Logotip del Club Natació Terrassa
Logotip del Club Natació Terrassa
Club Natació Terrassa
Institucional

El futbolista Dani Olmo s’entrena al club

Picture of Premsa Club Natació Terrassa
Premsa Club Natació Terrassa

El futbolista Dani Olmo s’entrena al club

 

 

El futbolista egarenc del RB Leipzig Dani Olmo s’ha entrenat durant tres dies a les instal·lacions del Club Natació Terrassa per tal de mantenir l’estat de forma abans d’afrontar el proper 13 d’agost els quarts de final de la Champions League contra l’Atlético de Madrid a Lisboa.

L’internacional espanyol, de 22 anys, s’ha exercitat en companyia del seu germà Carlos, futbolista del Dinamo de Zagreb, sota les ordres del tècnic del sènior masculí de waterpolo del club Dídac Cobacho, amic de Miquel Olmo, pare dels futbolistes. Cobacho va preparar tres sessions de treball de força del tren superior, que van tenir lloc dimarts, dimecres i avui divendres.

Dani Olmo és, hores d’ara, un dels futbolistes amb més projecció d’Espanya. Va incorporar-se al Dinamo de Zagreb la temporada 2014-2015, club amb el qual va guanyar quatre Lligues, tres Copes i una Supercopa croata. A nivell individual, els anys 2018 i 2019 va ser nomenat millor jugador de la lliga croata. El futbolista terrassenc va fitxar pel RB Leipzig el passat mes de gener durant el mercat d’hivern. El club alemany, que ha finalitzat la Bundesliga en tercera posició, va pagar 30 milions d’euros pel seu traspàs.

Olmo també ha brillat amb la selecció estatal. Va adjudicar-se l’Eurocopa Sub’21 l’any 2019, competició en què va protagonitzar una gran actuació fins al punt de ser escollit millor jugador de la final. El 15 de novembre de 2019 va debutar amb la selecció absoluta en un partit de classificació per a l’Eurocopa 2020 contra Malta, en el qual va marcar el cinquè gol de la victòria per 7 a 0 d’Espanya poc després d’entrar al camp tot substituint Álvaro Morata.

Força, Terrassa!

Aplicació

Descarrega l’aplicació Mi Club Online al teu mòbil. Un cop instal·lada, escaneja el següent codi QR quan t’ho sol·liciti. D’aquesta manera, es carregarà l’àrea de socis/es del club i podràs iniciar sessió amb el teu codi d’usuari i contrasenya (prem aquí si has oblidat alguna d’aquestes dades).

Codi: GkYTJ1Ir56

POLÍTICA DE PROTECCIÓ DE DADES

L’informem que, en compliment del que preveu la normativa aplicable en matèria de protecció de dades de caràcter personal (Reglament Europeu de Protecció de Dades (UE 2016/679) i Llei Orgànica 3/2018, de 5 de desembre, de Protecció de Dades Personals i garantia dels drets digitals), les dades sol·licitades en quants formularis o espais en què es requereixi la seva identificació dins de la present pàgina web passaran a formar part d’un fitxer titularitat i responsabilitat de CLUB NATACIÓ TERRASSA, amb domicili a Avinguda de l’Abat Marcet, s/n · 08225 · Terrassa, i proveïda de CIF G08360463, Club privat inscrit en el Registre de Clubs i Associacions Esportives, amb el número 3163. L’ús d’aquest lloc web implica l’acceptació d’aquests termes. Si no està d’acord amb ells, li preguem que no utilitzi aquest lloc web.

Informació bàsica de Protecció de Dades
ResponsableCLUB NATACIÓ TERRASSA
FinalitatRecollida de dades amb formulari de contacte
LegitimacióConsentiment explícit de l’interessat/da
DestinatarisNo se cediran dades a tercers, excepte obligació legal
DretsAccés, rectificació, supressió, oposició, portabilitat, limitació del tractament, i dret d’oposició a les decisions automatitzades (Clica aquí per sol·licitud de Drets ARCOPOL)
Informació addicionalPot accedir al detall de la Política de privacitat completa del Club Natació Terrassa a través del següent enllaç

El soci / usuari coneix i consent el tractament de les seves dades per a les finalitats descrites, i en aquells casos que es requereixi el seu consentiment, podrà exercir els seus drets d’accés, rectificació, supressió (“dret a l’oblit”), oposició, portabilitat, limitació del tractament, i dret d’oposició a les decisions automatitzades (drets ARCOPOL) recollits al Reglament (UE) 2016/679 relatiu a la protecció de les persones físiques pel que fa al tractament de dades personals i a la lliure circulació d’aquestes dades, a traves de l’espai web: https://clubnatacioterrassa.cat/club/proteccio-de-dades/, o bé exercir els seus drets per comunicació postal, per correu ordinari a l’adreça Avinguda de l’Abat Marcet, s/n · 08225 · Terrassa.

Els afectats també poden realitzar una reclamació davant l’Autoritat Catalana de Protecció de Dades (APDCAT) o de l’Agència Espanyola de Protecció de Dades (AEPD).