Logotip del Club Natació Terrassa
Logotip del Club Natació Terrassa
Club Natació Terrassa
Seccions
Waterpolo

El FTC Telekom Budapest, rival en els quarts de final de l’Euro Cup femenina de waterpolo

Picture of Premsa Club Natació Terrassa
Premsa Club Natació Terrassa

El FTC Telekom Budapest, rival en els quarts de final de l’Euro Cup femenina de waterpolo

 

 

L’anada es disputarà a Terrassa el dissabte 28 de gener i la tornada, el dissabte 11 de febrer a la capital hongaresa

 

 

La Lliga Europea de Natació (LEN) ha donat a conèixer avui el sorteig dels quarts de final de l’Euro Cup femenina de waterpolo. El CN Terrassa ha quedat aparellat amb el FTC Telekom Budapest. El dissabte 28 de gener se celebrarà el xoc d’anada a les instal·lacions de l’Àrea Olímpica, el primer de competició europea femenina de la història del club, mentre que la tornada es desenvoluparà a la capital hongaresa el dissabte 11 de febrer.

 

Tres aparellaments més

 

Els altres tres aparellaments de quarts de final de l’Euro Cup són els següents:

 

UVSE Budapest (Hongria) – Ethnikos Piraeus (Grècia)

NC Vouliagmeni (Grècia) – Tigra ZF Eger (Hongria)

Antenore Plebiscito Padova (Itàlia) – Lille UC (França)

 

Rival dur

 

El tècnic Xavi Pérez entén que, com a segon de grup, qualsevol rival que hagués correspost hagués estat complicat. “No hi havia preferències. Tant Vouliagmeni com Ethnikos com FTC Telekom són grans equips. No hi ha contrincants fàcils a aquestes alçades de la competició”. Quant al planter, Pérez explica que compta amb les internacionals hongareses Greta Gurisatti i Dora Leimeter i amb la internacional francesa Estelle Millot.

L’FTC Telekom Budapest arriba a la cita com a líder del grup B de la primera fase després de derrotar l’UVSE Budapest (8-10), el Mulhouse WP (18-5) i el Grand Nancy (25-9). Prèviament, les hongareses havien disputat dues fases de la Champions League. En la primera fase, havien estat terceres de grup amb nou punts gràcies a les victòries contra el CE Mediterrani (9-7), el Lille UC (18-8) i el Sirens ASC Malta (33-4) i a la derrota contra el Plebiscito Padova (8-13). En la segona fase, van quedar eliminades en perdre contra l’Assolim CN Mataró (8-16), l’Astralpool CN Sabadell (5-10) i el Tigra ZF Eger (12-13).

Força, Terrassa!

Aplicació

Descarrega l’aplicació Mi Club Online al teu mòbil. Un cop instal·lada, escaneja el següent codi QR quan t’ho sol·liciti. D’aquesta manera, es carregarà l’àrea de socis/es del club i podràs iniciar sessió amb el teu codi d’usuari i contrasenya (prem aquí si has oblidat alguna d’aquestes dades).

Codi: GkYTJ1Ir56

POLÍTICA DE PROTECCIÓ DE DADES

L’informem que, en compliment del que preveu la normativa aplicable en matèria de protecció de dades de caràcter personal (Reglament Europeu de Protecció de Dades (UE 2016/679) i Llei Orgànica 3/2018, de 5 de desembre, de Protecció de Dades Personals i garantia dels drets digitals), les dades sol·licitades en quants formularis o espais en què es requereixi la seva identificació dins de la present pàgina web passaran a formar part d’un fitxer titularitat i responsabilitat de CLUB NATACIÓ TERRASSA, amb domicili a Avinguda de l’Abat Marcet, s/n · 08225 · Terrassa, i proveïda de CIF G08360463, Club privat inscrit en el Registre de Clubs i Associacions Esportives, amb el número 3163. L’ús d’aquest lloc web implica l’acceptació d’aquests termes. Si no està d’acord amb ells, li preguem que no utilitzi aquest lloc web.

Informació bàsica de Protecció de Dades
ResponsableCLUB NATACIÓ TERRASSA
FinalitatRecollida de dades amb formulari de contacte
LegitimacióConsentiment explícit de l’interessat/da
DestinatarisNo se cediran dades a tercers, excepte obligació legal
DretsAccés, rectificació, supressió, oposició, portabilitat, limitació del tractament, i dret d’oposició a les decisions automatitzades (Clica aquí per sol·licitud de Drets ARCOPOL)
Informació addicionalPot accedir al detall de la Política de privacitat completa del Club Natació Terrassa a través del següent enllaç

El soci / usuari coneix i consent el tractament de les seves dades per a les finalitats descrites, i en aquells casos que es requereixi el seu consentiment, podrà exercir els seus drets d’accés, rectificació, supressió (“dret a l’oblit”), oposició, portabilitat, limitació del tractament, i dret d’oposició a les decisions automatitzades (drets ARCOPOL) recollits al Reglament (UE) 2016/679 relatiu a la protecció de les persones físiques pel que fa al tractament de dades personals i a la lliure circulació d’aquestes dades, a traves de l’espai web: https://clubnatacioterrassa.cat/club/proteccio-de-dades/, o bé exercir els seus drets per comunicació postal, per correu ordinari a l’adreça Avinguda de l’Abat Marcet, s/n · 08225 · Terrassa.

Els afectats també poden realitzar una reclamació davant l’Autoritat Catalana de Protecció de Dades (APDCAT) o de l’Agència Espanyola de Protecció de Dades (AEPD).