Logotip del Club Natació Terrassa
Logotip del Club Natació Terrassa
Club Natació Terrassa
Seccions
Waterpolo

Renovades tres jugadores…

Picture of Premsa Club Natació Terrassa
Premsa Club Natació Terrassa

Renovades tres jugadores del planter del sènior femení de waterpolo

 

El Club Natació Terrassa s’ha assegurat la continuïtat de les jugadores del sènior femení de waterpolo Elia Montoya, Ángela Ruiz i Cristina Cantero després del bon rendiment ofert la temporada passada.

La madrilenya Elia Montoya, de 19 anys, ha completat la seva primera campanya de forma molt satisfactòria. Ha esdevingut una de les jugadores més utilitzades pel tècnic Xavi Pérez i ha estat la segona màxima golejadora de l’equip amb 31 dianes. L’andalusa Ángela Ruiz, de 22 anys, protagonitza un cas similar. Incorporada del CN Madrid Moscardó, la boia defensarà una temporada més els colors del club. El tercer nom propi que seguirà a l’entitat és Cristina Cantero, de 19 anys, un fruit de la pedrera.

Sierra Smiley i Noelia Mora, baixes

De la mateixa manera, dues jugadores no seguiran sota les ordres de Xavi Pérez la temporada vinent. Després de dues campanyes al CN Terrassa, l’estatunidenca Sierra Smiley ha decidit tornar al seu país, mentre que la sabadellenca Noelia Mora canviarà d’aires i fitxarà pel Szentesi VK hongarès.

Força, Terrassa!

Aplicació

Descarrega l’aplicació Mi Club Online al teu mòbil. Un cop instal·lada, escaneja el següent codi QR quan t’ho sol·liciti. D’aquesta manera, es carregarà l’àrea de socis/es del club i podràs iniciar sessió amb el teu codi d’usuari i contrasenya (prem aquí si has oblidat alguna d’aquestes dades).

Codi: GkYTJ1Ir56

POLÍTICA DE PROTECCIÓ DE DADES

L’informem que, en compliment del que preveu la normativa aplicable en matèria de protecció de dades de caràcter personal (Reglament Europeu de Protecció de Dades (UE 2016/679) i Llei Orgànica 3/2018, de 5 de desembre, de Protecció de Dades Personals i garantia dels drets digitals), les dades sol·licitades en quants formularis o espais en què es requereixi la seva identificació dins de la present pàgina web passaran a formar part d’un fitxer titularitat i responsabilitat de CLUB NATACIÓ TERRASSA, amb domicili a Avinguda de l’Abat Marcet, s/n · 08225 · Terrassa, i proveïda de CIF G08360463, Club privat inscrit en el Registre de Clubs i Associacions Esportives, amb el número 3163. L’ús d’aquest lloc web implica l’acceptació d’aquests termes. Si no està d’acord amb ells, li preguem que no utilitzi aquest lloc web.

Informació bàsica de Protecció de Dades
ResponsableCLUB NATACIÓ TERRASSA
FinalitatRecollida de dades amb formulari de contacte
LegitimacióConsentiment explícit de l’interessat/da
DestinatarisNo se cediran dades a tercers, excepte obligació legal
DretsAccés, rectificació, supressió, oposició, portabilitat, limitació del tractament, i dret d’oposició a les decisions automatitzades (Clica aquí per sol·licitud de Drets ARCOPOL)
Informació addicionalPot accedir al detall de la Política de privacitat completa del Club Natació Terrassa a través del següent enllaç

El soci / usuari coneix i consent el tractament de les seves dades per a les finalitats descrites, i en aquells casos que es requereixi el seu consentiment, podrà exercir els seus drets d’accés, rectificació, supressió (“dret a l’oblit”), oposició, portabilitat, limitació del tractament, i dret d’oposició a les decisions automatitzades (drets ARCOPOL) recollits al Reglament (UE) 2016/679 relatiu a la protecció de les persones físiques pel que fa al tractament de dades personals i a la lliure circulació d’aquestes dades, a traves de l’espai web: https://clubnatacioterrassa.cat/club/proteccio-de-dades/, o bé exercir els seus drets per comunicació postal, per correu ordinari a l’adreça Avinguda de l’Abat Marcet, s/n · 08225 · Terrassa.

Els afectats també poden realitzar una reclamació davant l’Autoritat Catalana de Protecció de Dades (APDCAT) o de l’Agència Espanyola de Protecció de Dades (AEPD).