Logotip del Club Natació Terrassa
Logotip del Club Natació Terrassa

Club Natació Terrassa

Seccions
Waterpolo

Tercer lloc a la I Z-Cup

Premsa Club Natació Terrassa
Premsa Club Natació Terrassa

El juvenil masculí de waterpolo, tercer al I Z-Cup Tournament

 

El juvenil masculí de waterpolo va aconseguir una meritòria tercera posició en el I Z-Cup Tournament, un torneig internacional de waterpolo  que va tenir lloc entre el 31 de maig i el 2 de juny a Aix en Provence (França).

L’equip entrenat per Eduard Vera va finalitzar la primera fase com a segon classificat amb un balanç de tres victòries i una derrota. Va debutar divendres amb un triomf clar contra una selecció de jugadors de diferents clubs francesos. Posteriorment, va batre el Pays d’Aix, l’equip amfitró, de dos gols. L’endemà dissabte, va perdre contra el CN Atlètic-Barceloneta i va tancar la fase amb una nova victòria contra el Marsella.

En semifinals, el CN Terrassa va caure contra el Pays d’Aix. Els d’Eduard Vera van recuperar-se a la perfecció d’aquest resultat i, en el matx pel tercer i quart lloc, van superar còmodament la selecció de jugadors de diferents clubs francesos.

El juvenil masculí de waterpolo que ha estat tercer a la Z-Cup Tournament està format per Marc Quinzada, Iván Sánchez, Marc Ortiz, Gerard Diestre, Arnau Piqué, Iker Soto, Biel Segura, Pol Prat, Víctor Calero, Martí Abadías, Teo Soler, Alejandro Prieto, Pere Posas i Martí Gabarró.

Força, Terrassa!

Icona de l'aplicació Mi Club Online

Aplicació

Descarrega l’aplicació Mi Club Online al teu mòbil. Un cop instal·lada, escaneja el següent codi QR quan t’ho sol·liciti. D’aquesta manera, es carregarà l’àrea de socis/es del club i podràs iniciar sessió amb el teu codi d’usuari i contrasenya (prem aquí si has oblidat alguna d’aquestes dades).

Codi: GkYTJ1Ir56

Política de cessió de dades

* Li informem que, en compliment del que preveu la normativa aplicable en matèria de protecció de dades de caràcter personal (Reglament Europeu de Protecció de Dades (UE 2016/679) i Ley Orgánica 3/2018, de 5 de diciembre, de Protección de Datos Personales y garantía de los derechos digitales), les dades sol·licitades en el present document passaran a formar part d’un fitxer titularitat i responsabilitat de CLUB NATACIÓ TERRASSA, amb domicili a Avinguda de l’Abat Marcet, s/n · 08225 · Terrassa, i proveïda de CIF G08360463, Club privat inscrit en el Registre de Clubs i Associacions Esportives, amb el nombre 3163.

Informació bàsica de Protecció de Dades
ResponsableCLUB NATACIÓ TERRASSA
FinalitatRecollida de dades amb formulari de contacte
LegitimacióConsentiment explícit de l’interessat/da
DestinatarisNo se cediran dades a tercers, excepte obligació legal
DretsAccés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea
Informació addicionalPot accedir a la informació detallada de Protecció de Dades a la pagina web del Club, https://clubnatacioterrassa.cat/avis-legal/


El soci / usuari coneix i consent el tractament de les seves dades per a les finalitats descrites, i en aquells casos que es requereixi del seu consentiment,  podrà exercir els seus drets d’accés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea, mitjançant correu electrònic al Delegat de Protecció de Dades a l’adreça rgpd@clubnatacioterrassa.cat, identificant-se com a soci / usuari o representant legal, especificant l’exercici dels seus drets en la seva sol·licitud, o bé exercitar els seus drets per comunicació postal, per correu ordinari a l’adreça (domicili social) anteriorment indicada.