Logotip del Club Natació Terrassa
Logotip del Club Natació Terrassa
Club Natació Terrassa
Seccions
Bàsquet

Torneig TIM Andorra 2019

Picture of Premsa Club Natació Terrassa
Premsa Club Natació Terrassa

El mini masculí B de bàsquet, campió del Torneig TIM Andorra 2019

 

Dotze equips de la secció de bàsquet del Club Natació Terrassa de les categories mini, preinfantil i infantil masculí i femení, que totalitzen uns 130 jugadors, van participar del 26 al 28 d’abril en el Torneig TIM Andorra 2019 que va celebrar-se a les localitats d’Andorra la Vella, Escaldes, Ordino, Encamp i Sant Julià de Lòria.

D’entre la delegació local, cal destacar el títol assolit pel mini masculí B, que va completar una trajectòria immillorable. Va debutar amb una victòria contra l’Escola Pia Granollers Blanc (48-37). Posteriorment, en els quarts de final, va desfer-se del Sant Ignasi A (51-35). En semis, els egarencs van superar la UER Pineda de Mar per 42 a 21 i, en la gran final, van derrotar el BC Morabanc Andorra per 48 a 35. A nivell individual, cal subratllar que Izan Martínez va ser designat MVP.

També va pujar al podi l’infantil femení, que va penjar-se la medalla de bronze. Va arrencar amb un triomf contundent contra l’Iman CB Matadepera Taronja (46-9). Tot seguit, va batre el Safa Claror en quarts de final (61-28). En semifinals, però, va perdre contra el CB Sant Josep Obrer per quatre punts (33-37). Les terrassenques van refer-se a la perfecció i van superar el Bàsquet Samà Vilanova en el matx pel tercer i quart lloc (40-35).

 

Infantils masculins

 

Així mateix, el club va presentar dos infantils masculins. L’infantil masculí B va finalitzar en un meritori quart lloc. Va estrenar-se amb derrota contra el CB Sant Pere Blanc (22-28). A continuació, va batre l’Escola Virolai Reina Elisenda (62-6), va perdre conta La Salle Bonanova (25-38) i contra el Sant Josep Obrer (26-42). Al seu torn, l’infantil masculí A va ocupar el setè lloc. Va debutar amb triomf contra el Sant Josep Obrer (28-16), i, posteriorment, va caure contra el CB Viladecans Verd (19-44) i el CEB Sant Jordi (29-45). Cal esmentar que Biel Peralvarez va guanyar el concurs de triples i que Raúl Cano i Marc García van vèncer el concurs de two ball.

Tres equips preinfantils

 

El CN Terrassa va comptar amb tres equips preinfantils a la cita andorrana. El preinfantil masculí A va ocupar la cinquena plaça. Va començar amb un triomf contundent contra La Salle Bonanova (103-24). Tot seguit, en quarts de final, va perdre contra el CB Sant Pere Verd (40-52) i va tancar el torneig amb dues victòries contra el CB Vilassar de Mar (46-22) i el Serveis Mèdics SE Casal Vilafranca (51-38). Per la seva banda, el preinfantil masculí B va estrenar-se amb una derrota contra BC Morabanc Andorra A (10-64). A continuació, va perdre contra el Sant Ignasi (16-40), va guanyar d’un punt el CB Samà A (37-36) i va derrotar el CB Samà B (41-39). Finalment, el preinfantil femení va classificar-se setè. Va arrencar amb una victòria contra el Bàsquet Samà Vilanova (41-29) i, posteriorment, va perdre contra el Diagonal Mar Front Marítim (16-46) i el CB Vilassar de Mar (24-28).

 

Sis equips minis

 

Per últim, el club va desplaçar sis equips de categoria mini, tres femenins i tres masculins. Al marge de l’esmentat títol del mini masculí B, el mini masculí C va acabar en cinquena posició. Va estrenar-se amb derrota contra el Bàsquet Pia Sabadell Blau (19-68). A continuació, va perdre contra l’AE Minguella Citroen Automoció Badalona (29-33) i va culminar la competició amb dues victòries contra l’Escola Virolai Reina Elisenda B (26-33) i el Lollo Caffè CB Cabrils (30-22). Cal subratllar que Roger Gutiérrez i Víctor Checa va guanyar el concurs de two ball.

