Logotip del Club Natació Terrassa
Logotip del Club Natació Terrassa
Club Natació Terrassa
Seccions
Vòlei

El CN Terrassa sènior masculí de voleibol tanca l’anada de la lliga d’ascens líder

Picture of Premsa Club Natació Terrassa
Premsa Club Natació Terrassa

Després de dues setmanes d’aturada, la lliga de l’equip sènior masculí de voleibol es va reprendre a casa amb un enfrontament molt important. Els egarencs disputaven l’últim partit de l’anada de la lliga contra el tercer classificat, el CV Viladecans.

El partit va començar amb molt error propi, fet que va fer que el marcador es posés a favor del visitant. El nivell de joc de l’equip va anar millorant a mesura que va avançar el set, però tot i acabar forçant el 20-20, els jugadors del CN Terrassa no van poder endur-se el primer set del partit. L’inici del segon set va continuar amb la mateixa dinàmica, però, alguns canvis al sextet titular juntament a un canvi d’actitud, van permetre endur-se el segon set per un ajustat 23-25.

A partir d’aquest moment, l’equip va reaccionar mostrant una actitud forta en defensa i una gran valentia en l’atac, fet que va fer que els últims dos sets acabessin amb marcadors molt diferenciats de 25-14 i 25-23 per als locals.

L’equip del CN Terrassa, suma tres punts importants que els permeten finalitzar l’anada de la fase primers i invictes, i d’aquesta manera, continuen amb la il·lusió de lluitar per l’ascens directe a la primera divisió. El cap de setmana que ve, comença la fase de la volta de la lliga on els egarencs s’enfrontaran a un dels cuers, el Martorell, en un partit on l’equip necessita agafar bones sensacions abans d’enfrontar-se al segon classificat de la lliga, que això serà el dissabte 20 d’abril.

Força, Terrassa!

Aplicació

Descarrega l’aplicació Mi Club Online al teu mòbil. Un cop instal·lada, escaneja el següent codi QR quan t’ho sol·liciti. D’aquesta manera, es carregarà l’àrea de socis/es del club i podràs iniciar sessió amb el teu codi d’usuari i contrasenya (prem aquí si has oblidat alguna d’aquestes dades).

Codi: GkYTJ1Ir56

POLÍTICA DE PROTECCIÓ DE DADES

L’informem que, en compliment del que preveu la normativa aplicable en matèria de protecció de dades de caràcter personal (Reglament Europeu de Protecció de Dades (UE 2016/679) i Llei Orgànica 3/2018, de 5 de desembre, de Protecció de Dades Personals i garantia dels drets digitals), les dades sol·licitades en quants formularis o espais en què es requereixi la seva identificació dins de la present pàgina web passaran a formar part d’un fitxer titularitat i responsabilitat de CLUB NATACIÓ TERRASSA, amb domicili a Avinguda de l’Abat Marcet, s/n · 08225 · Terrassa, i proveïda de CIF G08360463, Club privat inscrit en el Registre de Clubs i Associacions Esportives, amb el número 3163. L’ús d’aquest lloc web implica l’acceptació d’aquests termes. Si no està d’acord amb ells, li preguem que no utilitzi aquest lloc web.

Informació bàsica de Protecció de Dades
ResponsableCLUB NATACIÓ TERRASSA
FinalitatRecollida de dades amb formulari de contacte
LegitimacióConsentiment explícit de l’interessat/da
DestinatarisNo se cediran dades a tercers, excepte obligació legal
DretsAccés, rectificació, supressió, oposició, portabilitat, limitació del tractament, i dret d’oposició a les decisions automatitzades (Clica aquí per sol·licitud de Drets ARCOPOL)
Informació addicionalPot accedir al detall de la Política de privacitat completa del Club Natació Terrassa a través del següent enllaç

El soci / usuari coneix i consent el tractament de les seves dades per a les finalitats descrites, i en aquells casos que es requereixi el seu consentiment, podrà exercir els seus drets d’accés, rectificació, supressió (“dret a l’oblit”), oposició, portabilitat, limitació del tractament, i dret d’oposició a les decisions automatitzades (drets ARCOPOL) recollits al Reglament (UE) 2016/679 relatiu a la protecció de les persones físiques pel que fa al tractament de dades personals i a la lliure circulació d’aquestes dades, a traves de l’espai web: https://clubnatacioterrassa.cat/club/proteccio-de-dades/, o bé exercir els seus drets per comunicació postal, per correu ordinari a l’adreça Avinguda de l’Abat Marcet, s/n · 08225 · Terrassa.

Els afectats també poden realitzar una reclamació davant l’Autoritat Catalana de Protecció de Dades (APDCAT) o de l’Agència Espanyola de Protecció de Dades (AEPD).