Logotip del Club Natació Terrassa
Logotip del Club Natació Terrassa

Club Natació Terrassa

Seccions
Frontenis

El CN Terrassa s’imposa…

Premsa Club Natació Terrassa
Premsa Club Natació Terrassa

El CN Terrassa s’imposa en les tres categories del II Open de Frontennis

 

Les instal·lacions del Pla del Bon Aire del Club Natació Terrassa van acollir dissabte el II Open de Frontennis puntuable per al Campionat de Catalunya en modalitat olímpica i el Torneig Infantil Pilota Penn 2018 que organitza el club anualment. La competició va esdevenir un èxit de participació, atès que va aplegar un total de vint-i-dues parelles, catorze en l’Open i vuit en el torneig infantil.

La jornada va ser rodona per al club, ja que es va adjudicar el triomf tant en les dues categories de l’Open com en la competició infantil. En Primera Categoria, Pol Dalmases i Ferran Cantariño van vèncer a la final Xavier Dalmases, que va haver de jugar sol per lesió del seu company en el xoc de semifinals. Malgrat les circumstàncies, el matx va ser prou intens i es va acabar decantant del costat de Dalmases i Cantariño per 25 a 15.

Així mateix, en Segona Categoria, el triomf va recaure, contra tot pronòstic, en la parella formada per Biel Vaghi i Víctor Modenes, que van batre en la final Joan Barniol (Club Berga) i Juanma Niebla (Clot) per 25 a 18.

Finalment, Biel Vaghi, del CN Terrassa, i Zoe Tiburcio, del Club Pelotari Santa Coloma, van guanyar el Torneig Infantil en superar Víctor Modenes i Javier Alarcón, també del club, per 25 a 19.

 

Biel Vaghi, cinquè en el Campionat d’Espanya en Edat Escolar per Federacions

 

D’altra banda, Biel Vaghi va obtenir el cinquè lloc en el Campionat d’Espanya en Edat Escolar per Federacions que va celebrar-se a Íscar (Valladolid) la setmana passada. Seguidament, el jugador terrassenc va prendre part en el Abierto de Laguna de Duero (Valladolid), en el qual va ser tercer en categoria infantil.

Força, Terrassa!

Icona de l'aplicació Mi Club Online

Aplicació

Descarrega l’aplicació Mi Club Online al teu mòbil. Un cop instal·lada, escaneja el següent codi QR quan t’ho sol·liciti. D’aquesta manera, es carregarà l’àrea de socis/es del club i podràs iniciar sessió amb el teu codi d’usuari i contrasenya (prem aquí si has oblidat alguna d’aquestes dades).

Codi: GkYTJ1Ir56

Política de cessió de dades

* Li informem que, en compliment del que preveu la normativa aplicable en matèria de protecció de dades de caràcter personal (Reglament Europeu de Protecció de Dades (UE 2016/679) i Ley Orgánica 3/2018, de 5 de diciembre, de Protección de Datos Personales y garantía de los derechos digitales), les dades sol·licitades en el present document passaran a formar part d’un fitxer titularitat i responsabilitat de CLUB NATACIÓ TERRASSA, amb domicili a Avinguda de l’Abat Marcet, s/n · 08225 · Terrassa, i proveïda de CIF G08360463, Club privat inscrit en el Registre de Clubs i Associacions Esportives, amb el nombre 3163.

Informació bàsica de Protecció de Dades
ResponsableCLUB NATACIÓ TERRASSA
FinalitatRecollida de dades amb formulari de contacte
LegitimacióConsentiment explícit de l’interessat/da
DestinatarisNo se cediran dades a tercers, excepte obligació legal
DretsAccés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea
Informació addicionalPot accedir a la informació detallada de Protecció de Dades a la pagina web del Club, https://clubnatacioterrassa.cat/avis-legal/


El soci / usuari coneix i consent el tractament de les seves dades per a les finalitats descrites, i en aquells casos que es requereixi del seu consentiment,  podrà exercir els seus drets d’accés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea, mitjançant correu electrònic al Delegat de Protecció de Dades a l’adreça rgpd@clubnatacioterrassa.cat, identificant-se com a soci / usuari o representant legal, especificant l’exercici dels seus drets en la seva sol·licitud, o bé exercitar els seus drets per comunicació postal, per correu ordinari a l’adreça (domicili social) anteriorment indicada.