Logotip del Club Natació Terrassa
Logotip del Club Natació Terrassa
Club Natació Terrassa
Seccions
Natació

3 medalles a Sant Feliu

Picture of Premsa Club Natació Terrassa
Premsa Club Natació Terrassa

Tres medalles en la VIII Copa Marnaton eDreams de Sant Feliu de Guíxols de natació en aigües obertes

 

 

El CN Terrassa va aconseguir tres medalles en la quarta prova de la VIII Copa Marnaton eDreams de natació en aigües obertes que va celebrar-se dissabte  passat a Sant Feliu de Guíxols sobre diverses distàncies (12 quilòmetres, 6 quilòmetres i 1,5 quilòmetres). La Copa Marnaton consta d’una prova més, que tindrà lloc a Cadaqués el 14 de setembre.

 

Victòria de Carla Campo i segon lloc d’Albert Puig en la prova curta

 

Carla Campo va guanyar la prova femenina d’1,5 quilòmetres amb una marca de 23’06”, tot superant Mariona Bosch, segona amb 27’14”, i Laura Alcázar, tercera amb 27’41”. El club va comptar amb tres representants més, Isabel Ortega, que va acabar vuitena de la general i tercera de la categoria +40 (28’33”); Mariona Permanyer, 30a amb 34’27”; i Esther Alastuey, 62a amb 40’22”.

En la prova masculina de la mateixa distància, Albert Puig va obtenir el segon lloc amb una marca de 23’06”, només per darrere de Javier Navarro, guanyador amb 21’44”. El tercer lloc va correspondre a Joel Blanca amb 23’09”. Al seu torn, Rafael Busom va ocupar la 56a plaça amb 35’18”, mentre que Daniel Garcia va classificar-se 87è amb 37’47”.

 

Mario Guillén, tercer en la prova de 12 quilòmetres

El tercer podi local va arribar en la prova de 12 quilòmetres, en què Mario Guillén va aconseguir el tercer lloc amb una marca de 3h54’31”. El triomf va recaure en Rafael Cabanillas, amb 3h49’00”, i Guillermo Matas va acabar segon amb 3h54’28”. En aquesta mateixa prova, Jonathan Ortiz va ser 91è amb 4h50’25”.

Finalment, en la prova de 6 quilòmetres, Sonia Rojas va ser sisena en la general femenina i tercera en la categoria +30 amb un temps d’1h31’58”. En categoria masculina, Marià Guàrdia va ocupar la setena plaça de la general i la tercera de la categoria +40 amb un registre d’1h21’07”. Félix Merchant va finalitzar en la posició 181 amb 2h00’04”.

Força, Terrassa!

Aplicació

Descarrega l’aplicació Mi Club Online al teu mòbil. Un cop instal·lada, escaneja el següent codi QR quan t’ho sol·liciti. D’aquesta manera, es carregarà l’àrea de socis/es del club i podràs iniciar sessió amb el teu codi d’usuari i contrasenya (prem aquí si has oblidat alguna d’aquestes dades).

Codi: GkYTJ1Ir56

POLÍTICA DE PROTECCIÓ DE DADES

L’informem que, en compliment del que preveu la normativa aplicable en matèria de protecció de dades de caràcter personal (Reglament Europeu de Protecció de Dades (UE 2016/679) i Llei Orgànica 3/2018, de 5 de desembre, de Protecció de Dades Personals i garantia dels drets digitals), les dades sol·licitades en quants formularis o espais en què es requereixi la seva identificació dins de la present pàgina web passaran a formar part d’un fitxer titularitat i responsabilitat de CLUB NATACIÓ TERRASSA, amb domicili a Avinguda de l’Abat Marcet, s/n · 08225 · Terrassa, i proveïda de CIF G08360463, Club privat inscrit en el Registre de Clubs i Associacions Esportives, amb el número 3163. L’ús d’aquest lloc web implica l’acceptació d’aquests termes. Si no està d’acord amb ells, li preguem que no utilitzi aquest lloc web.

Informació bàsica de Protecció de Dades
ResponsableCLUB NATACIÓ TERRASSA
FinalitatRecollida de dades amb formulari de contacte
LegitimacióConsentiment explícit de l’interessat/da
DestinatarisNo se cediran dades a tercers, excepte obligació legal
DretsAccés, rectificació, supressió, oposició, portabilitat, limitació del tractament, i dret d’oposició a les decisions automatitzades (Clica aquí per sol·licitud de Drets ARCOPOL)
Informació addicionalPot accedir al detall de la Política de privacitat completa del Club Natació Terrassa a través del següent enllaç

El soci / usuari coneix i consent el tractament de les seves dades per a les finalitats descrites, i en aquells casos que es requereixi el seu consentiment, podrà exercir els seus drets d’accés, rectificació, supressió (“dret a l’oblit”), oposició, portabilitat, limitació del tractament, i dret d’oposició a les decisions automatitzades (drets ARCOPOL) recollits al Reglament (UE) 2016/679 relatiu a la protecció de les persones físiques pel que fa al tractament de dades personals i a la lliure circulació d’aquestes dades, a traves de l’espai web: https://clubnatacioterrassa.cat/club/proteccio-de-dades/, o bé exercir els seus drets per comunicació postal, per correu ordinari a l’adreça Avinguda de l’Abat Marcet, s/n · 08225 · Terrassa.

Els afectats també poden realitzar una reclamació davant l’Autoritat Catalana de Protecció de Dades (APDCAT) o de l’Agència Espanyola de Protecció de Dades (AEPD).