Logotip del Club Natació Terrassa
Club Natació Terrassa
Seccions
Patinatge

El patinador Aleix Bou, campió de Catalunya júnior

Premsa Club Natació Terrassa
Premsa Club Natació Terrassa

El patinador Aleix Bou, campió de Catalunya júnior

 

 

El patinador Aleix Bou va proclamar-se campió de Catalunya en categoria júnior en el Campionat de Catalunya Sènior i Júnior que va celebrar-se el cap de setmana passat a Rubí.

Bou va situar-se en segona posició en el programa curt amb un total de 75,02 punts, a sis del líder, Arnau Pérez, del Tona CPA, que en va totalitzar 81,23. En el programa llarg, el patinador egarenc va excel·lir i va aconseguir capgirar la classificació final. Bou va sumar 97,10 punts, mentre Pérez en va sumar 86,21, de manera que l’egarenc va adjudicar-se el títol amb 172,12, per davant del patinador del Tona, que va finalitzar amb 167,44. El bronze va correspondre a Miquel Cases, del Club Patí Sant Iscle, que va obtenir 139,91.

 

Novè lloc per a Sonia Onandia

 

El club va comptar amb una segona representant júnior en aquesta cita, Sonia Onandia, que va ocupar la novena posició amb un total de 90,29 punts. L’egarenca va finalitzar en desena plaça després del programa curt amb 31,81, però va millorar notablement en el llarg, en el qual va classificar-se setena amb 58,48. Sira Bella, de l’Artistic Skating Cunit, va proclamar-se campiona, per davant d’Elna Francès, del CPA Ripollet, i d’Anouk Vizcarro, del CP L’Aldea.

Amb aquests resultats, tant Aleix Bou com Sonia Onandia s’han classificat per al Campionat d’Espanya Júnior que se celebrarà del 29 de juny al 2 de juliol a Santander.

Força, Terrassa!

Icona de l'aplicació Mi Club Online

Aplicació

Descarrega l’aplicació Mi Club Online al teu mòbil. Un cop instal·lada, escaneja el següent codi QR quan t’ho sol·liciti. D’aquesta manera, es carregarà l’àrea de socis/es del club i podràs iniciar sessió amb el teu codi d’usuari i contrasenya (prem aquí si has oblidat alguna d’aquestes dades).

Codi: GkYTJ1Ir56

Política de cessió de dades

* Li informem que, en compliment del que preveu la normativa aplicable en matèria de protecció de dades de caràcter personal (Reglament Europeu de Protecció de Dades (UE 2016/679) i Ley Orgánica 3/2018, de 5 de diciembre, de Protección de Datos Personales y garantía de los derechos digitales), les dades sol·licitades en el present document passaran a formar part d’un fitxer titularitat i responsabilitat de CLUB NATACIÓ TERRASSA, amb domicili a Avinguda de l’Abat Marcet, s/n · 08225 · Terrassa, i proveïda de CIF G08360463, Club privat inscrit en el Registre de Clubs i Associacions Esportives, amb el nombre 3163.

Informació bàsica de Protecció de Dades
ResponsableCLUB NATACIÓ TERRASSA
FinalitatRecollida de dades amb formulari de contacte
LegitimacióConsentiment explícit de l’interessat/da
DestinatarisNo se cediran dades a tercers, excepte obligació legal
DretsAccés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea
Informació addicionalPot accedir a la informació detallada de Protecció de Dades a la pagina web del Club, https://clubnatacioterrassa.cat/avis-legal/


El soci / usuari coneix i consent el tractament de les seves dades per a les finalitats descrites, i en aquells casos que es requereixi del seu consentiment,  podrà exercir els seus drets d’accés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea, mitjançant correu electrònic al Delegat de Protecció de Dades a l’adreça rgpd@clubnatacioterrassa.cat, identificant-se com a soci / usuari o representant legal, especificant l’exercici dels seus drets en la seva sol·licitud, o bé exercitar els seus drets per comunicació postal, per correu ordinari a l’adreça (domicili social) anteriorment indicada.