Logotip del Club Natació Terrassa
Logotip del Club Natació Terrassa
Club Natació Terrassa
Seccions
Waterpolo

Tercer lloc a la I Z-Cup

Picture of Premsa Club Natació Terrassa
Premsa Club Natació Terrassa

El juvenil masculí de waterpolo, tercer al I Z-Cup Tournament

 

El juvenil masculí de waterpolo va aconseguir una meritòria tercera posició en el I Z-Cup Tournament, un torneig internacional de waterpolo  que va tenir lloc entre el 31 de maig i el 2 de juny a Aix en Provence (França).

L’equip entrenat per Eduard Vera va finalitzar la primera fase com a segon classificat amb un balanç de tres victòries i una derrota. Va debutar divendres amb un triomf clar contra una selecció de jugadors de diferents clubs francesos. Posteriorment, va batre el Pays d’Aix, l’equip amfitró, de dos gols. L’endemà dissabte, va perdre contra el CN Atlètic-Barceloneta i va tancar la fase amb una nova victòria contra el Marsella.

En semifinals, el CN Terrassa va caure contra el Pays d’Aix. Els d’Eduard Vera van recuperar-se a la perfecció d’aquest resultat i, en el matx pel tercer i quart lloc, van superar còmodament la selecció de jugadors de diferents clubs francesos.

El juvenil masculí de waterpolo que ha estat tercer a la Z-Cup Tournament està format per Marc Quinzada, Iván Sánchez, Marc Ortiz, Gerard Diestre, Arnau Piqué, Iker Soto, Biel Segura, Pol Prat, Víctor Calero, Martí Abadías, Teo Soler, Alejandro Prieto, Pere Posas i Martí Gabarró.

Força, Terrassa!

Aplicació

Descarrega l’aplicació Mi Club Online al teu mòbil. Un cop instal·lada, escaneja el següent codi QR quan t’ho sol·liciti. D’aquesta manera, es carregarà l’àrea de socis/es del club i podràs iniciar sessió amb el teu codi d’usuari i contrasenya (prem aquí si has oblidat alguna d’aquestes dades).

Codi: GkYTJ1Ir56

POLÍTICA DE PROTECCIÓ DE DADES

L’informem que, en compliment del que preveu la normativa aplicable en matèria de protecció de dades de caràcter personal (Reglament Europeu de Protecció de Dades (UE 2016/679) i Llei Orgànica 3/2018, de 5 de desembre, de Protecció de Dades Personals i garantia dels drets digitals), les dades sol·licitades en quants formularis o espais en què es requereixi la seva identificació dins de la present pàgina web passaran a formar part d’un fitxer titularitat i responsabilitat de CLUB NATACIÓ TERRASSA, amb domicili a Avinguda de l’Abat Marcet, s/n · 08225 · Terrassa, i proveïda de CIF G08360463, Club privat inscrit en el Registre de Clubs i Associacions Esportives, amb el número 3163. L’ús d’aquest lloc web implica l’acceptació d’aquests termes. Si no està d’acord amb ells, li preguem que no utilitzi aquest lloc web.

Informació bàsica de Protecció de Dades
ResponsableCLUB NATACIÓ TERRASSA
FinalitatRecollida de dades amb formulari de contacte
LegitimacióConsentiment explícit de l’interessat/da
DestinatarisNo se cediran dades a tercers, excepte obligació legal
DretsAccés, rectificació, supressió, oposició, portabilitat, limitació del tractament, i dret d’oposició a les decisions automatitzades (Clica aquí per sol·licitud de Drets ARCOPOL)
Informació addicionalPot accedir al detall de la Política de privacitat completa del Club Natació Terrassa a través del següent enllaç

El soci / usuari coneix i consent el tractament de les seves dades per a les finalitats descrites, i en aquells casos que es requereixi el seu consentiment, podrà exercir els seus drets d’accés, rectificació, supressió (“dret a l’oblit”), oposició, portabilitat, limitació del tractament, i dret d’oposició a les decisions automatitzades (drets ARCOPOL) recollits al Reglament (UE) 2016/679 relatiu a la protecció de les persones físiques pel que fa al tractament de dades personals i a la lliure circulació d’aquestes dades, a traves de l’espai web: https://clubnatacioterrassa.cat/club/proteccio-de-dades/, o bé exercir els seus drets per comunicació postal, per correu ordinari a l’adreça Avinguda de l’Abat Marcet, s/n · 08225 · Terrassa.

Els afectats també poden realitzar una reclamació davant l’Autoritat Catalana de Protecció de Dades (APDCAT) o de l’Agència Espanyola de Protecció de Dades (AEPD).