Logotip del Club Natació Terrassa
Logotip del Club Natació Terrassa

Club Natació Terrassa

Seccions
Waterpolo

Renovades tres jugadores…

Premsa Club Natació Terrassa
Premsa Club Natació Terrassa

Renovades tres jugadores del planter del sènior femení de waterpolo

 

El Club Natació Terrassa s’ha assegurat la continuïtat de les jugadores del sènior femení de waterpolo Elia Montoya, Ángela Ruiz i Cristina Cantero després del bon rendiment ofert la temporada passada.

La madrilenya Elia Montoya, de 19 anys, ha completat la seva primera campanya de forma molt satisfactòria. Ha esdevingut una de les jugadores més utilitzades pel tècnic Xavi Pérez i ha estat la segona màxima golejadora de l’equip amb 31 dianes. L’andalusa Ángela Ruiz, de 22 anys, protagonitza un cas similar. Incorporada del CN Madrid Moscardó, la boia defensarà una temporada més els colors del club. El tercer nom propi que seguirà a l’entitat és Cristina Cantero, de 19 anys, un fruit de la pedrera.

Sierra Smiley i Noelia Mora, baixes

De la mateixa manera, dues jugadores no seguiran sota les ordres de Xavi Pérez la temporada vinent. Després de dues campanyes al CN Terrassa, l’estatunidenca Sierra Smiley ha decidit tornar al seu país, mentre que la sabadellenca Noelia Mora canviarà d’aires i fitxarà pel Szentesi VK hongarès.

Força, Terrassa!

Icona de l'aplicació Mi Club Online

Aplicació

Descarrega l’aplicació Mi Club Online al teu mòbil. Un cop instal·lada, escaneja el següent codi QR quan t’ho sol·liciti. D’aquesta manera, es carregarà l’àrea de socis/es del club i podràs iniciar sessió amb el teu codi d’usuari i contrasenya (prem aquí si has oblidat alguna d’aquestes dades).

Codi: GkYTJ1Ir56

Política de cessió de dades

* Li informem que, en compliment del que preveu la normativa aplicable en matèria de protecció de dades de caràcter personal (Reglament Europeu de Protecció de Dades (UE 2016/679) i Ley Orgánica 3/2018, de 5 de diciembre, de Protección de Datos Personales y garantía de los derechos digitales), les dades sol·licitades en el present document passaran a formar part d’un fitxer titularitat i responsabilitat de CLUB NATACIÓ TERRASSA, amb domicili a Avinguda de l’Abat Marcet, s/n · 08225 · Terrassa, i proveïda de CIF G08360463, Club privat inscrit en el Registre de Clubs i Associacions Esportives, amb el nombre 3163.

Informació bàsica de Protecció de Dades
ResponsableCLUB NATACIÓ TERRASSA
FinalitatRecollida de dades amb formulari de contacte
LegitimacióConsentiment explícit de l’interessat/da
DestinatarisNo se cediran dades a tercers, excepte obligació legal
DretsAccés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea
Informació addicionalPot accedir a la informació detallada de Protecció de Dades a la pagina web del Club, https://clubnatacioterrassa.cat/avis-legal/


El soci / usuari coneix i consent el tractament de les seves dades per a les finalitats descrites, i en aquells casos que es requereixi del seu consentiment,  podrà exercir els seus drets d’accés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea, mitjançant correu electrònic al Delegat de Protecció de Dades a l’adreça rgpd@clubnatacioterrassa.cat, identificant-se com a soci / usuari o representant legal, especificant l’exercici dels seus drets en la seva sol·licitud, o bé exercitar els seus drets per comunicació postal, per correu ordinari a l’adreça (domicili social) anteriorment indicada.