Logotip del Club Natació Terrassa
Club Natació Terrassa
Seccions
Waterpolo

Sandra Domene, renovada

Premsa Club Natació Terrassa
Premsa Club Natació Terrassa

Sandra Domene, renovada fins al 2022

 

El Club Natació Terrassa ha ampliat el contracte de la portera del sènior femení de waterpolo Sandra Domene fins al 31 d’agost de 2022. El club s’assegura així la continuïtat d’una jugadora de la pedrera amb molta projecció, una mesura que s’emmarca en el projecte ambiciós que l’entitat ha dissenyat per a l’equip femení.

Domene, de 19 anys, va proclamar-se la setmana passada subcampiona del món de Waterpolo Beach a Gwangju (Corea del Sud) després que la selecció espanyola femenina perdés contra els Estats Units (14-12) en la final d’aquesta modalitat introduïda per la Federació Internacional de Natació (FINA) enguany. El palmarès de la waterpolista terrassenca aplega també un subcampionat del món absolut l’any 2017 a Budapest i nombrosos èxits com a internacional en categories inferiors. El 2015, va penjar-se la medalla de plata als Jocs Europeus de Bakú (Azerbaidjan) amb el combinat juvenil i, un any després, el 2016, va obtenir la plata en el Campionat d’Europa Júnior celebrat a La Haia (Holanda) i el subcampionat del món juvenil a Auckland (Nova Zelanda). El 2017 va seguir acumulant podis i va proclamar-se campiona d’Europa juvenil a Novi Sad (Sèrbia), èxit que va repetir l’any passat a Belgrad (Sèrbia). L’estiu passat, a més, va penjar-se l’or al Campionat d’Europa Júnior de Funchal (Portugal). Enguany, l’egarenca ha estat convocada en diverses ocasions amb la selecció espanyola femenina absoluta, amb la qual ha disputat partits de la Lliga Mundial.

 

Quatre incorporacions de nivell

 

Cal recordar que, de cara a la temporada vinent, el club ha incorporat quatre jugadores de primer nivell com Paula Leitón, Bea Ortiz, Pili Peña i Olga Domènech. A més, han estat renovades Cristina Cantero, Judith Panicello, Elia Montoya, Marta Samper, Júlia Rodríguez i Martina Cardona, mentre que Sofia Tamayo i Noelia Cuenda pugen al sènior procedents de les categories inferiors.

 

 

Força, Terrassa!

Icona de l'aplicació Mi Club Online

Aplicació

Descarrega l’aplicació Mi Club Online al teu mòbil. Un cop instal·lada, escaneja el següent codi QR quan t’ho sol·liciti. D’aquesta manera, es carregarà l’àrea de socis/es del club i podràs iniciar sessió amb el teu codi d’usuari i contrasenya (prem aquí si has oblidat alguna d’aquestes dades).

Codi: GkYTJ1Ir56

Política de cessió de dades

* Li informem que, en compliment del que preveu la normativa aplicable en matèria de protecció de dades de caràcter personal (Reglament Europeu de Protecció de Dades (UE 2016/679) i Ley Orgánica 3/2018, de 5 de diciembre, de Protección de Datos Personales y garantía de los derechos digitales), les dades sol·licitades en el present document passaran a formar part d’un fitxer titularitat i responsabilitat de CLUB NATACIÓ TERRASSA, amb domicili a Avinguda de l’Abat Marcet, s/n · 08225 · Terrassa, i proveïda de CIF G08360463, Club privat inscrit en el Registre de Clubs i Associacions Esportives, amb el nombre 3163.

Informació bàsica de Protecció de Dades
ResponsableCLUB NATACIÓ TERRASSA
FinalitatRecollida de dades amb formulari de contacte
LegitimacióConsentiment explícit de l’interessat/da
DestinatarisNo se cediran dades a tercers, excepte obligació legal
DretsAccés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea
Informació addicionalPot accedir a la informació detallada de Protecció de Dades a la pagina web del Club, https://clubnatacioterrassa.cat/avis-legal/


El soci / usuari coneix i consent el tractament de les seves dades per a les finalitats descrites, i en aquells casos que es requereixi del seu consentiment,  podrà exercir els seus drets d’accés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea, mitjançant correu electrònic al Delegat de Protecció de Dades a l’adreça rgpd@clubnatacioterrassa.cat, identificant-se com a soci / usuari o representant legal, especificant l’exercici dels seus drets en la seva sol·licitud, o bé exercitar els seus drets per comunicació postal, per correu ordinari a l’adreça (domicili social) anteriorment indicada.