Logotip del Club Natació Terrassa
Club Natació Terrassa
Seccions
Waterpolo

El sènior de waterpolo vol assegurar-se la final de la Challenger Cup a casa

Premsa Club Natació Terrassa
Premsa Club Natació Terrassa

L’equip sènior masculí de waterpolo del CN Terrassa s’enfrontarà demà 2 de març (20:00h) contra l’equip turc Enka Istanbul en l’anada de les semifinals de la competició europea Challenger Cup. El conjunt de Dídac Cobacho, buscarà aconseguir el primer pas per estar a la final de la competició. 

El CN Terrassa arriba en un moment crític donades les baixes que pateix l’equip entre malalties i lesions, però això no els pren les ganes de jugar demà. “Hi ha molta il·lusió per jugar una competició europea, i més a casa”. Cobacho remarca a més la intensitat amb què es disputarà el partit. “Són un equip amb una barreja de jugadors joves i veterans, i sabem que serà un partit complicat. Hem de tenir intensitat en el contraatac”. Pel que fa al conjunt turc destaca sobretot la presència de l’experimentat jugador croata Paulo Obradovic, medallista olímpic a Londres 2012. 

Per la seva part el capità de l’equip egarenc, Ricard Alarcón, considera un gran avantatge el fet de jugar aquest primer partit a casa. “La pressa de contacte a la nostra piscina és prioritari. Hem d’intentar anar allà amb la màxima diferència de gols possibles”. Alarcón està il·lusionat, a més, amb aconseguir un títol: “no només pel club, sinó també per la institució i per la ciutat, que s’ho mereixen”. Per això anima a omplir la piscina i que l’afició sigui un jugador més. 

 

Anna López 

Força, Terrassa!

Icona de l'aplicació Mi Club Online

Aplicació

Descarrega l’aplicació Mi Club Online al teu mòbil. Un cop instal·lada, escaneja el següent codi QR quan t’ho sol·liciti. D’aquesta manera, es carregarà l’àrea de socis/es del club i podràs iniciar sessió amb el teu codi d’usuari i contrasenya (prem aquí si has oblidat alguna d’aquestes dades).

Codi: GkYTJ1Ir56

Política de cessió de dades

* Li informem que, en compliment del que preveu la normativa aplicable en matèria de protecció de dades de caràcter personal (Reglament Europeu de Protecció de Dades (UE 2016/679) i Ley Orgánica 3/2018, de 5 de diciembre, de Protección de Datos Personales y garantía de los derechos digitales), les dades sol·licitades en el present document passaran a formar part d’un fitxer titularitat i responsabilitat de CLUB NATACIÓ TERRASSA, amb domicili a Avinguda de l’Abat Marcet, s/n · 08225 · Terrassa, i proveïda de CIF G08360463, Club privat inscrit en el Registre de Clubs i Associacions Esportives, amb el nombre 3163.

Informació bàsica de Protecció de Dades
ResponsableCLUB NATACIÓ TERRASSA
FinalitatRecollida de dades amb formulari de contacte
LegitimacióConsentiment explícit de l’interessat/da
DestinatarisNo se cediran dades a tercers, excepte obligació legal
DretsAccés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea
Informació addicionalPot accedir a la informació detallada de Protecció de Dades a la pagina web del Club, https://clubnatacioterrassa.cat/avis-legal/


El soci / usuari coneix i consent el tractament de les seves dades per a les finalitats descrites, i en aquells casos que es requereixi del seu consentiment,  podrà exercir els seus drets d’accés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea, mitjançant correu electrònic al Delegat de Protecció de Dades a l’adreça rgpd@clubnatacioterrassa.cat, identificant-se com a soci / usuari o representant legal, especificant l’exercici dels seus drets en la seva sol·licitud, o bé exercitar els seus drets per comunicació postal, per correu ordinari a l’adreça (domicili social) anteriorment indicada.