Logotip del Club Natació Terrassa
Club Natació Terrassa
Seccions
Bàsquet

El sènior femení de bàsquet fa història i es classifica per a la Final a Vuit

Premsa Club Natació Terrassa
Premsa Club Natació Terrassa

El sènior femení de bàsquet fa història i es classifica per a la Final a Vuit

 

 

El sènior femení de bàsquet, que milita al grup 2B del Campeonato de España de Primera División, s’ha classificat per primera vegada a la història per a la Final a Vuit de la competició, la fase que dóna accés a Lliga Femenina 2.

El conjunt de Jordi Sociats va certificar la primera posició de grup amb una victòria solvent contra el cuer, el Q2 Consultors CB Balaguer, per 54 a 40 i finalitza la fase regular amb 14 punts i un balanç de sis victòries i dues derrotes. El Draft Gramenet va classificar-se com a segon després de superar dissabte el Joviat (61-50) i diumenge el Grup Barna (41-48) en partit ajornat de la tercera jornada.

 

Final a Vuit a Vic

 

La Final a Vuit es desenvoluparà a Vic del 28 al 30 de maig en format d’eliminatòria directa i aplegarà els dos primers de cadascun dels quatre grups que integren el campionat. El CN Terrassa debutarà divendres a les 20.15h contra el CEJ L’Hospitalet.

 

Quadre

 

1a eliminatòria. Divendres 28 de maig

 

18.30h. Ekke CB Lleida – Promoviatges CBF Cerdanyola (A)

20.15h. Camping Bianya Roser – Anytime Fitness CB Igualada (B)

20.15h. Club Natació Terrassa – CEJ L’Hospitalet (C)

18.30h. Snatt’s Femení Sant Adrià – Draft Gramenet (D)

 

2a eliminatòria. Dissabte 29 de maig

 

16.00h. Guanyador A – Guanyador D (E)

18.10h. Guanyador B – Guanyador C (F)

 

3a eliminatòria. Diumenge 30 de maig

 

16.00h. Perdedor E – Perdedor F

18.05h. Guanyador E – Guanyador F

Força, Terrassa!

Icona de l'aplicació Mi Club Online

Aplicació

Descarrega l’aplicació Mi Club Online al teu mòbil. Un cop instal·lada, escaneja el següent codi QR quan t’ho sol·liciti. D’aquesta manera, es carregarà l’àrea de socis/es del club i podràs iniciar sessió amb el teu codi d’usuari i contrasenya (prem aquí si has oblidat alguna d’aquestes dades).

Codi: GkYTJ1Ir56

Política de cessió de dades

* Li informem que, en compliment del que preveu la normativa aplicable en matèria de protecció de dades de caràcter personal (Reglament Europeu de Protecció de Dades (UE 2016/679) i Ley Orgánica 3/2018, de 5 de diciembre, de Protección de Datos Personales y garantía de los derechos digitales), les dades sol·licitades en el present document passaran a formar part d’un fitxer titularitat i responsabilitat de CLUB NATACIÓ TERRASSA, amb domicili a Avinguda de l’Abat Marcet, s/n · 08225 · Terrassa, i proveïda de CIF G08360463, Club privat inscrit en el Registre de Clubs i Associacions Esportives, amb el nombre 3163.

Informació bàsica de Protecció de Dades
ResponsableCLUB NATACIÓ TERRASSA
FinalitatRecollida de dades amb formulari de contacte
LegitimacióConsentiment explícit de l’interessat/da
DestinatarisNo se cediran dades a tercers, excepte obligació legal
DretsAccés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea
Informació addicionalPot accedir a la informació detallada de Protecció de Dades a la pagina web del Club, https://clubnatacioterrassa.cat/avis-legal/


El soci / usuari coneix i consent el tractament de les seves dades per a les finalitats descrites, i en aquells casos que es requereixi del seu consentiment,  podrà exercir els seus drets d’accés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea, mitjançant correu electrònic al Delegat de Protecció de Dades a l’adreça rgpd@clubnatacioterrassa.cat, identificant-se com a soci / usuari o representant legal, especificant l’exercici dels seus drets en la seva sol·licitud, o bé exercitar els seus drets per comunicació postal, per correu ordinari a l’adreça (domicili social) anteriorment indicada.