Logotip del Club Natació Terrassa
Logotip del Club Natació Terrassa
Club Natació Terrassa
Institucional

En marxa les obres de les pistes

Picture of Premsa Club Natació Terrassa
Premsa Club Natació Terrassa

El CN Terrassa signa amb Baldó i Associats Constructora SL l’adjudicació de les obres del tancament perimetral de les pistes poliesportives

 

 

L’actuació s’iniciarà abans del 16 de setembre i està previst que acabi a finals de febrer

El pressupost de l’obra és d’1,1 milions d’euros

 

 

El Club Natació Terrassa ha signat aquest migdia el contracte d’adjudicació de les obres del tancament perimetral de les dues pistes poliesportives de l’Àrea Olímpica amb l’empresa Baldó i Associats Constructora SL, l’empresa que ha estat escollida després del concurs públic de licitació. L’acte ha comptat amb la presència del president del club, Jordi Martín; de l’administrador de Baldó i Associats Constructora SL, Joan Betriu; i de l’arquitecte del projecte, Xavier Mateu.

 

Actuació emmarcada en el Pla de Millores

 

En el parlament inicial, el president del CN Terrassa ha explicat que aquesta actuació s’emmarca en el Pla de Millores que va iniciar-se l’any passat i del qual “ja n’hem vist diversos fruits”. “El pla consisteix en un ampli projecte de millora que pretén modernitzar diferents espais de l’Àrea Olímpica i construir-ne uns altres que permetin la prestació de serveis esportius de major qualitat”, ha afegit Martín.

El màxim responsable de l’entitat ha repassat les actuacions que el club ha desenvolupat fins ara incloses en el pla. “Fa pràcticament un any, vam dotar la Sala de Fitness i la Sala de Musculació de maquinària d’última generació, la implantació de la qual va ser possible gràcies a una ampliació i millora de la connectivitat wifi a les sales i en altres espais del club. Així mateix, vam posar en funcionament la Sala d’El·líptiques, on impartim una nova activitat dirigida, l’Indoorwalking”. Martín ha continuat tot recordant que, a principis d’agost, el CN Terrassa va inaugurar una nova sala d’activitats dirigides al Pla del Bon Aire i va substituir la gespa del camp de futbet. I que, poc després, al mes de setembre, es va produir el trasllat de tres pistes de pàdel i la construcció d’una de nova, de manera que l’oferta de pistes de pàdel del club va augmentar de nou a deu.

 

L’obra més destacada del projecte

 

El president del club ha afirmat que l’acte de signatura fa visible “un avenç més del Pla de Millores, en concret, el tancament perimetral i la nova pavimentació de les actuals estructures cobertes de la pistes poliesportives de l’Àrea Olímpica”. Martín ha destacat que es tracta de “l’obra més destacada de tot el projecte tant en termes econòmics com en termes de transformació i d’increment dels espais esportius per al club i per a la ciutat”.

 

Increment de la disponibilitat d’espais esportius

 

Aquest tancament perimetral i l’adaptació i modernització de l’espai interior “permetrà disposar de dos nous pavellons, un de dimensions habituals i un altre de grans dimensions, ja que, amb més de 60m de llarg i més de 30m d’amplada, serà el més gran de la ciutat”. El màxim responsable del CN Terrassa ha remarcat que l’actuació “suposarà un gran salt qualitatiu dels espais esportius coberts de la ciutat i una millora en les condicions d’entrenament i competició i, sobretot, un augment significatiu de la disponibilitat d’espais esportius per al club i per a la ciutat”. En aquest sentit, el president ha admès que, en el futur, podria ampliar-se el nombre de seccions del club. “Primer, hem de reordenar les que tenim actualment, però és cert que tenim obertes diferents possibilitats que encara no hem definit”.

Martín ha assenyalat que l’obra “canviarà radicalment la fisonomia d’aquests espais i també la façana d’aquest espai de l’Àrea Olímpica amb l’Avinguda Abat Marcet, que serà ben diferent d’aquí a uns mesos” i esdevindrà, 27 anys després, “una renovació absoluta d’un espai esportiu que la ciutat va dignificar per als Jocs Olímpics del 1992”. El president ha recordat que l’actuació és possible “gràcies a l’aportació econòmica important del club, que assumeix al voltant del 60% de la despesa, i que compta amb el suport lògic de l’Ajuntament de Terrassa, propietari de la instal·lació, i de la Diputació de Barcelona”.

