Logotip del Club Natació Terrassa
Club Natació Terrassa
Seccions
Natació

El CN Terrassa sisè en el Campionat d’Espanya absolut de natació de persones amb discapacitat

Premsa Club Natació Terrassa
Premsa Club Natació Terrassa
  • Mario Guillén bat el rècord d’Espanya de 400 m lliures S16 rebaixant la marca 6 segons

El Club Natació Terrassa de natació adaptada va participar en el Campionat d’Espanya de persones amb discapacitat que es va celebrar a les piscines del Complex Esportiu de la ciutat de Cadiz el passat cap de setmana. Els nedadors i nedadores egarencs van fer una brillant actuació, i es va reflectir en el sisè lloc assolit en la classificació per clubs. A més a més, el conjunt egarenc es va penjar un total de deu medalles: nou individuals i una en relleus.

Cal destacar que Mario Guillén va tornar a batre el rècord d’Espanya en el 400m lliures S16 rebaixant la marca 6 segons.

Sarai Gascón va brillar en penjar-se un total de quatre medalles individuals: una d’or, una de plata i dues de bronze. Gascón, va assolir la tercera posició en el 50m lliure, amb un temps de 29.54, així com en el 100m lliure que ho va fer amb un total de 1:04.24. Gascón, es va adjudicar la segona posició en els 100m braça amb un temps de 1:22.02 i va penjar-se l’or en els 100m papallona fent-ho amb 1:11.08. El seu cinquè podi va arribar en el relleu 4×100 lliures mixt. El quartet format per Sarai Gascón, Tamara Campos, Jose Luis Corredera i Àlex Sanchez va obtenir el bronze amb un temps de 5:03.91.

Així mateix, cal destacar l’actuació d’Àlex Villarejo, que va aconseguir un total de cinc medalles: una d’or i quatre de bronze. Villarejo va penjar-se el bronze en 50m braça amb un temps de 33.01. També, va assolir la mateixa posició en 200m estils amb un temps de 2:22:39 i en els 100m braça, fent un temps de 1:13.44. En els 100m lliure va penjar-se el bronze amb un temps de 56.37. Villarejo, va guanyar l’or en els 100m esquena, amb una marca de 1:06.17.

Força, Terrassa!

Icona de l'aplicació Mi Club Online

Aplicació

Descarrega l’aplicació Mi Club Online al teu mòbil. Un cop instal·lada, escaneja el següent codi QR quan t’ho sol·liciti. D’aquesta manera, es carregarà l’àrea de socis/es del club i podràs iniciar sessió amb el teu codi d’usuari i contrasenya (prem aquí si has oblidat alguna d’aquestes dades).

Codi: GkYTJ1Ir56

Política de cessió de dades

* Li informem que, en compliment del que preveu la normativa aplicable en matèria de protecció de dades de caràcter personal (Reglament Europeu de Protecció de Dades (UE 2016/679) i Ley Orgánica 3/2018, de 5 de diciembre, de Protección de Datos Personales y garantía de los derechos digitales), les dades sol·licitades en el present document passaran a formar part d’un fitxer titularitat i responsabilitat de CLUB NATACIÓ TERRASSA, amb domicili a Avinguda de l’Abat Marcet, s/n · 08225 · Terrassa, i proveïda de CIF G08360463, Club privat inscrit en el Registre de Clubs i Associacions Esportives, amb el nombre 3163.

Informació bàsica de Protecció de Dades
ResponsableCLUB NATACIÓ TERRASSA
FinalitatRecollida de dades amb formulari de contacte
LegitimacióConsentiment explícit de l’interessat/da
DestinatarisNo se cediran dades a tercers, excepte obligació legal
DretsAccés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea
Informació addicionalPot accedir a la informació detallada de Protecció de Dades a la pagina web del Club, https://clubnatacioterrassa.cat/avis-legal/


El soci / usuari coneix i consent el tractament de les seves dades per a les finalitats descrites, i en aquells casos que es requereixi del seu consentiment,  podrà exercir els seus drets d’accés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea, mitjançant correu electrònic al Delegat de Protecció de Dades a l’adreça rgpd@clubnatacioterrassa.cat, identificant-se com a soci / usuari o representant legal, especificant l’exercici dels seus drets en la seva sol·licitud, o bé exercitar els seus drets per comunicació postal, per correu ordinari a l’adreça (domicili social) anteriorment indicada.