Logotip del Club Natació Terrassa
Club Natació Terrassa
Seccions
Futbol

El primer equip de futbol del CN Terrassa venç contundentment al Sant Quirze

Premsa Club Natació Terrassa
Premsa Club Natació Terrassa

El dissabte 3 de febrer, el primer equip del CN Terrassa de futbol es va enfrontar al Sant Quirze a les 16:10 hores de la tarda i ho van fer a les instal·lacions del Club Natació Terrassa.

Els jugadors del CN Terrassa, entrenats per Vicenç Díaz, van vèncer per una golejada de 7 a 0 als de Sant Quirze. Tal com comenta l’entrenador, “va ser un partit molt efectiu en àrea rival. Quan portàvem 10 minuts de joc ja havíem assolit fer dos gols”.

L’equip fa 11 jornades que no perd i actualment està classificat en posicions de play off i a 2 punts de l’ascens directe. La pròxima jornada serà el 18 de febrer, on els del CN Terrassa s’enfrontaran als del Tibidabo i ho faran en el camp dels rivals. El matx es disputarà a les 12:00 hores.

Força, Terrassa!

Icona de l'aplicació Mi Club Online

Aplicació

Descarrega l’aplicació Mi Club Online al teu mòbil. Un cop instal·lada, escaneja el següent codi QR quan t’ho sol·liciti. D’aquesta manera, es carregarà l’àrea de socis/es del club i podràs iniciar sessió amb el teu codi d’usuari i contrasenya (prem aquí si has oblidat alguna d’aquestes dades).

Codi: GkYTJ1Ir56

Política de cessió de dades

* Li informem que, en compliment del que preveu la normativa aplicable en matèria de protecció de dades de caràcter personal (Reglament Europeu de Protecció de Dades (UE 2016/679) i Ley Orgánica 3/2018, de 5 de diciembre, de Protección de Datos Personales y garantía de los derechos digitales), les dades sol·licitades en el present document passaran a formar part d’un fitxer titularitat i responsabilitat de CLUB NATACIÓ TERRASSA, amb domicili a Avinguda de l’Abat Marcet, s/n · 08225 · Terrassa, i proveïda de CIF G08360463, Club privat inscrit en el Registre de Clubs i Associacions Esportives, amb el nombre 3163.

Informació bàsica de Protecció de Dades
ResponsableCLUB NATACIÓ TERRASSA
FinalitatRecollida de dades amb formulari de contacte
LegitimacióConsentiment explícit de l’interessat/da
DestinatarisNo se cediran dades a tercers, excepte obligació legal
DretsAccés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea
Informació addicionalPot accedir a la informació detallada de Protecció de Dades a la pagina web del Club, https://clubnatacioterrassa.cat/avis-legal/


El soci / usuari coneix i consent el tractament de les seves dades per a les finalitats descrites, i en aquells casos que es requereixi del seu consentiment,  podrà exercir els seus drets d’accés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea, mitjançant correu electrònic al Delegat de Protecció de Dades a l’adreça rgpd@clubnatacioterrassa.cat, identificant-se com a soci / usuari o representant legal, especificant l’exercici dels seus drets en la seva sol·licitud, o bé exercitar els seus drets per comunicació postal, per correu ordinari a l’adreça (domicili social) anteriorment indicada.