Logotip del Club Natació Terrassa
Logotip del Club Natació Terrassa
Club Natació Terrassa
Seccions
Natació

Balanç de deu medalles…

Picture of Premsa Club Natació Terrassa
Premsa Club Natació Terrassa

Balanç de deu medalles en la segona jornada del Campionat de Catalunya Júnior Open d’Estiu

 

El CN Terrassa va aconseguir deu medalles (tres d’or, quatre de plata i tres de bronze) en la segona jornada del Campionat de Catalunya Júnior Open d’Estiu que s’està celebrant a les instal·lacions del CN Mataró. La competició s’està desenvolupant en paral·lel al Trofeu Ciutat de Mataró – Memorial Josep Mons, setena i última prova del XIX Circuit Català de Trofeus de Natació-Gran Premi Diputació de Barcelona.

Aida López va proclamar-se campiona dels 200 m papallona femenins 16 anys (2.17.92), mateix èxit que van assolir Marta San José en els 400 m estils femenins 16 anys (5.08.19) i Guillem Lázaro en els 200 m papallona masculins 18 anys (2.06.17). López i San José van arrodonir la seva actuació amb una segona medalla en proves individuals, en aquest cas, de plata, en 800 m lliures femenins 16 anys (9.01.03) i en 50 m braça femenins 16 anys (34.75), respectivament. En la categoria 18 anys, Jordi Pérez també va sumar dos podis. Va obtenir la plata en 50 m braça masculins (30.88) i el bronze en 100 m lliures masculins (53.93). Així mateix, Gabriel Pastor va assolir el bronze en els 400 m estils masculins 18 anys (4.46.12).

Els relleus van proporcionar els dos darrers podis de la tarda. El relleu masculí de 4×200 m lliures, format per Jordi Pérez, Guillem Lázaro, Roger Solé i Víctor de Pablo, va obtenir la plata amb 7.57.19, mentre que el relleu femení de 4×200 m lliures, integrat per Judit Molina, Aida López, Judith Llamas i Marta San José, va aconseguir el bronze amb 8.58.80.

Força, Terrassa!

Aplicació

Descarrega l’aplicació Mi Club Online al teu mòbil. Un cop instal·lada, escaneja el següent codi QR quan t’ho sol·liciti. D’aquesta manera, es carregarà l’àrea de socis/es del club i podràs iniciar sessió amb el teu codi d’usuari i contrasenya (prem aquí si has oblidat alguna d’aquestes dades).

Codi: GkYTJ1Ir56

POLÍTICA DE PROTECCIÓ DE DADES

L’informem que, en compliment del que preveu la normativa aplicable en matèria de protecció de dades de caràcter personal (Reglament Europeu de Protecció de Dades (UE 2016/679) i Llei Orgànica 3/2018, de 5 de desembre, de Protecció de Dades Personals i garantia dels drets digitals), les dades sol·licitades en quants formularis o espais en què es requereixi la seva identificació dins de la present pàgina web passaran a formar part d’un fitxer titularitat i responsabilitat de CLUB NATACIÓ TERRASSA, amb domicili a Avinguda de l’Abat Marcet, s/n · 08225 · Terrassa, i proveïda de CIF G08360463, Club privat inscrit en el Registre de Clubs i Associacions Esportives, amb el número 3163. L’ús d’aquest lloc web implica l’acceptació d’aquests termes. Si no està d’acord amb ells, li preguem que no utilitzi aquest lloc web.

Informació bàsica de Protecció de Dades
ResponsableCLUB NATACIÓ TERRASSA
FinalitatRecollida de dades amb formulari de contacte
LegitimacióConsentiment explícit de l’interessat/da
DestinatarisNo se cediran dades a tercers, excepte obligació legal
DretsAccés, rectificació, supressió, oposició, portabilitat, limitació del tractament, i dret d’oposició a les decisions automatitzades (Clica aquí per sol·licitud de Drets ARCOPOL)
Informació addicionalPot accedir al detall de la Política de privacitat completa del Club Natació Terrassa a través del següent enllaç

El soci / usuari coneix i consent el tractament de les seves dades per a les finalitats descrites, i en aquells casos que es requereixi el seu consentiment, podrà exercir els seus drets d’accés, rectificació, supressió (“dret a l’oblit”), oposició, portabilitat, limitació del tractament, i dret d’oposició a les decisions automatitzades (drets ARCOPOL) recollits al Reglament (UE) 2016/679 relatiu a la protecció de les persones físiques pel que fa al tractament de dades personals i a la lliure circulació d’aquestes dades, a traves de l’espai web: https://clubnatacioterrassa.cat/club/proteccio-de-dades/, o bé exercir els seus drets per comunicació postal, per correu ordinari a l’adreça Avinguda de l’Abat Marcet, s/n · 08225 · Terrassa.

Els afectats també poden realitzar una reclamació davant l’Autoritat Catalana de Protecció de Dades (APDCAT) o de l’Agència Espanyola de Protecció de Dades (AEPD).