Logotip del Club Natació Terrassa
Logotip del Club Natació Terrassa

Club Natació Terrassa

Seccions
Bàsquet

El jugador de la selecció espanyola de bàsquet en cadira de rodes Jordi Ruiz, al CN Terrassa

Premsa Club Natació Terrassa
Premsa Club Natació Terrassa

El jugador de la selecció espanyola de bàsquet en cadira de rodes Jordi Ruiz s’exercita al CN Terrassa

 

 

El jugador de la selecció espanyola de bàsquet en cadira de rodes Jordi Ruiz està desenvolupant sessions de preparació per als Jocs Paralímpics de Tòquio al pavelló del CN Terrassa de la mà de Raúl Elía, membre del cos tècnic del sènior masculí de bàsquet del club i delegat i cap d’equip de la selecció espanyola de bàsquet en cadira de rodes.

Elía exercirà aquesta funció en el combinat estatal que prendrà part en els Jocs Paralímpics de Tòquio. Serà la seva segona experiència olímpica, atès que ja va formar part del cos tècnic de la selecció espanyola de bàsquet en cadira de rodes als Jocs de Rio 2016.

En finalitzar la sessió d’entrenament d’avui, Ruiz i Elía s’han reunit amb el president del club Joan Herrera i li han lliurat una samarreta de la selecció espanyola tot agraint la bona predisposició del club en la cessió de la instal·lació.

Força, Terrassa!

Icona de l'aplicació Mi Club Online

Aplicació

Descarrega l’aplicació Mi Club Online al teu mòbil. Un cop instal·lada, escaneja el següent codi QR quan t’ho sol·liciti. D’aquesta manera, es carregarà l’àrea de socis/es del club i podràs iniciar sessió amb el teu codi d’usuari i contrasenya (prem aquí si has oblidat alguna d’aquestes dades).

Codi: GkYTJ1Ir56

Política de cessió de dades

* Li informem que, en compliment del que preveu la normativa aplicable en matèria de protecció de dades de caràcter personal (Reglament Europeu de Protecció de Dades (UE 2016/679) i Ley Orgánica 3/2018, de 5 de diciembre, de Protección de Datos Personales y garantía de los derechos digitales), les dades sol·licitades en el present document passaran a formar part d’un fitxer titularitat i responsabilitat de CLUB NATACIÓ TERRASSA, amb domicili a Avinguda de l’Abat Marcet, s/n · 08225 · Terrassa, i proveïda de CIF G08360463, Club privat inscrit en el Registre de Clubs i Associacions Esportives, amb el nombre 3163.

Informació bàsica de Protecció de Dades
ResponsableCLUB NATACIÓ TERRASSA
FinalitatRecollida de dades amb formulari de contacte
LegitimacióConsentiment explícit de l’interessat/da
DestinatarisNo se cediran dades a tercers, excepte obligació legal
DretsAccés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea
Informació addicionalPot accedir a la informació detallada de Protecció de Dades a la pagina web del Club, https://clubnatacioterrassa.cat/avis-legal/


El soci / usuari coneix i consent el tractament de les seves dades per a les finalitats descrites, i en aquells casos que es requereixi del seu consentiment,  podrà exercir els seus drets d’accés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea, mitjançant correu electrònic al Delegat de Protecció de Dades a l’adreça rgpd@clubnatacioterrassa.cat, identificant-se com a soci / usuari o representant legal, especificant l’exercici dels seus drets en la seva sol·licitud, o bé exercitar els seus drets per comunicació postal, per correu ordinari a l’adreça (domicili social) anteriorment indicada.