Logotip del Club Natació Terrassa
Logotip del Club Natació Terrassa
Club Natació Terrassa
Seccions
Bàsquet

El sènior femení de bàsquet encara la campanya sense renunciar a res

Picture of Premsa Club Natació Terrassa
Premsa Club Natació Terrassa

El sènior femení de bàsquet encara la campanya sense renunciar a res

 

El conjunt de Jordi Sociats s’estrena diumenge a casa contra el Joviat (17.30h)

 

 

El sènior femení de bàsquet, que militarà al grup 2B del Campeonato de España de Primera División, encara la campanya amb una mescla de voluntat d’aprenentatge i ambició. El fet que la normativa d’aquesta temporada no contempli descensos no implica que el conjunt de Jordi Sociats no es fixi aspiracions màximes. “És una gran oportunitat de provar-nos a la categoria com a equip jove que som, però, en un context d’incertesa quant al nivell dels equips, ens plantegem la temporada amb l’objectiu d’excel·lir”. Com en el cas del conjunt masculí, l’equip disputarà els partits al nou pavelló de l’Àrea Olímpica.

El tècnic egarenc es mostra molt satisfet de l’actitud del grup durant aquests mesos. “Les jugadores han treballat molt individualment, des de casa, tant a nivell físic com mental. En la mesura que hem pogut, hem organitzat activitats col·lectives per fer grup i per mantenir l’equip en el millor to possible. Sens dubte, conservar la motivació sense saber exactament quan començaries a competir no ha estat gens fàcil”.

Sociats entén que el planter ha experimentat un rejoveniment evident. Ha perdut dos referents com Maria Olmo i Marta Piñol i presenta quatre cares noves, tres d’elles procedents de les categories inferiors, la pivot Judith Martín, l’aler Judith Requena i l’escorta Maria Navarro, encara júnior, en la qual hi ha dipositades moltes esperances. L’altra incorporació és la pivot Maria Sall, ex de la UE Sant Cugat, “que aportarà centímetres, experiència i que suposa una millora del joc interior, una de les febleses que tenia l’equip”.

 

Cinc equips

 

El CN Terrassa milita en el grup 2B del Campeonato de España de Primera División, que aplega cinc equips. La competició es desenvoluparà a doble volta, amb un total de deu jornades. El primer classificat de cadascun dels quatre grups en competició accedirà a la final a quatre. L’entrenador terrassenc assenyala el Draft Gramenet com a gran favorit en un grup que defineix com a “potent”. Per sota, situa el CB Grup Barna, “un equip de Copa Catalunya de tota la vida”, el Joviat, “un equip jove semblant a nosaltres” i el Q2 Consultors CB Balaguer, “que també acaba de pujar a la categoria”. Sociats considera que fer pronòstics és realment difícil i advoca per anar “partit a partit”. En aquest sentit, apunta que l’inici serà cabdal. “La competició és curta i, per tant, les opcions de refer-se són mínimes”.

 

Debut a casa contra el Joviat

 

El CN Terrassa s’estrenarà diumenge a casa (17.30h) contra el Joviat. Serà el primer partit oficial d’un equip sènior del club en el nou pavelló. El tècnic local concedeix una importància cabdal a aquesta cita. “Es tracta d’un rival directe. Ens coneixem força i practiquen un joc similar al nostre. Serà un partit que ens marcarà el camí”, assegura.

Força, Terrassa!

Aplicació

Descarrega l’aplicació Mi Club Online al teu mòbil. Un cop instal·lada, escaneja el següent codi QR quan t’ho sol·liciti. D’aquesta manera, es carregarà l’àrea de socis/es del club i podràs iniciar sessió amb el teu codi d’usuari i contrasenya (prem aquí si has oblidat alguna d’aquestes dades).

Codi: GkYTJ1Ir56

POLÍTICA DE PROTECCIÓ DE DADES

L’informem que, en compliment del que preveu la normativa aplicable en matèria de protecció de dades de caràcter personal (Reglament Europeu de Protecció de Dades (UE 2016/679) i Llei Orgànica 3/2018, de 5 de desembre, de Protecció de Dades Personals i garantia dels drets digitals), les dades sol·licitades en quants formularis o espais en què es requereixi la seva identificació dins de la present pàgina web passaran a formar part d’un fitxer titularitat i responsabilitat de CLUB NATACIÓ TERRASSA, amb domicili a Avinguda de l’Abat Marcet, s/n · 08225 · Terrassa, i proveïda de CIF G08360463, Club privat inscrit en el Registre de Clubs i Associacions Esportives, amb el número 3163. L’ús d’aquest lloc web implica l’acceptació d’aquests termes. Si no està d’acord amb ells, li preguem que no utilitzi aquest lloc web.

Informació bàsica de Protecció de Dades
ResponsableCLUB NATACIÓ TERRASSA
FinalitatRecollida de dades amb formulari de contacte
LegitimacióConsentiment explícit de l’interessat/da
DestinatarisNo se cediran dades a tercers, excepte obligació legal
DretsAccés, rectificació, supressió, oposició, portabilitat, limitació del tractament, i dret d’oposició a les decisions automatitzades (Clica aquí per sol·licitud de Drets ARCOPOL)
Informació addicionalPot accedir al detall de la Política de privacitat completa del Club Natació Terrassa a través del següent enllaç

El soci / usuari coneix i consent el tractament de les seves dades per a les finalitats descrites, i en aquells casos que es requereixi el seu consentiment, podrà exercir els seus drets d’accés, rectificació, supressió (“dret a l’oblit”), oposició, portabilitat, limitació del tractament, i dret d’oposició a les decisions automatitzades (drets ARCOPOL) recollits al Reglament (UE) 2016/679 relatiu a la protecció de les persones físiques pel que fa al tractament de dades personals i a la lliure circulació d’aquestes dades, a traves de l’espai web: https://clubnatacioterrassa.cat/club/proteccio-de-dades/, o bé exercir els seus drets per comunicació postal, per correu ordinari a l’adreça Avinguda de l’Abat Marcet, s/n · 08225 · Terrassa.

Els afectats també poden realitzar una reclamació davant l’Autoritat Catalana de Protecció de Dades (APDCAT) o de l’Agència Espanyola de Protecció de Dades (AEPD).