Logotip del Club Natació Terrassa
Club Natació Terrassa
Seccions
Natació

El CN Terrassa tanca…

Premsa Club Natació Terrassa
Premsa Club Natació Terrassa

El CN Terrassa tanca el Campionat de Catalunya Júnior Open d’Estiu amb vuit medalles més

Segon lloc de l’equip masculí i tercer de l’equip femení en la classificació per clubs

 

El CN Terrassa va assolir vuit medalles (dues d’or, tres de plata i tres de bronze) en la tercera i última jornada del Campionat de Catalunya Júnior Open d’Estiu que va celebrar-se a les instal·lacions del CN Mataró. D’aquesta manera, el balanç total del club en la màxima cita catalana puja a vint-i-sis medalles (vuit d’or, onze de plata i set de bronze). Aquests magnífics resultats han situat el CN Terrassa en la segona posició de la classificació masculina per clubs, en el tercer lloc de la classificació femenina i en el quart de la classificació conjunta. La competició va desenvolupar-se en paral·lel al Trofeu Ciutat de Mataró – Memorial Josep Mons, setena i última prova del XIX Circuit Català de Trofeus de Natació-Gran Premi Diputació de Barcelona.

Aida López i Marta San José van brillar en la darrera jornada en penjar-se dues medalles individuals. López va proclamar-se campiona en 200 m lliures femenins 16 anys (2.07.71) i va penjar-se la plata en 1500 m lliures femenins 16 anys (17.03.56). Al seu torn, San José va vèncer els 200 m braça femenins 16 anys (2.38.04) i va obtenir la plata en els 200 m estils femenins 16 anys (2.25.64). Al seu torn, Guillem Lázaro va assolir el bronze en els 1500 m lliures masculins 18 anys (17.01.53), mateix èxit que va sumar Jordi Pérez en els 200 m braça masculins 18 anys (2.25.60).

Els relleus van proporcionar els dos últims podis de la tarda. El relleu masculí de 4×100 m estils, format per Jordi Pérez, Guillem Lázaro, Roger Solé i Víctor de Pablo, va obtenir la plata amb 4.02.24, mentre que el relleu femení de 4×100 m estils, integrat per Judit Molina, Aida López, Georgina Biosca i Marta San José, va aconseguir el bronze amb 4.35.88.

Força, Terrassa!

Icona de l'aplicació Mi Club Online

Aplicació

Descarrega l’aplicació Mi Club Online al teu mòbil. Un cop instal·lada, escaneja el següent codi QR quan t’ho sol·liciti. D’aquesta manera, es carregarà l’àrea de socis/es del club i podràs iniciar sessió amb el teu codi d’usuari i contrasenya (prem aquí si has oblidat alguna d’aquestes dades).

Codi: GkYTJ1Ir56

Política de cessió de dades

* Li informem que, en compliment del que preveu la normativa aplicable en matèria de protecció de dades de caràcter personal (Reglament Europeu de Protecció de Dades (UE 2016/679) i Ley Orgánica 3/2018, de 5 de diciembre, de Protección de Datos Personales y garantía de los derechos digitales), les dades sol·licitades en el present document passaran a formar part d’un fitxer titularitat i responsabilitat de CLUB NATACIÓ TERRASSA, amb domicili a Avinguda de l’Abat Marcet, s/n · 08225 · Terrassa, i proveïda de CIF G08360463, Club privat inscrit en el Registre de Clubs i Associacions Esportives, amb el nombre 3163.

Informació bàsica de Protecció de Dades
ResponsableCLUB NATACIÓ TERRASSA
FinalitatRecollida de dades amb formulari de contacte
LegitimacióConsentiment explícit de l’interessat/da
DestinatarisNo se cediran dades a tercers, excepte obligació legal
DretsAccés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea
Informació addicionalPot accedir a la informació detallada de Protecció de Dades a la pagina web del Club, https://clubnatacioterrassa.cat/avis-legal/


El soci / usuari coneix i consent el tractament de les seves dades per a les finalitats descrites, i en aquells casos que es requereixi del seu consentiment,  podrà exercir els seus drets d’accés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea, mitjançant correu electrònic al Delegat de Protecció de Dades a l’adreça rgpd@clubnatacioterrassa.cat, identificant-se com a soci / usuari o representant legal, especificant l’exercici dels seus drets en la seva sol·licitud, o bé exercitar els seus drets per comunicació postal, per correu ordinari a l’adreça (domicili social) anteriorment indicada.