Així mateix, Martín ha concretat que el termini d’execució és de vuit mesos a partir de la data d’avui, de manera que la finalització està prevista per a finals del mes de febrer de 2020. Per acabar, ha recordat que el projecte “es completarà amb la realització d’una bateria de vestidors que connectarà els dos espais per la seva cara nord, projecte que encara està en fase d’obtenció de la llicència d’obres i pendent d’una posterior licitació.”

 

Projectes de transformació de la ciutat

 

Al seu torn, l’administrador de Baldó i Associats Constructora SL Joan Betriu ha agraït al club la confiança i ha assegurat que “és un goig poder participar en projectes de ciutat que en transformem la cara visible”. Betriu ha recalcat que, com a empresa, sempre han lluitat “al costat de les institucions per tal que la ciutat avanci”.

 

Respectuós amb l’obra original

 

Per la seva banda, l’arquitecte Xavier Mateu ha manifestat que el projecte ha tractat de ser respectuós amb l’obra original, les pistes cobertes del 1992. “Ens hem cenyit pròpiament al tancament de les pistes per convertir-les en pavelló”. Mateu ha explicat que l’estructura constarà d’un sòcol “potent de 3,60 metres d’alçada que tancarà la pista i la protegirà” i que es completarà “amb una part superior que permetrà l’entrada de llum, de manera que podrà esdevenir un referent lumínic a la nit”.

Força, Terrassa!

Aplicació

Descarrega l’aplicació Mi Club Online al teu mòbil. Un cop instal·lada, escaneja el següent codi QR quan t’ho sol·liciti. D’aquesta manera, es carregarà l’àrea de socis/es del club i podràs iniciar sessió amb el teu codi d’usuari i contrasenya (prem aquí si has oblidat alguna d’aquestes dades).

Codi: GkYTJ1Ir56

POLÍTICA DE PROTECCIÓ DE DADES

L’informem que, en compliment del que preveu la normativa aplicable en matèria de protecció de dades de caràcter personal (Reglament Europeu de Protecció de Dades (UE 2016/679) i Llei Orgànica 3/2018, de 5 de desembre, de Protecció de Dades Personals i garantia dels drets digitals), les dades sol·licitades en quants formularis o espais en què es requereixi la seva identificació dins de la present pàgina web passaran a formar part d’un fitxer titularitat i responsabilitat de CLUB NATACIÓ TERRASSA, amb domicili a Avinguda de l’Abat Marcet, s/n · 08225 · Terrassa, i proveïda de CIF G08360463, Club privat inscrit en el Registre de Clubs i Associacions Esportives, amb el número 3163. L’ús d’aquest lloc web implica l’acceptació d’aquests termes. Si no està d’acord amb ells, li preguem que no utilitzi aquest lloc web.

Informació bàsica de Protecció de Dades
ResponsableCLUB NATACIÓ TERRASSA
FinalitatRecollida de dades amb formulari de contacte
LegitimacióConsentiment explícit de l’interessat/da
DestinatarisNo se cediran dades a tercers, excepte obligació legal
DretsAccés, rectificació, supressió, oposició, portabilitat, limitació del tractament, i dret d’oposició a les decisions automatitzades (Clica aquí per sol·licitud de Drets ARCOPOL)
Informació addicionalPot accedir al detall de la Política de privacitat completa del Club Natació Terrassa a través del següent enllaç

El soci / usuari coneix i consent el tractament de les seves dades per a les finalitats descrites, i en aquells casos que es requereixi el seu consentiment, podrà exercir els seus drets d’accés, rectificació, supressió (“dret a l’oblit”), oposició, portabilitat, limitació del tractament, i dret d’oposició a les decisions automatitzades (drets ARCOPOL) recollits al Reglament (UE) 2016/679 relatiu a la protecció de les persones físiques pel que fa al tractament de dades personals i a la lliure circulació d’aquestes dades, a traves de l’espai web: https://clubnatacioterrassa.cat/club/proteccio-de-dades/, o bé exercir els seus drets per comunicació postal, per correu ordinari a l’adreça Avinguda de l’Abat Marcet, s/n · 08225 · Terrassa.

Els afectats també poden realitzar una reclamació davant l’Autoritat Catalana de Protecció de Dades (APDCAT) o de l’Agència Espanyola de Protecció de Dades (AEPD).