Logotip del Club Natació Terrassa
Logotip del Club Natació Terrassa
Club Natació Terrassa
Seccions
Waterpolo

Setens en el BCNWP Under 10

Picture of Premsa Club Natació Terrassa
Premsa Club Natació Terrassa

Setens en el 7è Torneig Internacional BCNWP Under 10

 

L’equip benjamí mixt de waterpolo va classificar-se en setena posició en el 7è Torneig Internacional BCNWP Under 10 que va celebrar-se a les instal·lacions del CN Barcelona entre el 18 i el 21 d’abril. La competició va aplegar al voltant de 430 jugadors menors de 10 anys, de categoria benjamí, que es van distribuir en un total de 32 equips d’arreu de l’estat, així com conjunts italians i francesos.

El conjunt entrenat per Cristina Cantero i Óscar Sánchez va quallar una primera fase impecable en vèncer els tres partits que va afrontar. Va superar el CN Molins de Rei en el matx de debut (10-5) i, posteriorment, va desfer-se del CN Rubí (8-4) i del CN Atlètic-Barceloneta femení (14-2).

En els setzens de final, els egarencs van seguir intractables i van batre l’U10 Dolphins (15-1), mentre que, en la ronda de vuitens, van eliminar el CW Sant Adrià (11-3). Malauradament, la ratxa de victòries es va interrompre en els quarts de final. La derrota contra l’Atlètic-Barceloneta (4-7) va deixar l’equip fora de la lluita pel podi. El CN Terrassa va tancar el torneig amb una derrota contra el CN Mataró (1-8) i un triomf contra el CN Sabadell (5-2) en el partit pel setè i vuitè lloc.

El conjunt que va assolir la setena plaça en aquesta competició internacional està format per Júlia Vilaseca, Mariona Royo, Verónica Carrasco, Alan Ruiz, Elías Quirante, Marc Campaña, Ethan Ibargüengoiza, Oriol Sánchez, Roger Sánchez, Eric Villareal, Quim Muñoz i Eric Mora.

 

Força, Terrassa!

Aplicació

Descarrega l’aplicació Mi Club Online al teu mòbil. Un cop instal·lada, escaneja el següent codi QR quan t’ho sol·liciti. D’aquesta manera, es carregarà l’àrea de socis/es del club i podràs iniciar sessió amb el teu codi d’usuari i contrasenya (prem aquí si has oblidat alguna d’aquestes dades).

Codi: GkYTJ1Ir56

POLÍTICA DE PROTECCIÓ DE DADES

L’informem que, en compliment del que preveu la normativa aplicable en matèria de protecció de dades de caràcter personal (Reglament Europeu de Protecció de Dades (UE 2016/679) i Llei Orgànica 3/2018, de 5 de desembre, de Protecció de Dades Personals i garantia dels drets digitals), les dades sol·licitades en quants formularis o espais en què es requereixi la seva identificació dins de la present pàgina web passaran a formar part d’un fitxer titularitat i responsabilitat de CLUB NATACIÓ TERRASSA, amb domicili a Avinguda de l’Abat Marcet, s/n · 08225 · Terrassa, i proveïda de CIF G08360463, Club privat inscrit en el Registre de Clubs i Associacions Esportives, amb el número 3163. L’ús d’aquest lloc web implica l’acceptació d’aquests termes. Si no està d’acord amb ells, li preguem que no utilitzi aquest lloc web.

Informació bàsica de Protecció de Dades
ResponsableCLUB NATACIÓ TERRASSA
FinalitatRecollida de dades amb formulari de contacte
LegitimacióConsentiment explícit de l’interessat/da
DestinatarisNo se cediran dades a tercers, excepte obligació legal
DretsAccés, rectificació, supressió, oposició, portabilitat, limitació del tractament, i dret d’oposició a les decisions automatitzades (Clica aquí per sol·licitud de Drets ARCOPOL)
Informació addicionalPot accedir al detall de la Política de privacitat completa del Club Natació Terrassa a través del següent enllaç

El soci / usuari coneix i consent el tractament de les seves dades per a les finalitats descrites, i en aquells casos que es requereixi el seu consentiment, podrà exercir els seus drets d’accés, rectificació, supressió (“dret a l’oblit”), oposició, portabilitat, limitació del tractament, i dret d’oposició a les decisions automatitzades (drets ARCOPOL) recollits al Reglament (UE) 2016/679 relatiu a la protecció de les persones físiques pel que fa al tractament de dades personals i a la lliure circulació d’aquestes dades, a traves de l’espai web: https://clubnatacioterrassa.cat/club/proteccio-de-dades/, o bé exercir els seus drets per comunicació postal, per correu ordinari a l’adreça Avinguda de l’Abat Marcet, s/n · 08225 · Terrassa.

Els afectats també poden realitzar una reclamació davant l’Autoritat Catalana de Protecció de Dades (APDCAT) o de l’Agència Espanyola de Protecció de Dades (AEPD).