Logotip del Club Natació Terrassa
Logotip del Club Natació Terrassa
Club Natació Terrassa
Seccions
Frontenis

El CN Terrassa s’imposa…

Picture of Premsa Club Natació Terrassa
Premsa Club Natació Terrassa

El CN Terrassa s’imposa en les tres categories del II Open de Frontennis

 

Les instal·lacions del Pla del Bon Aire del Club Natació Terrassa van acollir dissabte el II Open de Frontennis puntuable per al Campionat de Catalunya en modalitat olímpica i el Torneig Infantil Pilota Penn 2018 que organitza el club anualment. La competició va esdevenir un èxit de participació, atès que va aplegar un total de vint-i-dues parelles, catorze en l’Open i vuit en el torneig infantil.

La jornada va ser rodona per al club, ja que es va adjudicar el triomf tant en les dues categories de l’Open com en la competició infantil. En Primera Categoria, Pol Dalmases i Ferran Cantariño van vèncer a la final Xavier Dalmases, que va haver de jugar sol per lesió del seu company en el xoc de semifinals. Malgrat les circumstàncies, el matx va ser prou intens i es va acabar decantant del costat de Dalmases i Cantariño per 25 a 15.

Així mateix, en Segona Categoria, el triomf va recaure, contra tot pronòstic, en la parella formada per Biel Vaghi i Víctor Modenes, que van batre en la final Joan Barniol (Club Berga) i Juanma Niebla (Clot) per 25 a 18.

Finalment, Biel Vaghi, del CN Terrassa, i Zoe Tiburcio, del Club Pelotari Santa Coloma, van guanyar el Torneig Infantil en superar Víctor Modenes i Javier Alarcón, també del club, per 25 a 19.

 

Biel Vaghi, cinquè en el Campionat d’Espanya en Edat Escolar per Federacions

 

D’altra banda, Biel Vaghi va obtenir el cinquè lloc en el Campionat d’Espanya en Edat Escolar per Federacions que va celebrar-se a Íscar (Valladolid) la setmana passada. Seguidament, el jugador terrassenc va prendre part en el Abierto de Laguna de Duero (Valladolid), en el qual va ser tercer en categoria infantil.

Força, Terrassa!

Aplicació

Descarrega l’aplicació Mi Club Online al teu mòbil. Un cop instal·lada, escaneja el següent codi QR quan t’ho sol·liciti. D’aquesta manera, es carregarà l’àrea de socis/es del club i podràs iniciar sessió amb el teu codi d’usuari i contrasenya (prem aquí si has oblidat alguna d’aquestes dades).

Codi: GkYTJ1Ir56

POLÍTICA DE PROTECCIÓ DE DADES

L’informem que, en compliment del que preveu la normativa aplicable en matèria de protecció de dades de caràcter personal (Reglament Europeu de Protecció de Dades (UE 2016/679) i Llei Orgànica 3/2018, de 5 de desembre, de Protecció de Dades Personals i garantia dels drets digitals), les dades sol·licitades en quants formularis o espais en què es requereixi la seva identificació dins de la present pàgina web passaran a formar part d’un fitxer titularitat i responsabilitat de CLUB NATACIÓ TERRASSA, amb domicili a Avinguda de l’Abat Marcet, s/n · 08225 · Terrassa, i proveïda de CIF G08360463, Club privat inscrit en el Registre de Clubs i Associacions Esportives, amb el número 3163. L’ús d’aquest lloc web implica l’acceptació d’aquests termes. Si no està d’acord amb ells, li preguem que no utilitzi aquest lloc web.

Informació bàsica de Protecció de Dades
ResponsableCLUB NATACIÓ TERRASSA
FinalitatRecollida de dades amb formulari de contacte
LegitimacióConsentiment explícit de l’interessat/da
DestinatarisNo se cediran dades a tercers, excepte obligació legal
DretsAccés, rectificació, supressió, oposició, portabilitat, limitació del tractament, i dret d’oposició a les decisions automatitzades (Clica aquí per sol·licitud de Drets ARCOPOL)
Informació addicionalPot accedir al detall de la Política de privacitat completa del Club Natació Terrassa a través del següent enllaç

El soci / usuari coneix i consent el tractament de les seves dades per a les finalitats descrites, i en aquells casos que es requereixi el seu consentiment, podrà exercir els seus drets d’accés, rectificació, supressió (“dret a l’oblit”), oposició, portabilitat, limitació del tractament, i dret d’oposició a les decisions automatitzades (drets ARCOPOL) recollits al Reglament (UE) 2016/679 relatiu a la protecció de les persones físiques pel que fa al tractament de dades personals i a la lliure circulació d’aquestes dades, a traves de l’espai web: https://clubnatacioterrassa.cat/club/proteccio-de-dades/, o bé exercir els seus drets per comunicació postal, per correu ordinari a l’adreça Avinguda de l’Abat Marcet, s/n · 08225 · Terrassa.

Els afectats també poden realitzar una reclamació davant l’Autoritat Catalana de Protecció de Dades (APDCAT) o de l’Agència Espanyola de Protecció de Dades (AEPD).