Per la seva banda, el mini masculí A va obtenir la setena posició. Va debutar amb un triomf contra el CB Sant Pere (67-17). Posteriorment, en quarts de final, va perdre contra l’ABC Leather CB Igualada (39-61) i va tancar la seva participació amb una derrota contra el Bàsquet Samà Vilanova (17-42).

Finalment, el mini femení B, que va aplegar jugadores de l’A i del B, va ser cinquè. Va estrenar-se amb derrota contra la Unió Vedruna Blau (32-50) i, en quarts, va perdre contra l’Iman CB Matadepera (32-35). Va completar la seva actuació amb dues victòries contra el CE Maristes Rubí (38-20) i el Lollo Caffè CB Cabrils (49-39). Per últim, el mini femení C va ocupar el setè lloc. Va debutar amb triomf contra La Salle Bonanova (52-39) i, en quarts, va perdre contra l’AB El Vendrell (103-18). Va tancar la seva participació amb una derrota contra el Sant Quirze BC (35-51).

Força, Terrassa!

Aplicació

Descarrega l’aplicació Mi Club Online al teu mòbil. Un cop instal·lada, escaneja el següent codi QR quan t’ho sol·liciti. D’aquesta manera, es carregarà l’àrea de socis/es del club i podràs iniciar sessió amb el teu codi d’usuari i contrasenya (prem aquí si has oblidat alguna d’aquestes dades).

Codi: GkYTJ1Ir56

POLÍTICA DE PROTECCIÓ DE DADES

L’informem que, en compliment del que preveu la normativa aplicable en matèria de protecció de dades de caràcter personal (Reglament Europeu de Protecció de Dades (UE 2016/679) i Llei Orgànica 3/2018, de 5 de desembre, de Protecció de Dades Personals i garantia dels drets digitals), les dades sol·licitades en quants formularis o espais en què es requereixi la seva identificació dins de la present pàgina web passaran a formar part d’un fitxer titularitat i responsabilitat de CLUB NATACIÓ TERRASSA, amb domicili a Avinguda de l’Abat Marcet, s/n · 08225 · Terrassa, i proveïda de CIF G08360463, Club privat inscrit en el Registre de Clubs i Associacions Esportives, amb el número 3163. L’ús d’aquest lloc web implica l’acceptació d’aquests termes. Si no està d’acord amb ells, li preguem que no utilitzi aquest lloc web.

Informació bàsica de Protecció de Dades
ResponsableCLUB NATACIÓ TERRASSA
FinalitatRecollida de dades amb formulari de contacte
LegitimacióConsentiment explícit de l’interessat/da
DestinatarisNo se cediran dades a tercers, excepte obligació legal
DretsAccés, rectificació, supressió, oposició, portabilitat, limitació del tractament, i dret d’oposició a les decisions automatitzades (Clica aquí per sol·licitud de Drets ARCOPOL)
Informació addicionalPot accedir al detall de la Política de privacitat completa del Club Natació Terrassa a través del següent enllaç

El soci / usuari coneix i consent el tractament de les seves dades per a les finalitats descrites, i en aquells casos que es requereixi el seu consentiment, podrà exercir els seus drets d’accés, rectificació, supressió (“dret a l’oblit”), oposició, portabilitat, limitació del tractament, i dret d’oposició a les decisions automatitzades (drets ARCOPOL) recollits al Reglament (UE) 2016/679 relatiu a la protecció de les persones físiques pel que fa al tractament de dades personals i a la lliure circulació d’aquestes dades, a traves de l’espai web: https://clubnatacioterrassa.cat/club/proteccio-de-dades/, o bé exercir els seus drets per comunicació postal, per correu ordinari a l’adreça Avinguda de l’Abat Marcet, s/n · 08225 · Terrassa.

Els afectats també poden realitzar una reclamació davant l’Autoritat Catalana de Protecció de Dades (APDCAT) o de l’Agència Espanyola de Protecció de Dades (AEPD).