Logotip del Club Natació Terrassa
Logotip del Club Natació Terrassa

Club Natació Terrassa

Seccions
Waterpolo

Subcampions de la Be Water…

Premsa Club Natació Terrassa
Premsa Club Natació Terrassa

El juvenil masculí de waterpolo, subcampió de la Be Water My Friend Cup

 

El juvenil masculí de waterpolo del Club Natació Terrassa va proclamar-se subcampió de la Be Water My Friend Cup, una competició internacional que va celebrar-se a Lloret de Mar entre el 27 i el 30 de desembre i que va aplegar una vintena d’equips.

L’equip dirigit per Eduard Vera i Dídac Cobacho va caure en la gran final contra la selecció alemanya per 13 gols a 7. A nivell individual, cal destacar que dos jugadors del club, Teo Soler i Pol Prat, van ser inclosos en el set ideal del torneig. El juvenil femení també va participar en aquesta cita de la Costa Brava. L’equip entrenat per Xavi Pérez va ocupar la cinquena posició en superar el CN Sant Feliu en el partit final per 8 gols a 6.

 

Christmas Cup

 

Durant les festes de Nadal, el CN Terrassa també ha estat present en la Christmas Cup, que va desenvolupar-se entre el 27 i el 29 de desembre. L’aleví masculí i l’aleví femení van competir a les instal·lacions del CN Sabadell i van ocupar la cinquena i la setena posició, respectivament. Així mateix, el benjamí masculí i el benjamí femení van jugar al CN Molins de Rei i van classificar-se en setè i vint-i-tresè lloc, respectivament.

Força, Terrassa!

Icona de l'aplicació Mi Club Online

Aplicació

Descarrega l’aplicació Mi Club Online al teu mòbil. Un cop instal·lada, escaneja el següent codi QR quan t’ho sol·liciti. D’aquesta manera, es carregarà l’àrea de socis/es del club i podràs iniciar sessió amb el teu codi d’usuari i contrasenya (prem aquí si has oblidat alguna d’aquestes dades).

Codi: GkYTJ1Ir56

Política de cessió de dades

* Li informem que, en compliment del que preveu la normativa aplicable en matèria de protecció de dades de caràcter personal (Reglament Europeu de Protecció de Dades (UE 2016/679) i Ley Orgánica 3/2018, de 5 de diciembre, de Protección de Datos Personales y garantía de los derechos digitales), les dades sol·licitades en el present document passaran a formar part d’un fitxer titularitat i responsabilitat de CLUB NATACIÓ TERRASSA, amb domicili a Avinguda de l’Abat Marcet, s/n · 08225 · Terrassa, i proveïda de CIF G08360463, Club privat inscrit en el Registre de Clubs i Associacions Esportives, amb el nombre 3163.

Informació bàsica de Protecció de Dades
ResponsableCLUB NATACIÓ TERRASSA
FinalitatRecollida de dades amb formulari de contacte
LegitimacióConsentiment explícit de l’interessat/da
DestinatarisNo se cediran dades a tercers, excepte obligació legal
DretsAccés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea
Informació addicionalPot accedir a la informació detallada de Protecció de Dades a la pagina web del Club, https://clubnatacioterrassa.cat/avis-legal/


El soci / usuari coneix i consent el tractament de les seves dades per a les finalitats descrites, i en aquells casos que es requereixi del seu consentiment,  podrà exercir els seus drets d’accés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea, mitjançant correu electrònic al Delegat de Protecció de Dades a l’adreça rgpd@clubnatacioterrassa.cat, identificant-se com a soci / usuari o representant legal, especificant l’exercici dels seus drets en la seva sol·licitud, o bé exercitar els seus drets per comunicació postal, per correu ordinari a l’adreça (domicili social) anteriorment indicada.