Logotip del Club Natació Terrassa
Logotip del Club Natació Terrassa
Club Natació Terrassa
Seccions
Waterpolo

Subcampions de la Be Water…

Picture of Premsa Club Natació Terrassa
Premsa Club Natació Terrassa

El juvenil masculí de waterpolo, subcampió de la Be Water My Friend Cup

 

El juvenil masculí de waterpolo del Club Natació Terrassa va proclamar-se subcampió de la Be Water My Friend Cup, una competició internacional que va celebrar-se a Lloret de Mar entre el 27 i el 30 de desembre i que va aplegar una vintena d’equips.

L’equip dirigit per Eduard Vera i Dídac Cobacho va caure en la gran final contra la selecció alemanya per 13 gols a 7. A nivell individual, cal destacar que dos jugadors del club, Teo Soler i Pol Prat, van ser inclosos en el set ideal del torneig. El juvenil femení també va participar en aquesta cita de la Costa Brava. L’equip entrenat per Xavi Pérez va ocupar la cinquena posició en superar el CN Sant Feliu en el partit final per 8 gols a 6.

 

Christmas Cup

 

Durant les festes de Nadal, el CN Terrassa també ha estat present en la Christmas Cup, que va desenvolupar-se entre el 27 i el 29 de desembre. L’aleví masculí i l’aleví femení van competir a les instal·lacions del CN Sabadell i van ocupar la cinquena i la setena posició, respectivament. Així mateix, el benjamí masculí i el benjamí femení van jugar al CN Molins de Rei i van classificar-se en setè i vint-i-tresè lloc, respectivament.

Força, Terrassa!

Aplicació

Descarrega l’aplicació Mi Club Online al teu mòbil. Un cop instal·lada, escaneja el següent codi QR quan t’ho sol·liciti. D’aquesta manera, es carregarà l’àrea de socis/es del club i podràs iniciar sessió amb el teu codi d’usuari i contrasenya (prem aquí si has oblidat alguna d’aquestes dades).

Codi: GkYTJ1Ir56

POLÍTICA DE PROTECCIÓ DE DADES

L’informem que, en compliment del que preveu la normativa aplicable en matèria de protecció de dades de caràcter personal (Reglament Europeu de Protecció de Dades (UE 2016/679) i Llei Orgànica 3/2018, de 5 de desembre, de Protecció de Dades Personals i garantia dels drets digitals), les dades sol·licitades en quants formularis o espais en què es requereixi la seva identificació dins de la present pàgina web passaran a formar part d’un fitxer titularitat i responsabilitat de CLUB NATACIÓ TERRASSA, amb domicili a Avinguda de l’Abat Marcet, s/n · 08225 · Terrassa, i proveïda de CIF G08360463, Club privat inscrit en el Registre de Clubs i Associacions Esportives, amb el número 3163. L’ús d’aquest lloc web implica l’acceptació d’aquests termes. Si no està d’acord amb ells, li preguem que no utilitzi aquest lloc web.

Informació bàsica de Protecció de Dades
ResponsableCLUB NATACIÓ TERRASSA
FinalitatRecollida de dades amb formulari de contacte
LegitimacióConsentiment explícit de l’interessat/da
DestinatarisNo se cediran dades a tercers, excepte obligació legal
DretsAccés, rectificació, supressió, oposició, portabilitat, limitació del tractament, i dret d’oposició a les decisions automatitzades (Clica aquí per sol·licitud de Drets ARCOPOL)
Informació addicionalPot accedir al detall de la Política de privacitat completa del Club Natació Terrassa a través del següent enllaç

El soci / usuari coneix i consent el tractament de les seves dades per a les finalitats descrites, i en aquells casos que es requereixi el seu consentiment, podrà exercir els seus drets d’accés, rectificació, supressió (“dret a l’oblit”), oposició, portabilitat, limitació del tractament, i dret d’oposició a les decisions automatitzades (drets ARCOPOL) recollits al Reglament (UE) 2016/679 relatiu a la protecció de les persones físiques pel que fa al tractament de dades personals i a la lliure circulació d’aquestes dades, a traves de l’espai web: https://clubnatacioterrassa.cat/club/proteccio-de-dades/, o bé exercir els seus drets per comunicació postal, per correu ordinari a l’adreça Avinguda de l’Abat Marcet, s/n · 08225 · Terrassa.

Els afectats també poden realitzar una reclamació davant l’Autoritat Catalana de Protecció de Dades (APDCAT) o de l’Agència Espanyola de Protecció de Dades (AEPD).