Logotip del Club Natació Terrassa
Club Natació Terrassa
Seccions
Patinatge

Setze podis en patinatge

Premsa Club Natació Terrassa
Premsa Club Natació Terrassa

El CN Terrassa suma setze podis en el VII Trofeu de Patinatge Artístic

 

El Club Natació Terrassa va organitzar el cap de setmana passat el VII Trofeu de Patinatge Artístic, una competició que va aplegar 300 patinadors d’11 clubs diferents i que va celebrar-se al Pavelló Municipal de La Maurina. Al marge dels representants locals, van intervenir patinadors del CPA Mollet, del CP Sant Quirze, del CPA Ciutat de Terrassa, del CPA Matadepera, del CPA Tona, del CP Bigues i Riells, del CPA Olesa, del CPA Diadema Corbera, del CP Ametlla del Vallès, del CPA Sant Celoni, del CPA Molins de Rei i del CPA Viladecavalls. L’esdeveniment, com és habitual, va gaudir d’una magnífica afluència de públic.

Els representants locals van obtenir un total de setze podis. En categoria cadet femení, Sonia Onandia va imposar-se, mentre que Diana Vásquez va finalitzar tercera. El club va sumar dos triomfs més de la mà d’Aleix Bou en cadet masculí i Núria Ponce en cadet B. En iniciació A, Abril Tejedor va ser segona, just per davant de la seva companya Edurne Montes. El CN Terrassa també va sumar dues medalles en la categoria benjamí, en la qual Carla Pérez va classificar-se segona i Berta Busqué, tercera.

Completen la llista de podis Martina Sánchez, segona en premini; Luisa Jiménez, segona en juvenil; Laura Lao, tercera en iniciació C menors; Marta Pérez, tercera en iniciació B menors; Natalia Garrido, tercera en certificat -1; Paula Marina, tercera en certificat; Lucía Santillana, tercera en aleví; i Lara Heras, tercera en infantil.

Finalment, cal subratllar les quartes posicions de Leire Peña en categoria premini, de Nerea López en iniciació D majors, de Daniela Pérez en iniciació C menors i de Nerea Nevado en cadet, i les cinquenes places de Tanit Barceló en premini, de Martina Gómez en mini, de Sara Lao en iniciació A i de Júlia Busqué en infantil.

Força, Terrassa!

Icona de l'aplicació Mi Club Online

Aplicació

Descarrega l’aplicació Mi Club Online al teu mòbil. Un cop instal·lada, escaneja el següent codi QR quan t’ho sol·liciti. D’aquesta manera, es carregarà l’àrea de socis/es del club i podràs iniciar sessió amb el teu codi d’usuari i contrasenya (prem aquí si has oblidat alguna d’aquestes dades).

Codi: GkYTJ1Ir56

Política de cessió de dades

* Li informem que, en compliment del que preveu la normativa aplicable en matèria de protecció de dades de caràcter personal (Reglament Europeu de Protecció de Dades (UE 2016/679) i Ley Orgánica 3/2018, de 5 de diciembre, de Protección de Datos Personales y garantía de los derechos digitales), les dades sol·licitades en el present document passaran a formar part d’un fitxer titularitat i responsabilitat de CLUB NATACIÓ TERRASSA, amb domicili a Avinguda de l’Abat Marcet, s/n · 08225 · Terrassa, i proveïda de CIF G08360463, Club privat inscrit en el Registre de Clubs i Associacions Esportives, amb el nombre 3163.

Informació bàsica de Protecció de Dades
ResponsableCLUB NATACIÓ TERRASSA
FinalitatRecollida de dades amb formulari de contacte
LegitimacióConsentiment explícit de l’interessat/da
DestinatarisNo se cediran dades a tercers, excepte obligació legal
DretsAccés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea
Informació addicionalPot accedir a la informació detallada de Protecció de Dades a la pagina web del Club, https://clubnatacioterrassa.cat/avis-legal/


El soci / usuari coneix i consent el tractament de les seves dades per a les finalitats descrites, i en aquells casos que es requereixi del seu consentiment,  podrà exercir els seus drets d’accés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea, mitjançant correu electrònic al Delegat de Protecció de Dades a l’adreça rgpd@clubnatacioterrassa.cat, identificant-se com a soci / usuari o representant legal, especificant l’exercici dels seus drets en la seva sol·licitud, o bé exercitar els seus drets per comunicació postal, per correu ordinari a l’adreça (domicili social) anteriorment indicada.