Logotip del Club Natació Terrassa
Logotip del Club Natació Terrassa

Club Natació Terrassa

Seccions
Bàsquet

El jugador del Barça Lassa…

Premsa Club Natació Terrassa
Premsa Club Natació Terrassa

El jugador del Barça Lassa Pierre Oriola visita el Campus de Bàsquet  

 

El Campus de Bàsquet del CN Terrassa ha rebut una visita il·lustre aquest matí. El jugador del Barça Lassa Pierre Oriola s’ha entrenat a les instal·lacions del Pla del Bon Aire en companyia del preparador físic de l’equip, el terrassenc Jairo Vázquez, i, posteriorment, ha compartit una estona amb els nens i nenes que participen en el campus.

Pierre Oriola, nascut a Tàrrega el 25 de setembre de 1992, fa 2,06 metres i ocupa la posició de pivot. En el seu palmarès, destaca la Copa del Rei aconseguida enguany amb el Barça Lassa i el títol de lliga assolit amb el València Bàsquet la temporada 2016-2017, club amb el qual va ser també subcampió de l’Eurocup i de la Copa del Rei. Amb la selecció espanyola, va penjar-se el bronze en l’Eurobàsquet 2017 i en l’Europeu Sub’20 de l’any 2012.

 

Força, Terrassa!

Icona de l'aplicació Mi Club Online

Aplicació

Descarrega l’aplicació Mi Club Online al teu mòbil. Un cop instal·lada, escaneja el següent codi QR quan t’ho sol·liciti. D’aquesta manera, es carregarà l’àrea de socis/es del club i podràs iniciar sessió amb el teu codi d’usuari i contrasenya (prem aquí si has oblidat alguna d’aquestes dades).

Codi: GkYTJ1Ir56

Política de cessió de dades

* Li informem que, en compliment del que preveu la normativa aplicable en matèria de protecció de dades de caràcter personal (Reglament Europeu de Protecció de Dades (UE 2016/679) i Ley Orgánica 3/2018, de 5 de diciembre, de Protección de Datos Personales y garantía de los derechos digitales), les dades sol·licitades en el present document passaran a formar part d’un fitxer titularitat i responsabilitat de CLUB NATACIÓ TERRASSA, amb domicili a Avinguda de l’Abat Marcet, s/n · 08225 · Terrassa, i proveïda de CIF G08360463, Club privat inscrit en el Registre de Clubs i Associacions Esportives, amb el nombre 3163.

Informació bàsica de Protecció de Dades
ResponsableCLUB NATACIÓ TERRASSA
FinalitatRecollida de dades amb formulari de contacte
LegitimacióConsentiment explícit de l’interessat/da
DestinatarisNo se cediran dades a tercers, excepte obligació legal
DretsAccés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea
Informació addicionalPot accedir a la informació detallada de Protecció de Dades a la pagina web del Club, https://clubnatacioterrassa.cat/avis-legal/


El soci / usuari coneix i consent el tractament de les seves dades per a les finalitats descrites, i en aquells casos que es requereixi del seu consentiment,  podrà exercir els seus drets d’accés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea, mitjançant correu electrònic al Delegat de Protecció de Dades a l’adreça rgpd@clubnatacioterrassa.cat, identificant-se com a soci / usuari o representant legal, especificant l’exercici dels seus drets en la seva sol·licitud, o bé exercitar els seus drets per comunicació postal, per correu ordinari a l’adreça (domicili social) anteriorment indicada.