes dades).

Codi: GkYTJ1Ir56

Política de cessió de dades

* Li informem que, en compliment del que preveu la normativa aplicable en matèria de protecció de dades de caràcter personal (Reglament Europeu de Protecció de Dades (UE 2016/679) i Ley Orgánica 3/2018, de 5 de diciembre, de Protección de Datos Personales y garantía de los derechos digitales), les dades sol·licitades en el present document passaran a formar part d’un fitxer titularitat i responsabilitat de CLUB NATACIÓ TERRASSA, amb domicili a Avinguda de l’Abat Marcet, s/n · 08225 · Terrassa, i proveïda de CIF G08360463, Club privat inscrit en el Registre de Clubs i Associacions Esportives, amb el nombre 3163.

Informació bàsica de Protecció de Dades
ResponsableCLUB NATACIÓ TERRASSA
FinalitatRecollida de dades amb formulari de contacte
LegitimacióConsentiment explícit de l’interessat/da
DestinatarisNo se cediran dades a tercers, excepte obligació legal
DretsAccés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea
Informació addicionalPot accedir a la informació detallada de Protecció de Dades a la pagina web del Club, https://clubnatacioterrassa.cat/avis-legal/


El soci / usuari coneix i consent el tractament de les seves dades per a les finalitats descrites, i en aquells casos que es requereixi del seu consentiment,  podrà exercir els seus drets d’accés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea, mitjançant correu electrònic al Delegat de Protecció de Dades a l’adreça rgpd@clubnatacioterrassa.cat, identificant-se com a soci / usuari o representant legal, especificant l’exercici dels seus drets en la seva sol·licitud, o bé exercitar els seus drets per comunicació postal, per correu ordinari a l’adreça (domicili social) anteriorment indicada.