Logotip del Club Natació Terrassa
Logotip del Club Natació Terrassa
Club Natació Terrassa
Seccions
Natació

Cinc medalles en la primera jornada de l’Open Internacional Catalunya de natació

Premsa Club Natació Terrassa
Premsa Club Natació Terrassa

Cinc medalles en la primera jornada de l’Open Internacional Catalunya de natació

 

 

Miguel Durán i Guillem Ramia, or i bronze en 200 m lliures masculins

 

Alejandro Calderón, or en 50 m papallona

 

Or per al relleu masculí de 4×100 m lliures

 

Plata per al relleu femení de 4×100 m lliures

 

 

 

El Club Natació Terrassa ha assolit cinc medalles (tres d’or, una de plata i una de bronze) en la primera jornada de finals de l’Open Internacional Catalunya de natació que s’ha celebrat aquesta tarda a les instal·lacions de l’Àrea Olímpica.

Els 200 m lliures masculins han proporcionat dos podis a la delegació local. Miguel Durán s’ha adjudicat el títol amb un registre d’1.51.96, mentre que Guillem Ramia ha obtingut el bronze amb 1.54.41. El club ha classificat un tercer nedador en aquesta final, Ferran Siré, que ha acabat quart amb 1.54. 56.

L’altre or en una prova individual ha arribat de la mà d’Alejandro Calderón, campió dels 50 m papallona amb un crono de 24.76. Ferran Siré ha estat novè  amb 26.11.

Els relleus 4×100 m lliures han aportat els altres dos podis de la tarda. El quartet masculí, format per Francho Artal, Alejandro Calderón, Miguel Durán i Guillem Ramia, s’ha imposat amb una marca de 3.28.19. Al seu torn, el quartet femení, integrat per Esther Morillo, Carla Seco, Gisela Guerrero i Andrea Feng Prades, s’ha penjat la plata amb 3.56.24.

 

Set places de finalista A

 

Al marge de les medalles, el club ha acumulat set places de finalista A. Al marge de les dues esmentades de Ferran Siré, Carla Seco (1.05.37) , Andrea Feng Prades (1.05.57) i Amy Lee Tomás (1.09.31) han estat cinquena, sisena i novena, respectivament en els 100 m esquena femenins. Prades ha repetit plaça de finalista en els 50 m papallona femenins, en què ha estat vuitena amb 29.00. Finalment, Genís Armengol s’ha classificat desè en 200 m braça masculins amb 2.29.32.

 

Triplet en natació adaptada

 

Així mateix, cal destacar que el CN Terrassa ha copat el podi en els 100 m esquena de natació adaptada. Àlex Villarejo ha vençut amb 1.09.11, per davant de José Luis Corredera, plata amb 1.23.22, i d’Àlex Sánchez, bronze amb 1.42.87.

Força, Terrassa!

Icona de l'aplicació Mi Club Online

Aplicació

Descarrega l’aplicació Mi Club Online al teu mòbil. Un cop instal·lada, escaneja el següent codi QR quan t’ho sol·liciti. D’aquesta manera, es carregarà l’àrea de socis/es del club i podràs iniciar sessió amb el teu codi d’usuari i contrasenya (prem aquí si has oblidat alguna d’aquestes dades).

Codi: GkYTJ1Ir56

Política de cessió de dades

* Li informem que, en compliment del que preveu la normativa aplicable en matèria de protecció de dades de caràcter personal (Reglament Europeu de Protecció de Dades (UE 2016/679) i Ley Orgánica 3/2018, de 5 de diciembre, de Protección de Datos Personales y garantía de los derechos digitales), les dades sol·licitades en el present document passaran a formar part d’un fitxer titularitat i responsabilitat de CLUB NATACIÓ TERRASSA, amb domicili a Avinguda de l’Abat Marcet, s/n · 08225 · Terrassa, i proveïda de CIF G08360463, Club privat inscrit en el Registre de Clubs i Associacions Esportives, amb el nombre 3163.

Informació bàsica de Protecció de Dades
ResponsableCLUB NATACIÓ TERRASSA
FinalitatRecollida de dades amb formulari de contacte
LegitimacióConsentiment explícit de l’interessat/da
DestinatarisNo se cediran dades a tercers, excepte obligació legal
DretsAccés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea
Informació addicionalPot accedir a la informació detallada de Protecció de Dades a la pagina web del Club, https://clubnatacioterrassa.cat/avis-legal/


El soci / usuari coneix i consent el tractament de les seves dades per a les finalitats descrites, i en aquells casos que es requereixi del seu consentiment,  podrà exercir els seus drets d’accés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea, mitjançant correu electrònic al Delegat de Protecció de Dades a l’adreça rgpd@clubnatacioterrassa.cat, identificant-se com a soci / usuari o representant legal, especificant l’exercici dels seus drets en la seva sol·licitud, o bé exercitar els seus drets per comunicació postal, per correu ordinari a l’adreça (domicili social) anteriorment indicada.