Logotip del Club Natació Terrassa
Club Natació Terrassa
Seccions
Waterpolo

Setens en el BCNWP Under 10

Premsa Club Natació Terrassa
Premsa Club Natació Terrassa

Setens en el 7è Torneig Internacional BCNWP Under 10

 

L’equip benjamí mixt de waterpolo va classificar-se en setena posició en el 7è Torneig Internacional BCNWP Under 10 que va celebrar-se a les instal·lacions del CN Barcelona entre el 18 i el 21 d’abril. La competició va aplegar al voltant de 430 jugadors menors de 10 anys, de categoria benjamí, que es van distribuir en un total de 32 equips d’arreu de l’estat, així com conjunts italians i francesos.

El conjunt entrenat per Cristina Cantero i Óscar Sánchez va quallar una primera fase impecable en vèncer els tres partits que va afrontar. Va superar el CN Molins de Rei en el matx de debut (10-5) i, posteriorment, va desfer-se del CN Rubí (8-4) i del CN Atlètic-Barceloneta femení (14-2).

En els setzens de final, els egarencs van seguir intractables i van batre l’U10 Dolphins (15-1), mentre que, en la ronda de vuitens, van eliminar el CW Sant Adrià (11-3). Malauradament, la ratxa de victòries es va interrompre en els quarts de final. La derrota contra l’Atlètic-Barceloneta (4-7) va deixar l’equip fora de la lluita pel podi. El CN Terrassa va tancar el torneig amb una derrota contra el CN Mataró (1-8) i un triomf contra el CN Sabadell (5-2) en el partit pel setè i vuitè lloc.

El conjunt que va assolir la setena plaça en aquesta competició internacional està format per Júlia Vilaseca, Mariona Royo, Verónica Carrasco, Alan Ruiz, Elías Quirante, Marc Campaña, Ethan Ibargüengoiza, Oriol Sánchez, Roger Sánchez, Eric Villareal, Quim Muñoz i Eric Mora.

 

Força, Terrassa!

Icona de l'aplicació Mi Club Online

Aplicació

Descarrega l’aplicació Mi Club Online al teu mòbil. Un cop instal·lada, escaneja el següent codi QR quan t’ho sol·liciti. D’aquesta manera, es carregarà l’àrea de socis/es del club i podràs iniciar sessió amb el teu codi d’usuari i contrasenya (prem aquí si has oblidat alguna d’aquestes dades).

Codi: GkYTJ1Ir56

Política de cessió de dades

* Li informem que, en compliment del que preveu la normativa aplicable en matèria de protecció de dades de caràcter personal (Reglament Europeu de Protecció de Dades (UE 2016/679) i Ley Orgánica 3/2018, de 5 de diciembre, de Protección de Datos Personales y garantía de los derechos digitales), les dades sol·licitades en el present document passaran a formar part d’un fitxer titularitat i responsabilitat de CLUB NATACIÓ TERRASSA, amb domicili a Avinguda de l’Abat Marcet, s/n · 08225 · Terrassa, i proveïda de CIF G08360463, Club privat inscrit en el Registre de Clubs i Associacions Esportives, amb el nombre 3163.

Informació bàsica de Protecció de Dades
ResponsableCLUB NATACIÓ TERRASSA
FinalitatRecollida de dades amb formulari de contacte
LegitimacióConsentiment explícit de l’interessat/da
DestinatarisNo se cediran dades a tercers, excepte obligació legal
DretsAccés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea
Informació addicionalPot accedir a la informació detallada de Protecció de Dades a la pagina web del Club, https://clubnatacioterrassa.cat/avis-legal/


El soci / usuari coneix i consent el tractament de les seves dades per a les finalitats descrites, i en aquells casos que es requereixi del seu consentiment,  podrà exercir els seus drets d’accés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea, mitjançant correu electrònic al Delegat de Protecció de Dades a l’adreça rgpd@clubnatacioterrassa.cat, identificant-se com a soci / usuari o representant legal, especificant l’exercici dels seus drets en la seva sol·licitud, o bé exercitar els seus drets per comunicació postal, per correu ordinari a l’adreça (domicili social) anteriorment indicada.