Logotip del Club Natació Terrassa
Club Natació Terrassa
Seccions
Natació

El CN Terrassa, seu de la Copa Catalana Infantil d’aquest any

Premsa Club Natació Terrassa
Premsa Club Natació Terrassa

El pròxim dissabte 27 de maig el Club Natació Terrassa acollirà la Copa Catalana Infantil, que aplega als deu millors clubs catalans classificats de la categoria, durant les jornades de lliga. El club egarenc arriba com a 4t classificat, amb un total de 97.954 punts, després de cinc jornades de lliga de competició.

L’Àrea Olímpica s’omplirà d’un total de 243 nedadors i nedadores dels millors clubs de Catalunya, que lluitaran per convertir-se en campions de la Copa Catalana Infantil del grup A. El CN Terrassa competirà amb 26 nedadors i nedadores, 11 en categoria masculina i 15 en categoria femenina.

En l’apartat femení hi ha: Queralt Díaz, Aina Arias, Iris Ferrer, Martina Gonzalez, Irene Castillo, Hilaneh Saad, Chiara Torregrossa, Julia Ferrando, Laia Talavera, Aina Cermeño, Emma Garrido, Aroa Espinosa, Carla Cruz, Carla Gonzalez i Martina Quiñonero.

En el masculí: Jan Vilaseca, Oriol Bosch, Eric Sánchez, Mario Quiñonero,  Aitor Sanchez, David Samper, Alvaro Morales, Ferran Ruiz, Manel Romera, Carles Coll i Alvaro Vizuete.

Anna López

Força, Terrassa!

Icona de l'aplicació Mi Club Online

Aplicació

Descarrega l’aplicació Mi Club Online al teu mòbil. Un cop instal·lada, escaneja el següent codi QR quan t’ho sol·liciti. D’aquesta manera, es carregarà l’àrea de socis/es del club i podràs iniciar sessió amb el teu codi d’usuari i contrasenya (prem aquí si has oblidat alguna d’aquestes dades).

Codi: GkYTJ1Ir56

Política de cessió de dades

* Li informem que, en compliment del que preveu la normativa aplicable en matèria de protecció de dades de caràcter personal (Reglament Europeu de Protecció de Dades (UE 2016/679) i Ley Orgánica 3/2018, de 5 de diciembre, de Protección de Datos Personales y garantía de los derechos digitales), les dades sol·licitades en el present document passaran a formar part d’un fitxer titularitat i responsabilitat de CLUB NATACIÓ TERRASSA, amb domicili a Avinguda de l’Abat Marcet, s/n · 08225 · Terrassa, i proveïda de CIF G08360463, Club privat inscrit en el Registre de Clubs i Associacions Esportives, amb el nombre 3163.

Informació bàsica de Protecció de Dades
ResponsableCLUB NATACIÓ TERRASSA
FinalitatRecollida de dades amb formulari de contacte
LegitimacióConsentiment explícit de l’interessat/da
DestinatarisNo se cediran dades a tercers, excepte obligació legal
DretsAccés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea
Informació addicionalPot accedir a la informació detallada de Protecció de Dades a la pagina web del Club, https://clubnatacioterrassa.cat/avis-legal/


El soci / usuari coneix i consent el tractament de les seves dades per a les finalitats descrites, i en aquells casos que es requereixi del seu consentiment,  podrà exercir els seus drets d’accés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea, mitjançant correu electrònic al Delegat de Protecció de Dades a l’adreça rgpd@clubnatacioterrassa.cat, identificant-se com a soci / usuari o representant legal, especificant l’exercici dels seus drets en la seva sol·licitud, o bé exercitar els seus drets per comunicació postal, per correu ordinari a l’adreça (domicili social) anteriorment indicada.