Logotip del Club Natació Terrassa
Logotip del Club Natació Terrassa

Club Natació Terrassa

Seccions
Waterpolo

El sènior femení de waterpolo, a pel tres de tres contra el CN Rubí

Premsa Club Natació Terrassa
Premsa Club Natació Terrassa

El sènior femení de waterpolo, a pel tres de tres contra el CN Rubí

 

 

El sènior femení de waterpolo rebrà demà (21.00h) el CN Rubí en partit avançat corresponent a la 6a jornada de la Lliga Divisió d’Honor Femenina. Després de resoldre els dos primers compromisos amb suficiència, el conjunt de Xavi Pérez afronta el derbi vallesà amb l’objectiu de sumar la tercera victòria consecutiva. El Rubí, al seu torn, arriba a la cita amb tres derrotes en tres partits.

El tècnic local, que compta amb el planter al complet, reconeix que la preparació del matx ha estat complicada. “Cinc jugadores han estat disputant la Lliga Mundial la setmana passada, de manera que només hem pogut entrenar amb tot el bloc a partir d’ahir”. Pérez explica que, després d’una competició internacional que requereix tanta tensió, sol ser necessària una certa recuperació a nivell mental. “És lògic que es perdi una mica d’intensitat en la tornada”.

Les egarenques s’han enfrontat enguany dues vegades al CN Rubí, en l’eliminatòria de quarts de final de la Copa Catalunya. El CN Terrassa va imposar-se en ambdós compromisos (14-8 i 8-12), però Pérez no concedeix gaire importància a aquests precedents. “Era principi de temporada, encara. Ara ens trobarem amb un rival més conjuntat que ens posarà les coses més difícils”.

L’entrenador terrassenc remarca que el Rubí ha perdut una jugadora de referència, la internacional Elena Ruiz. A canvi, ha incorporat waterpolistes com Claudia Moreno, Marta Ungría, Raquel Prieto o Carlota Peñalver. “Són moltes novetats i cal adaptar-les al grup. Crec que és un equip que anirà a més a mesura que avanci la campanya”. D’entre el planter que dirigeix el terrassenc Karlos Ligero, format al club, destaca l’aportació d’Amanda Triviño.

Força, Terrassa!

Icona de l'aplicació Mi Club Online

Aplicació

Descarrega l’aplicació Mi Club Online al teu mòbil. Un cop instal·lada, escaneja el següent codi QR quan t’ho sol·liciti. D’aquesta manera, es carregarà l’àrea de socis/es del club i podràs iniciar sessió amb el teu codi d’usuari i contrasenya (prem aquí si has oblidat alguna d’aquestes dades).

Codi: GkYTJ1Ir56

Política de cessió de dades

* Li informem que, en compliment del que preveu la normativa aplicable en matèria de protecció de dades de caràcter personal (Reglament Europeu de Protecció de Dades (UE 2016/679) i Ley Orgánica 3/2018, de 5 de diciembre, de Protección de Datos Personales y garantía de los derechos digitales), les dades sol·licitades en el present document passaran a formar part d’un fitxer titularitat i responsabilitat de CLUB NATACIÓ TERRASSA, amb domicili a Avinguda de l’Abat Marcet, s/n · 08225 · Terrassa, i proveïda de CIF G08360463, Club privat inscrit en el Registre de Clubs i Associacions Esportives, amb el nombre 3163.

Informació bàsica de Protecció de Dades
ResponsableCLUB NATACIÓ TERRASSA
FinalitatRecollida de dades amb formulari de contacte
LegitimacióConsentiment explícit de l’interessat/da
DestinatarisNo se cediran dades a tercers, excepte obligació legal
DretsAccés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea
Informació addicionalPot accedir a la informació detallada de Protecció de Dades a la pagina web del Club, https://clubnatacioterrassa.cat/avis-legal/


El soci / usuari coneix i consent el tractament de les seves dades per a les finalitats descrites, i en aquells casos que es requereixi del seu consentiment,  podrà exercir els seus drets d’accés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea, mitjançant correu electrònic al Delegat de Protecció de Dades a l’adreça rgpd@clubnatacioterrassa.cat, identificant-se com a soci / usuari o representant legal, especificant l’exercici dels seus drets en la seva sol·licitud, o bé exercitar els seus drets per comunicació postal, per correu ordinari a l’adreça (domicili social) anteriorment indicada.