Logotip del Club Natació Terrassa
Logotip del Club Natació Terrassa
Club Natació Terrassa
Seccions
Bàsquet

El sènior femení de bàsquet, a un pas de la final a vuit

Picture of Premsa Club Natació Terrassa
Premsa Club Natació Terrassa

El sènior femení de bàsquet guanya el Grup Barna a domicili i està a un pas de la final a vuit

 

 

El sènior femení de bàsquet, que milita al grup 2B del Campeonato de España de Primera División, va vèncer dissabte el Grup Barna a domicili (48-58) en partit corresponent a la novena jornada. Amb aquesta victòria, el conjunt de Jordi Sociats se situa líder de grup amb 12 punts i fa un pas de gegant per classificar-se per a la final a vuit de la competició, que tindrà lloc a Vic del 28 al 30 de maig. La fase final aplegarà els dos primers de cadascun dels quatre grups que integren el campionat.

El CN Terrassa tancarà la fase regular el proper diumenge amb la visita del Q2 Consultors CB Balaguer (17.30h), que és cuer de grup amb un balanç de set derrotes en set partits. Els rivals de les egarenques per obtenir una de les dues places que donen accés a la final a vuit són el Grup Barna, que suma els mateixos punts que l’equip de Sociats, i el Draft Gramenet, que n’acumula deu. Precisament, aquesta setmana, Grup Barna i Draft Gramenet s’enfrontaran en partit ajornat de la tercera jornada, un xoc transcendental per als interessos terrassencs. Serà el darrer partit de la fase regular per al Grup Barna, mentre que el Draft Gramenet disputarà l’últim partit dissabte (19.00h) contra el Joviat.

Força, Terrassa!

Aplicació

Descarrega l’aplicació Mi Club Online al teu mòbil. Un cop instal·lada, escaneja el següent codi QR quan t’ho sol·liciti. D’aquesta manera, es carregarà l’àrea de socis/es del club i podràs iniciar sessió amb el teu codi d’usuari i contrasenya (prem aquí si has oblidat alguna d’aquestes dades).

Codi: GkYTJ1Ir56

POLÍTICA DE PROTECCIÓ DE DADES

L’informem que, en compliment del que preveu la normativa aplicable en matèria de protecció de dades de caràcter personal (Reglament Europeu de Protecció de Dades (UE 2016/679) i Llei Orgànica 3/2018, de 5 de desembre, de Protecció de Dades Personals i garantia dels drets digitals), les dades sol·licitades en quants formularis o espais en què es requereixi la seva identificació dins de la present pàgina web passaran a formar part d’un fitxer titularitat i responsabilitat de CLUB NATACIÓ TERRASSA, amb domicili a Avinguda de l’Abat Marcet, s/n · 08225 · Terrassa, i proveïda de CIF G08360463, Club privat inscrit en el Registre de Clubs i Associacions Esportives, amb el número 3163. L’ús d’aquest lloc web implica l’acceptació d’aquests termes. Si no està d’acord amb ells, li preguem que no utilitzi aquest lloc web.

Informació bàsica de Protecció de Dades
ResponsableCLUB NATACIÓ TERRASSA
FinalitatRecollida de dades amb formulari de contacte
LegitimacióConsentiment explícit de l’interessat/da
DestinatarisNo se cediran dades a tercers, excepte obligació legal
DretsAccés, rectificació, supressió, oposició, portabilitat, limitació del tractament, i dret d’oposició a les decisions automatitzades (Clica aquí per sol·licitud de Drets ARCOPOL)
Informació addicionalPot accedir al detall de la Política de privacitat completa del Club Natació Terrassa a través del següent enllaç

El soci / usuari coneix i consent el tractament de les seves dades per a les finalitats descrites, i en aquells casos que es requereixi el seu consentiment, podrà exercir els seus drets d’accés, rectificació, supressió (“dret a l’oblit”), oposició, portabilitat, limitació del tractament, i dret d’oposició a les decisions automatitzades (drets ARCOPOL) recollits al Reglament (UE) 2016/679 relatiu a la protecció de les persones físiques pel que fa al tractament de dades personals i a la lliure circulació d’aquestes dades, a traves de l’espai web: https://clubnatacioterrassa.cat/club/proteccio-de-dades/, o bé exercir els seus drets per comunicació postal, per correu ordinari a l’adreça Avinguda de l’Abat Marcet, s/n · 08225 · Terrassa.

Els afectats també poden realitzar una reclamació davant l’Autoritat Catalana de Protecció de Dades (APDCAT) o de l’Agència Espanyola de Protecció de Dades (AEPD).