Logotip del Club Natació Terrassa
Logotip del Club Natació Terrassa

Club Natació Terrassa

Seccions
Waterpolo

El sènior femení de waterpolo, a empatar l’eliminatòria

Premsa Club Natació Terrassa
Premsa Club Natació Terrassa

El sènior femení de waterpolo, a empatar l’eliminatòria

 

 

El conjunt de Xavi Pérez rep demà (18.00h) el stm CN Mataró en el segon partit de semifinals del play-off pel títol

 

 

El sènior femení de waterpolo rebrà demà (18.00h) el stm CN Mataró en el segon partit de semifinals del play-off pel títol de la Lliga Divisió d’Honor Femenina. Després de la cruel derrota encaixada ahir, el conjunt de Xavi Pérez afronta un matx a cara o creu. Una victòria allargaria la sèrie fins al tercer partit, que se celebraria novament a la capital del Maresme diumenge (21.30h), mentre que una derrota clouria la temporada de les egarenques.

El tècnic local fa una lectura positiva del xoc d’ahir. “Vam demostrar que estem a prop d’elles, que podem competir amb ells. Sabem que hem de corregir alguns aspectes i que és una missió difícil vèncer demà, però, sens dubte, ho intentarem”.

Pérez remarca la importància de deixar el rival en pocs gols i entén que cal millorar la vigilància sobre Simone Van de Kraats i Anni Espar. “Hem de sortir de forma més agressiva als seus llançaments. Quan tenen temps per pensar, ens fan mal, tal i com es va veure ahir. I, en atac, hem d’aprofitar millor els moviments que hem treballat”. L’entrenador local entén també que “cal mantenir la paciència fins al final i fugir de la precipitació”. “En alguna acció, vam córrer més del compte i no calia”, afegeix.

El tècnic terrassenc subratlla que cal que “les jugadores de més qualitat apareguin”. “Les grans jugadores han de ser les protagonistes i han de donar tot el que tenen a dins per demostrar què són i què valen”. Pérez també aprofita per fer una crida a l’afició. “Necessitem a la nostra gent. Estem molt orgulloses del suport que hem rebut i esperem que demà torni a demostrar-ho. Volem una piscina plena i que el nostre públic ens guiï i ens acompanyi”.

Força, Terrassa!

Icona de l'aplicació Mi Club Online

Aplicació

Descarrega l’aplicació Mi Club Online al teu mòbil. Un cop instal·lada, escaneja el següent codi QR quan t’ho sol·liciti. D’aquesta manera, es carregarà l’àrea de socis/es del club i podràs iniciar sessió amb el teu codi d’usuari i contrasenya (prem aquí si has oblidat alguna d’aquestes dades).

Codi: GkYTJ1Ir56

Política de cessió de dades

* Li informem que, en compliment del que preveu la normativa aplicable en matèria de protecció de dades de caràcter personal (Reglament Europeu de Protecció de Dades (UE 2016/679) i Ley Orgánica 3/2018, de 5 de diciembre, de Protección de Datos Personales y garantía de los derechos digitales), les dades sol·licitades en el present document passaran a formar part d’un fitxer titularitat i responsabilitat de CLUB NATACIÓ TERRASSA, amb domicili a Avinguda de l’Abat Marcet, s/n · 08225 · Terrassa, i proveïda de CIF G08360463, Club privat inscrit en el Registre de Clubs i Associacions Esportives, amb el nombre 3163.

Informació bàsica de Protecció de Dades
ResponsableCLUB NATACIÓ TERRASSA
FinalitatRecollida de dades amb formulari de contacte
LegitimacióConsentiment explícit de l’interessat/da
DestinatarisNo se cediran dades a tercers, excepte obligació legal
DretsAccés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea
Informació addicionalPot accedir a la informació detallada de Protecció de Dades a la pagina web del Club, https://clubnatacioterrassa.cat/avis-legal/


El soci / usuari coneix i consent el tractament de les seves dades per a les finalitats descrites, i en aquells casos que es requereixi del seu consentiment,  podrà exercir els seus drets d’accés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea, mitjançant correu electrònic al Delegat de Protecció de Dades a l’adreça rgpd@clubnatacioterrassa.cat, identificant-se com a soci / usuari o representant legal, especificant l’exercici dels seus drets en la seva sol·licitud, o bé exercitar els seus drets per comunicació postal, per correu ordinari a l’adreça (domicili social) anteriorment indicada.